Röstning, angående den nya designen!

Som många kanske ser nu så har jag fixat med bloggen väldigt mycket och väldigt länge idag. Kan har varit lite rörig ibland, men ni är jag helt klar i stort sett. Stor skillnad tycker jag! Och så är jag mycket nöjd.


Men jag vill hör eran åsikt om den nya designen, tycker ni om denna eller föredrar ni den gamla? det är jätte enkelt att rösta, det gör ni bara här nedanför texten. Själv tycker jag mycket om denna, det blir på något sätt roligare med denna. Men det är eran åsikt som räknas, kram.

 

Omröstningen Vilken gillar ni bäst, nya eller gamla designen? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


Kommentarer
Postat av: M I N A B R U N

sv; åh, tack så mycket ! :D

2012-02-05 @ 22:03:22
URL: http://miinabrun.blogg.se/
Postat av: alba-cuz music is my language and dance is the way I walk

Hejhej nu är gårdagens blogg avslutad! Gå in och kika om du vann och anmäl dig ida igen! :) http://albaa.se/2012/february/dagens-blogg-62.html#comment ( glöm inte att det är större chans att vinna om du klickar på annonserna i menyn och skriver att du är med flera gånger ) krambtw allt bra? :)

2012-02-06 @ 14:37:02
URL: http://albaa.se/
Postat av: Emma Olsson

Hej! Nu har jag avslutat 'gissa kändisarna'. Kolla om du var en av dom som vann och blev länkad. Jag har även startat en ny omgång för de som vill vara med igen. Var gärna med om du vill! :)

2012-02-06 @ 17:31:28
URL: http://emmaaaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0