Prov

Nu ska jag ha prov, hejdå!



plugg under håltimman

Sitter i fritidsklubben och pluggar till fysik provet med Julia I. Har prov idag så man kan lika gärna plugga lite extra, kan inte detta så jätte bra så det lär behövas. Vi har håltimma i musiken så nästa lektion börjar om 40 minuter ungefär, tyska. Sen är det bamba. Slutar 3 idag och då blir det hem och sen ut med alla! <3
Bild från vinter

30 mars

God morgon, sitter och tar det lite lugnt hemma och kollar lite på tv ska gå om en kvart. Börjar kl. 9.00 och slutar ungefär 14.30, tror jag. Då ska jag hem och plugga lite till fysik provet som vi har imorgon och efter det drar jag ut till kompisarna. Puss Puss



ÄLSKAR bilden....

Insp.

love

Tisdag

Sitter i väntrummet hos skolsköterskan med Sanne och Julia, vi väntar på sköterskan som kom nu. Snart har vi svenska och då måste jag verkligen jobba känner att jag, men såklart så är det något som är fel, glömde läsboken hemma, fan. Men nu ska vi gå till svenska salen ha det bra puss hej!

Min fru! ;)

Music

Hejsan alla goingar, hur mår ni? själv mår jag jätte bra. Kom hem för en liten stund sen har varit ute med de allra underbaraste personerna. Älskar er allihopa! Vi var ute och hade det jätte kul. Imorgon börjar jag klockan 8 och slutar kl tio i 2 och då ska jag ut och träffa folket som vanligt. Nu ska jag forstätta lyssna på musik hihi. Godnatt, tror detta är sista inlägget idag <3
kärlek till alla er underbaringar!

Sunshine!

Hej alla, sitter hemma och har precis ätit ett litet mellan mål ;) ska snart ut och träffa folket i det fina vädret. Om någon kan komma ut nu då förstårs. I hope so, men nu ska jag ringa vännerna och sedan dra ut och ha det bäst, puss på er underbaringar.

28 Mars

Hej sitter i skoolan och har bild, vi ska göra självporträtt nu. Idag blev det moppe till skolan, min bror körde mig. Slutar halv 2 idag och då drar jag ut med underbara folket, puss hej.
Usschh vilken bild men orkar inte ta en ny bild ahahhaha :D

Julia Krantz

Julia Krantz, du är verkligen en underbar person som jag verkligen tycker mycket om. Du finns alltid för mig när jag behöver dig och du ska veta att jag finns för dig med om det är något. Jag kommer alltid att stötta dig vad som än händer. Du är den personen som får dig glad när jag är ledsen, den personen som jag älskar mest! Du är det finaste jag vet gumman, utan dig vore jag ingenting alls. Ett liv utan dig hade fan inte gått. You jump, I jump! Vi har sjuka, tråkiga, underbara, grymma, konstiga och massa minnen tillsammans som jag verkligen aldrig kommer att glömma. Vi har gråtit tillsammans, vi har skrattat tilsammans, varje timme... minut... sekund med dig har varit och är underbara. En person som du är verkligen värd att leva på denna jord. Ingen kan skilja oss åt hjärtat mitt, försöker någon så åker den på en riktigt hård smäll haha. Du har en stor plats i mitt hjärta älskling och du ska veta att du verkligen betyder livet för mig.  Du har alltid varit som en syster för mig. Du är en underbar tjej... Älskar dig gumman mest av allt, puss på dig.
I really love you!

Morsning Korsning!

God morgon på er, är fortfarande hemma hos Julias pappa, vi ska snart ner och äta lite frukost. Gårdagen och natten var grym haha, det spökar vafan! Idag ska vi nog träffa folket eller något och kl. 21.00 så ska vi möta folket på opal som kommer med bussen. Men jag bloggar senare. Ha en grym Söndag puss på er!!

Wonderful night!

Love you biitshh!

Torslanda

Hej, sitter hemma hos Julias pappa i Torslanda, jag är ju självklart med Julia då va. Haha! Vi har ätit mumsig kladdkaka och druckit Herrljunga cider och så har vi chips och massa redbull godisar som aldrig tar slut haha. Vi sover över här tills imorgon sen så åker vi hem imorgon ganska tidigt, sen träffar vi nog folket. Just det ja, jag var på ullarerd i dag köpte lite kläder och annat kommer kanske in några bilder på lite av grejerna så småning om. Men nu ska jag fortsätta ha kul med Juliam ha en grym lördags kväll allihopa!
(saaknar diiigg!!)
- inget med detta att göra! saknar bara en person grovt!!

Puss på er





Yeah 3x

Hej har engelska nu, men så glömde jag min engelska bok hemma som jag läser och så fick jag ingen uppgift att göra. Chill lektion att bara sitta vid datan vid. Vi är 5 pers i klassrummet resten är i biblan och det är ingen lärare här heller, göttans! Slutar snart, så jag slänger in ett inlägg när jag kommer hem.
lyssnar på denna nu!

Våffeldagen

God morgon på er, sitter i skolan nu och ska ha ea, ska plugga till So förhöret som v ska ha efter denna lektionen. Och eftersom att vi har världens bästa lärare så ska vi få våfflor, det är ju våffeldagen. Passar bra, hann inte äta frukost imorse så jag är jätte hungrig hihi. Men slänger in ett inlägg senare, puss hej!
Såhär ser jag ut idag!

Linne pösigt istoppat |Skinn jacka | Vit halsduk | SkärpJeans

24e Mars

Gó kväll på er! Ska snart gå och lägga mig, är väldigt trött. Idag har jag varit ute med Julia Krantz vi sa hej då till några kompisar som skulle på skidresa idag och de kommer hem på söndag igen och då träffar vi nog dom förmodligen. I hope so! Men iallafall imorgon är det Fredag och det betyder helg, äntligen! Men vi hörs mer imorgon ha det bra och god natt.
Jag och julia för ca. 1-2, vi gjorde bilden då med :)

Fysik

Hejsan, sitter i skolan. Jag har fysik, vi håller på att gå igenom vad som kommer på provet nästa Torsdag. Måste verkligen få bra på detta provet, jag suger på fysik haha. Efter skolan ska jag träffa en och sedan ska jag träffa andra kompisar, jag har slöjd efter denna lektionen sen så slutar jag. 15.00 slutar jag. Men aja, nu ska jag lyssna på Olle hihi. Puss hej!

Homiiieee!

Hej kom hem för en liten stund sen, var ute med Sofi en stund. Vi hade det kul. Imorgon ska jag träffa folket, sofi antar jag och en till och sedan kommer nog flera. Kul kommer det bli iallafall! Men ska kanske börja på en ny header, funderat på det länge men aja haha. Ha det bra så länge, puss hej!

 

Jag och världens underbaraste tjej på ea!


Eget arbete

Sitter i skolan nu och har eget arbete (ea). Måste verkligen jobba lite på denna lektion, för jag har verkligen mycket att göra. Måste skriva klart mitt repotage, öva till fysik prov, asså massa! Men jag bloggar mer när jag kommer hem. Jag drar direkt hem till Cicci, ha det braa!

English!

Hej sitter i skolan och har engelska. Passar på att slänga in ett inlägg när det inte finns någon lärare i klassrummet hihi. Efter skolan ska jag och Julia Krantz åka till Frölunda Torg så ska hon handla något. Sedan ska vi dra hem till henne och plugga lite. Jag ska kanske sova över där inatt. I hope so! men nu ska jag fortsätta min engelska läs bok som heter ''breaking up''. Ha en grym VÅR-dag! Puss

Godmorgon!

God morgon på er. Sitter i skolan och ska ha bild nu. Igår var det en underbar dag med dom bästa! Hade det skit kul igår! Idag slutar jag 13.30 så det blir inte en så lång dag. Efter skolan ska jag träffa alla underbara vänner idag igen och sen vet jag inte riktigt vad som händer men kul blir det ju. Jag kanske slänger in ett inlägg till under skoldagen, annars kommer det någon gång efter skolan.
Julia, hennes lillebror och jag.
Älskar bilden och er!

pizza

Hej, sitter hemma hos underbara Julia Eriksson nu och vi två ska snart gå bort och köpa pizza som vi sedan ska äta med hennes familj. Möms, efter det går vi ut och möter Neira ocj Julia Krantz. Ha hen finfin Lördag alla underbara läsare. Puss på er!



Underbar tjej!

Underbart!

Hej alla underbara solstrålar, har ni sett vädret ute i göteborg idag? det är helt underbart. Sov över hos Julia inatt vi hade super kul, åt massa gott. Ska snart ut med Julia Eriksson och några till i det underbara vädret. Skinnjacka blir det idag. Hoppas bara vädret håller ut nu. Puss på er!
Dagens look då!
pussss!

OMG!

ÄLSKAR TRÖJAN! SJUKT SNYGG!
Måste ha assååå......

School!

Hej alla, dålig uppdatering... jag vet! Men har haft lite mycket nu på sistonde med läxor och så har jag varit med mina underbara vänner. Sitter i skolan och har EA, jag sitter och pluggar till ett So- förhör som vi ska ha efter denna lektionen. Slutar 14.10 idag, funderar starkt på att hälsa på min mamma idag, ha rinte träfaft henne på en månad typ. Men annars blir det de vanliga kompisar och så, ha det bra! Puss...
- när mamma var modell, puss

Bamba!

Hej bloggen och god förmiddag eller morgon, eller vad det nu är haha. Ska ha bamba nu, Vet inte riktigt vad det är men jag är iallafall jätte hungrig. Vi fick frukost på förta lektionen av våran lärare med haha, as gött! Jag åt aldrig frukost i morse så det var ju bra hahah , puss.
Hahhahah, mööööömmmmz!:P

True love never die...

Godmorgon alla, sitter i skolan nu och ska ha tyska, uschhhdaaaa! Vill vara hemma och sova haha. Efter skolan blir det nog att träffa all underbara som vanligt. Jag slutar 13.50. Så jag har inte så lång dag. Men nu ska jag in ha det bra puss!

Dålig uppdate!

Sitter i skolan nu och ska snart ha bild, klassrummet var öppet så hela klassen gick in och satte sig vid sina datorer haha, ingen lärare här haha. Har inte varit hemma så mycket under helgen så har inte kunnat blogga så mycket, men kan berätta kortfattat om helgen. Fredagen var kaos men sen precis i starten på lördagen blev allt perfekt hihi. Lördagen var grym och även söndagen! Haha men nu ska vi ha bild läraren kom, ha det bra, puss hej!
- mina goa trollungar!

RÖSTA!

Jag är en utav finalisterna i veckans blogg på denna underbara tjejens blogg http://emeliesvarven.blogg.se/ !
RÖSTARÖSTARÖSTA!
JAG ÄR NUMMER 5!
Klicka här och kom direkt till inlägg en bara rösta, vore jätte gulligt om ni gjorde det
puss!

Ea!

Sitter i skolan nu, har eget arbete, slutar typ 11 idag. Eftersom att min engelska lärare åkte typ till london idag och så missar vi idrotten för att det är skol dm, men tror inte jag orkar koll på det. Kommer nog kolla en liten stund men inte hela. Fredag och det innebär, massa goa männikor filmkväll mm! Ha det bra!

10 Mars

Hej alla, kom hem från skolan för en stund sen. Bloggade aldrig igår, hann inte riktigt. Men hade en grym dag med dom underbaraste! Idag blir det nog att träffa dom igen, vi drar nog kanske till kyrkan också en stund. Men btw, ni får ha en underbar dag, i hörs senare puss hej!

sweet home

Hej alla godbitar, kom hem för ca 20 minuter sen, ska snart börja plocka undan lite på mitt rum och så, därefter ska jag nog ta något att äta. Sen så kommer Julia hit. Och efter det drar vi ut och träffar folket. Men kommer nog ett inlägg innan det :P
jag och julia <3

Sad face!

Vad är det jag ser när jag tittar ut genom fönstret :O ?
Jag ser mer snöööööö, jag som trodde att snön hade försvunnit för resten av denna vintern och jag trodde att våren var här, men nehepp! Men joppas verkligen att det stämmer att det kommer regn sen så att snön försvinner, det dåliga är att det kommer bli svin halt men det får man stå ut med, geeeeee mig sommar!

God morgon!

God morgon allihopa, sitter i biologin nu, den började precis. Idag blir det en kort dag, eftersom att vi inte har något ea pass sista lektionen för våran klassföreståndare är på kurs. Så vi slutar 12.50 istället för 15.00. Underbart! Men nu måste jag lyssna på ulf, han pratar om vad vi ska arbeta med, hejdå!
bild från en underbar dag!

God natt!

Läggdags för min del, börjar nio imon, puss påer godnatt!
sköööj!

Älskaaaaa.....


8 Mars

Hej, kom hem för en stund sen och typ precis ätit lite mat. Jag har varit ute med massa underbara människor och vi hade det grymt kul! Tack för dagen tjejer och killar. I morgon blir det förmodligen samma folk tror jag, eller kanske inte alla men de flesta. Hade prov idag och det kändes riktigt bra, svarade på allt och så, får ha lite bra självförtroende nu, jag tror det blir VG eller MVG haha. Hoppas det iallafall. Men iallafall ska sluta nu och koll lite på tv och kanske kika runt lite på andras bloggar. Ha det bra pusshej!
- suddig bild, men det var inte det jag ville säga.
JAG SAKNAR HALLSTA OCH ALLA UNDERBARA MÄNNIKOR DÄR!
Det var så grymt kul att vara där med Sanne.... puss

English

Hej på er, sitter utanför mitt klassrum med klassen och ska snart in på engelska. Slutar kl. 13.50 idag då måste jag hem direkt och öppna för min syster för hon har lämnat sin nyckel till några gubbar som ska fixa vårat internet. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske gör lit läxa först sen drar jag nog ut. MEn nu ska jag sluta babbla och gå in på lektion (om läraren kommer snart haha)- hoppas hon är sjuk, hade suttit fint med en håltimma nu haha. MEn ha en bra dag!
bara för att vi är coola !

Done

Hej har suttut i ungefär en och en halv timme och ansträngt mig att få tyskan fast i huvudet. Kan det mesta nu få bara hoppas på att provet imorgon går bra.
Har ni haft en bra dag idag? , det har iallafall jag. Ska snart ta mig något kallt och gott att dricka sen ska jag nog stänga datan och kolla på tv eller någon film. Och sen sova... Tror nog detta blir sista inlägget för idag, men jag bloggar ju självklart imorgon igen. Puss och hej!

Hejsan på er!

Kom hem för en liten stund sen från en underbar dag med Julia e. Vi var med Johanna J, Alexandra S och Cassie b en liten stund. Drog hem efter två timmar eller något. Just det ja hittade en snygg tröja, rosa, från cassels, love it. Bara 59:- på rean. Värt! Bild kommer nog om ett kort tag (om jag orkar). Men nu är blir det våfflor, möms! Därefter plugg till provet imorgon..... -.-
-love!

Matte

Just nu har jag matte, vi mäter saker och räknar ut omkrets och grejer, sista lektionen innan bamba, äcklig mat idag :( Fisksoppa blää. Efter bamba har vi Eget arbete (ea) eller ja, vi har klassråd. Efter det slutar jag , så jag har en väldigt kort dag idag slutar 13.30. Ha en bra skoldag/arbetsdag/ledigdag hahaha.
Puss
Hade lite skoj innan matten!

To cool for school

Hej, sitter i skolan och har bild nu, alla sitter typ och gör videor på datan. Asså det är en uppgift som vi har fått att man ska göra någon sorts reklamfilm. Första dagen på skolan på 3 veckor nu kom på det när jag kom till skolan, hade ju lov innan praoen med hihi. Men nu ska jag foortsätta med filmen, puss hej.

6 September

Hej allihopa, förlåt för den usla uppdateringen men jag var ute nästan hela dagen igår så hade ingen data med mig ut liksom haha. Men btw, igår var jag med Elin, Julia, Julia E och Neira en stund sen så gick jag och elin och mötte Jennifer och några fler. Vi gjorde de gamla vanliga typ snacka och sånt. Sen var vi vid husvagnen och efter det jag jag hem till julia med henne från opal, för jag skulle sova där. Vi hade det grymt kul asså haha! SLÄCK LAMPAN! hahahha.
Idag var jag med Julia, Julia e, Neira, Cicci och Emma vi gick runt lite och hade det lite kul. Jag gick in förut för jag hade grymt ont i min mage, men nu känns det lite bättre efter att ha tagit en verktablett.
Imorgon är det skolan igen och då får man träffa klassen igen, har inte gjort det på två veckor nu pga av praon.
Men hoppas ni får en underbar eftermiddag puss!

dååååålig uppdatering.

Hej alla, har inte haft tid med uppdatering pga av att jag varit ute med kompisar och så, och jag har nämligen inte suttit så mycket vid datan, men kan berätta vad jag gjorde igår och idag.
Igår
Efter jobbet och skolan träffade jag massa kompisar och vi hade super kul, vi var i kyrkan och gjorde massa kul och så var vi i Nattahs cykelrum och typ snacka och skratta.
Idag
Idag så var jag med kompisarna som igår. Vi var i kyrkan en stund allihopa sen så gickk vi till joels cykelrum och snacka och sånt. Jag och Elin drog till kyrkan efter för vi orkade inte vara där mer. I kyrkan var vi med några killar och Jonna, Sofi, Sade och Elvira, väldigt länge. Sen så nu är jag hemma :)
Hoppas ni haft en bra Fredag/ bra start på helgen!
Puss på er!
love!

Skolan :)

Hej idag fick jag sluta 5 timmar tidigare av min chef och Julia E fick sluta lite tidigare hon med så vi bestämde oss för att åka till skolan och typ ''hälsa'' på. Faktiskt kul! Saknar fan skolan, inte lektionerna men rasterna och kompisarna. Sitter och väntar på att Jennifer ska bli klar med sitt matte prov, sitter med Julia E. Sen blir det hemgång har varit här i 2 timmaar och 40 minuter typ, haha. Men nu ska jag fortsätta vänta haha. Puss hej.

Inga bilder, sitter vid Robins data.

Begär mig snart iväg

God morgon, detta får bli ett snabbt inlägg, för nu ska jag ut o möta julia E och så ska vi bege oss iväg till jobben. Ha en bra skoldag, lov, prao och vad alla nu har , kram :D

2a bilden: En bild på din bästa vän.

Jag har många bästa vänner så slänger bara in lite bilder :)
Och måååånga fler som inte finns bilder på, älskar alla mina underbara vänner!
Puss på er

Fråga- tacksam för svar?

Vad vill ni se mer av i min blogg?

- Denna frågan ställer jag för eran skull ;)
Typ vill ni se mer outfits, frågestunder mm. Vad som helst ni väljer?
Någon ny kategori eller något. Ni bestämmer, tacksam för svar!
Puss på er!

Bad!

Hej, förlåt för dålig update, har inte orkat riktigt. Jag är alltid så himla trött när jag kommit hem från jobbet. Llunchen tillbringades med Julia E, det är grymt att vi har lunchen samtidigt, vi sitter nämligen i hennes lunchrum nere vid lagret i esprit hihi. Nu är det bara två dagar kvar sen blir det skolan igen. Just nu jobbar jag på Cassels det är både tråkigt och roligt, men det mesta jag får göra är kul. På toys var allt as kul och jag skämtar inte haha. Så jag saknar skolan, men ändå inte. När jag kom hem så hade pappa köpt massa godis till mig och mina syskon när han jobbade. Gulligt av honom. Imorgon blir det arbete som kallar igen och efter det ska jag kanske träffa Jennifer, om inte det blir av så ska jag nog åka och simma och bada på kultan. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Kommer nog ett inlägg om en stund. Puss på er!
Lunchen
När man kom hem haha!
Love Johanna...

God morgon!

God morgon alla läsare, vaknade för en stund sen och har fixat mig lite och så, ska bara sminka mig så är jag färdig sen. Men just nu sitter jag och kollar lite på tv. Jag är så jävla trött asså. Slutar fem som vanligt, det är så himla segt att sluta den tiden, men det ät skönt med lite sovmorgon. Men iallafall, nu ska jag sminka och sen äta lite frukost.

Big Brother

Hej detta blir sista inlägget för ikväll. Ska lägga mig nu och kolla på Big Brother och käka mitt goda godis, mums asså. Bloggar imorgon, på morgonen antagligen. Men ha en underbar kväll så hörs vi imorgon. God natt på er alla underbara läsare.
Puss

1 Mars 2011

Hej på er, kom hem för ca en timma sen ungefär ch har precis ätit middag. Fick gå typ 40 minuter tidigare av chefen. Gulligt av henne, för jag var helt slut. Kom på att det var första Mars, redan! Dagarna går ju sjukt snabbt nu. Och våren är snart här, eller den är ju faktiskt påväg, hoppas jag! Härligt.
Hur mår allt underbart folk?
Själv mår ja bra men är väldigt trött, funderade på att gå och lägga mig och vila en stund men jag ångrade mig, för jag vill ju kunna somna ikväll och kunna gå upp till ''jobbet'' i morgon haha. Blir nog en inne dag idag, för jag orkar verkligen inte gå ut, ska ner och handla lite godis och så med min syster snart tror jag, eller om vi inte gör det senare. Senare mot kvällen blir det Big Brother. Men btw, nu ska jag sätta på min underbara vän tv:n och bara ta det lugnt.
Ha underbar 1 Mars allihopa!
Bild från innan jul eller efter jul.

1a bilden: En bild på dig själv.


morning!

God morgon alla snyggingar! Ska snart bege mig till ''jobbet''. Var helt slut igår så jag skrev inte  något riktigt inlägg men det blir nog bättre med bloggande idag. Jag hade gått och stått hela dagen så jag typ sprang in och la mig i sängen, mina ben var döda. Men nu ska jag ut och möta snyggingen cicci, vi ska gå tillsammans som alltid, men jag kommer nog slänga in ett inlägg när jag kan på typ rasten eller så. Puss Puss


RSS 2.0