Gästinlägg

Hejsan, julia är här och ska blogga lite. Just nu sitter både jag och Johanna hemma hos Jennifer, fixar oss lite enkelt in för valborg som ska firas idag. Det kommer verkligen bli lyckat tror jag, ser fram emot ikväll. Snart ska Johanna och Jennifer mot stan och titta något, medans jag och Emma åker till torget och köper en ny näspercing, annars kommer mitt hål växa igen. Cool storyyy, right?

Flera gästinlägg från mig kommer väl antagligen dyka upp då och då, men nu ska jag dra mig till mina homieees. Kyss på stjärten lovers :*

En gammalgammalgammal bild på mig och käraaaaa Johanna

Valborg

Sitter hemma hos Jennifer nu. Vi har varit hemma hos mig och hämtat lite kläder och så. Vi ska snart börja fixa i ordning oss inför ikväll. VALBORG! Ska bli sjukt kul. Grillning mm. Ska iallafall bli riktigt kul. Kvällen kommer spenderas med Jennifer, min bror och hans tjej och många fler. Men ni får nog Valborgs outfit senare, kram.

gårdagens outfit

Sunny day

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Själv har min dag varit toppen. Den har spenderats tillsammans med bästis. Vi har varit ute i solen och käkat lite glass och så. Vädret var verkligen underbart idag. Riktigt varmt!

Just nu sitter jag hemma hos bästis och vi har kollat på film och käkat ostbricka. Mysigt! Ska sova över här inatt och imorgon är det Valborg och den ska spenderas med Min bror och massa fler och även bästis. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har. Kram.


Bästis och Jag


Sticker ut

Hej på er allihopa! Nu sticker jag ut och möter upp Sanne. Vet inte riktigt vad vi hittar på. Något kul blir det nog iallafall. Handlar kanske lite gott och tjockar oss med, vi får väl se. Ha en fortsatt trevlig dag allihopa, kram på er.


USA

Detta har jag på mig idag, puss!

Goodmorning

Godmorgon alla underbaringar! Jag vaknade för en liten stund sen och ligger fortfarande kvar i sängen och degar framför tv:n. Blev ingen bloggande igår. Jag kan ju berätta kort vad jag gjorde. Först var det skola, Engelska Nationella som jag tror jag ganska bra, sen hem och senare mot kvällen mötte jag Sanne och Stina.

Vad ska ni hitta på idag? Jag ska iallafall träffa Sanne. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt ännu. Vi hittar nog på något kul iallafal. Hoppas ni får en bra dag allihop, kram på er.

åh ge mig sommer nu! Näset 2011!

Älska mig igen - TRAILER



Älska mig igen, en film som man kan se på bio 4 maj. Den verkar så sjukt bra. En film som jag verkligen måste se. När man kollar på trailern så fastnar man verkligen. Man måste se den! Det är iallafall en film jag kommer se när den kommer ut på bio. Så missa inte det, 4 Maj! Kommer nog bli en succe. Kolla bara på trailern, ni kommer nog vilja se den.

Torsdagen den 26

Hemma från skolan idag igen. Jag mådde inte helt bra när jag vaknade imorse. Men imorgon ska jag tillbaka till skolan igen tror jag. Hoppas att jag mår bättre bara. Jag vaknade väldigt tidigt idag ändå, jag vaknade runt 8.00 ungefär.

Jag sa ju igår att jag skulle komma på något att göra ett inlägg om igår. Men det blev tyvärr inte så. Men det får bli idag istället, och nu lovar jag att det kommer ske. Ligger just nu i min säng, framför tvn och hör regnet ösa ner utanför. Lite härligt är det ju att ligga ner gosad i sin säng då. Men ni får ha en bra dag, kram på er!

Sjuk

Hej allihopa! Ligger hemma i min säng och mår inte så bra. Är sjuk. Mår illa och har ont i magen, usch. Så ligger i sängen med pyjamasen på och en kopp te vid sidan om och kollar på tv. Åh vad jag älskar te! De räddar mig alltid.

Hur mår ni idag? Hoppas ni mår bättre än vad jag gör iallafall. Ska nog försöka komma på något jag kan göra ett inlägg om. Ett tips eller så, får väl se. Känner att bloggen behöver något sådant nu för att komma igång. Ha en bra dag, kram.
-

24 April 2012

Hej på er! Ligger hemma i min säng och är jätte trött. Inne lite på tumblr och twitter och bara kikar runt lite på datorn. Följ mig på twitter @forsbergjohanna eller också på Instagram @johannaaforsberg, där befinner jag mig alltid när jag inte bloggar. Så följ mig gärna på dessa two things.

Hur mår ni annars då? Själv mår jag väldigt bra, allmänt. Förutom att det känns som att jag börjar bli lite småsjuk. Får hoppas på att det inte är så. Men ska nog vila lite, det behöver jag, ha en fin dag!


Lunch time

Har en tvåtimmars lång rast nu, så sitter inne på Subway på Frölunda Torg tillsammans med Sanne, Stina och Julia. Kan det bli bättre en sån här underbart fin dag. Solen skiner och det är sommarvärme, underbart!


Chilling Billing

Hej på er mina fina! Just nu sitter jag hemma på mitt golv framför datan och kollar runt på twitter och så. Ska lägga upp ett inlägg sen om 3 stycken som har börjat följa mig, som gör mig så jävla hyper av glädje!
Men ska fortsätta att lyssna på härlig musik och bara ta det lugnt. Ha en fin dag allihop, många kramar ifrån mig!


New on facebook


God morgon


Grym kväll!


Härlig morgon

Godmorgon mina fina! Hur mår ni denna härliga dag? Själv mår jag toppen, solen skiner och det kan inte bli bättre. Spelar härlig musik samtidigt som jag fixar i ordning mig. Kan inte bli bättre. Ville bara önska er en fin dag. Kram!


Dålig uppdatering

Fölåt allihopa för den riktigt dåliga uppdateringen. Men har inte haft så mycket tid till bloggen denna veckan, jag har haft ganska mycket i skolan och så nu. Men ska bättra mig och uppdatera som vanligt igen. Det lovar jag! Men nu ska jag ta och sova klockan är ändå ganska mycket, hihi, godnatt allihopa.


Följ mig på twitter

Då jag inte är aktiv på bloggen så finns jag ju alltid på Instagram och även Twitter Så följ mig gärna där, skulle vara super! Mitt Twitternamn är: @forsbergjohanna , klicka på bilden för att komma direkt till min sida för att följa mig. Följ mig gärna på Instagram med @johannaaforsberg.

Glasstårta

Kan det bli bättre att komma hem efter en seg skoldag till det här? Nej, tror inte det. Just nu sitter jag framför tv:n och tar det lugnt. Ska sätta igång att städa och rensa klädlådorna nu, känner att det är dax nu. Sedan ska jag duscha och sedan blir det nog bara att slappa resten av dagen och kanske pluggar lite. Ni får ha det så bra sålänge, kram.

In tha school

Sitter i skolan just nu och har SO. Segt! Slutar 15.00 idag, men får se om jag stannar hela dagen. Mår inte så jätte bra. Men vi får väl se hur det blir med det. Ska fortsätta med arbetet nu, men ni får ha en bra dag, kram.

Så himla sant!

TUMBLR

Ni har väl inte glömt att kolla in min TUMBLR? Det hoppas jag inte, haha. Men för er som inte har en aning om vad jag pratar om och är ny läsare här på bloggen så är det bara göra som alla andra.
Klicka HÄR, HÄR eller HÄR för att kommer till min TUMBLR (eller så kan ni ju också välja att klicka på bilden).
Och om ni också har en TUMBLR så får ni jätte gärna ta och följa mig, skulle vara toppen. Detta blir mitt sista inlägg för idag med så jag säger godnatt nu med, så godnatt ♥



16 April 2012

Hej på er mina fina! ♥ Jag kom hem runt 14.00 idag, väldigt skönt faktiskt. Min kortaste dag. Segt med skola, men dagen har varit rätt så chill ändå. Ligger hemma och degar framför tv:n i min säng och orkar inte göra någonting. Sov väldigt dåligt inatt, men tänker inte sova, för då kommer jag inte kunna sova ikväll. Senare blir det en massa plugg, något jag måste göra. Fast nu vill jag bara ta det lugnt i någon timma eller två. Ha en fin dag allihop!

bild från i juli

Back to school


Söndag

Förlåt för dålig uppdatering denna helgen. Men har varit mycket med vänner och så, så jag har inte haft tid riktigt. Imorgon börjar eländet igen, skolan. Åh vad jag inte har längtat. Så just nu sitter jag och trycker i mig en massa godis som tröst, hihi. Hoppas ni haft en bra helg? Min helg var verkligen underbar och riktigt kul. En helg jag aldrig kommer glömma. Speciellt lördagen, super kul! Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll nu allihop, kram.

image descriptionimage description

Godmorgon


Bloggfri dag- sleepover med tjejerna


Tordags kväll

Hej på er, jag kom hem för en kort stund sen och har bytt om till lite myskläder och så nu och ligger i sängen framför tv:n och bara tar det lugnt. Det är så himla skönt att veta att man slipper gå upp tidigt imorgon till skolan. Men nu är det bara helgen kvar och sen är det skola igen. Okej, jag ska inte tänka så usch.

Idag har jag varit med Emelie (min kusin) i stan, vi gick runt lite och bara snackade och lite sånt. Det var kul iallafall. Sedan åkte vi hem och var hemma hos henne. Sedan bakade jag och min andra kusin Daniella, som ni nog sett i det andra inlägget nedanför. Riktigt goda blev dom! Och nu är jag hemma som sagt. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag? Ha en fin kväll, kram på er allihopa.


Kladdkaka

Precis bakat med min kusin Della, nu ska det käkas tillsammans med min moster, syster och andra kusin.

Outfit - 12 April

Dåliga bilder, men det är ju bättre än inget.

Förlåt

Förlåt för att jag nästan inte uppdaterade alls igår. Men jag var nämligen upptagen hela dagen typ. Först åkte jag in till stan med Sanne och Stina och kolla lite saker och sedan var jag på kalas hos min kusin som fyllde 17 och efter det var jag hemma och då var jag med Emelie (min kusin), så hade inte riktigt tid till bloggen igår. Men det ska bli bättre idag.

Idag ska jag åka in till stan med Emelie antagligen, det var längesen jag och hon umgicks så vi bestämde det. Det ska bli kul. Men just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen och känner att det är dags att gå upp. Ha en bra dag!

Jag och min fina igår kväll

Härlig morgon

Godmorgon, idag började jag min dag precis som igår. Med en stor kopp varmt te och lite smörgåsar, i sängen, framför tv:n. Underbar start på dagen måste jag säga. Ska ligga kvar en liten stund till sängen tror jag och sedan ska jag gå upp och duscha och fixa i ordning mig.

Idag ska jag träffa Sanne och vi träffar nog Elsa och Stina med, om dom kan. Vad vi gör vet jag inte riktigt, vi hittar säkert på något kul. Men nu ska jag fortsätta dega i sängen, ha en fin dag allihopa!


Alla kollar!

Alla kollar in min vän Lucas nya mix nu nu nu! Kolla även in hans andra mixar. Han är en riktigt duktig DJ och kan komma långt. Så gilla och sprid gärna denna videon, skulle verkligen vara toppen. Check it out!


Tar det lugnt

Hej min fina! Sitter i min säng och framför tv:n och bara tar det lugnt. Åh vad det är härligt med lov! Idag har jag varit hemma bara och tagit det lugnt. Gjorde chokladpudding förut som vi nu har ätit, gott. Vad har ni gjort idag då? Hoppas eran dag har varit bra iallafall. Ni får ha det så jätte bra, så hörs vi, kram.

'

Ny ikon- Facebook sida

Om ni kollar under min profilbild och personbeskrivning i menyn nu så ser ni en liten box där min facebook sida visas. Skulle vara toppen om ni bara kunde klicka på gilla i den lilla boxen. Skulle bli så glad om ni gillade min sida. Så gilla, gilla och gilla. Skulle vara så great! På min facebook sida får ni följa om vad som händer och kommer ske på bloggen mm. Och även kanske saker som inte kommer upp på bloggen. Så gilla sidan så skulle jag bli så glad, puss!


Outfit - 10 April

Eftersom jag inte ska någonstans idag och bara ska vara hemma med syrran så slängde jag bara på mig något enkelt.

10 April

Godmorgon min fina! Eller det kanske man inte kan säga nu? Jaja, jag gör det ändå. Jag vaknade för någon timma sen ungefär och sitter just nu på mitt rum och käkar frukost framför tv:n, underbart!

Idag ska jag träffa tjejerna. Ska bli kul eftersom att Elsa och Stina har varit borta sen i torsdags, så det kommer bli super kul faktiskt. Hoppas ni alla får en fin dag, lägger nog upp dagens outfit senare, för just nu sitter jag i min pyjamas, kram.


Riktigt söt kopp, eller hur? haha

Tips- Accessoarer

-
KLICKA PÅ DESS LÄNKAR/BILDER för att komma till en sida med riktigt snygga smycken och andra accessoarer. Snart börjar ju också hollywood fruar igen och då Maria Monazamis kollektion säljas ut ännu mer än vad den gör idag. Så klicka klicka klicka på bilderna, ni kommer inte ångra er.
Ni hjälper även mig genom att klicka på bilderna så tveka inte, just do it. Puss på er!

Tjäna pengar på din blogg- Adsettings

Vill du tjäna pengar på din blogg? Bli isåfall medlem på denna sidan ''Adsettings''. En väldigt bra sida som jag och även många andra använder. Det är helt gratis att att bli medlem och att använda det, så det är helt toppen! Så klicka bara på dessa bilderna här nedan för att komma till sidan. Ni hjälper även mig genom att klicka på bilderna/länkarna. Men det är iallafall en riktigt bra sida som alla som vill tjäna extra pengar borde bli medlem på.
.

Svaren på Frågestunden

1. Vart gör du sina designer/headers?
- Jag använder mig utav ett program som heter Picasa, det är gratis och väldigt enkelt att använda. De har inte så mycket att erbjuda men Picasa har iallafall det jag behöver för att göra mina headers.

2. Favoritämne?
- Musik självklart!

3. Vad är det bästa med att blogga?
- Det är självklart att få dela med mig av allt och er läsare självklart!

4. Sommer/Vinter?
- Sommar!

5. Glass/Godis?
- Det beror på när, var och vad jag känner för. Love both!

6. Vilka bloggar läser du?
- Jag läser några få storbloggar och även vänners/folk jag känners bloggar.

7. Katt/Hund?
- Hund

8. Blogga/Läsa bloggar?
- Beror på vad jag känner för. Men det är ju självklart oftast att blogga, men älskar att läsa andras bloggar!

9. Kjol/Klänning?
- Klänning.

10. Vad är din allra högsta önskan?
- Oj det är nu jag hade tänkt skriva en hel bibel, för jag önskar och drömmer om så himla mycket. Borde kanske ta det i ett eget inlägg någon gång. Jag kör nog på det. När? Det får tiden utvisa.

11. Godis/Choklad?
- Godis isåfall. Men är en riktig choklad älskare med

12. Jeans/Leggins?
-Jeans!

13. Hemmakväll/Fest?
-Det beror på, men det är alltid härligt med mysiga hemmakvällar med vänner och så.

14. Med vilken kamera tar du dina bilder?
- Jag har ingen bra kamera för tillfället så jag använder mig mest utav en Samsung S860, den är rätt så bra faktiskt. Sen så använder jag mig ofta utav iphonen och vissa bilder på bloggen är tagen med Sannes systemkamera. Den använder vi då jag är med henne. Så det skiftar mellan kameravalen för mig.

15. 5 bästavänner?
- Jag har sjukt många underbara vänner. Men dom allra närmaste och bästaste är Sanne, Stina, Elsa, Julia K och Jennifer om jag måste välja 5 st.

16. Allra bästavän?
- Kan nog inte svara på det, svaret blir som i frågan ovanför. Men Jennifer har varit min bästavän sen jag var sju år,  så det är hon isåfall.


17. Cola/Fanta?
- Cola!

18. Godis/Chips?
- Godis!

19. Vatten/läsk?
- Vatten passar i alla lägen!

20. Favorit program?
- jag har inget favorit program direkt men jag gillar ett par stycken. Några exempel är : Glee, 2 1/2 men, Top model, DH och massa fler. Jag kollar liksom på alla möjliga serier.

21. Favorit serie?
- Som ovan.

22. Favorit film?
- Jag har ingen direkt favorit film. Men jag kan ju ju ett tips på en film jag verkligen älskar. ''The last song'' , ni som inte har sett den borde verkligen ta och göra det. Den är verkligen jätte bra. Men det är ju självklart inte så att alla har samma smak som mig. Ni kanske tycker annorlunda, det avgör ni själva.

23. Har du någon förebild?
- Nej inte direkt. Men jag har iallafall en förebild inom bloggen och så, det är Kenza. En sjukt vacker tjej med en riktigt bra blogg som jag bara älskar att läsa.

24. Vad är din högsta önskan?
- Oj denna var verkligen svår. Jag tror nog att jag kan ta detta i ett eget inlägg någon gång. Tror det är rätt mycket att skriva om. Så det behövs nog ett eget inlägg om denna frågan.

25. Vad vill du bli i framtiden?
- Det vet jag inte riktigt än faktiskt. Men eftersom att jag valde frisörlinjen så kommer jag förmodligen bli frisör. Eller om jag blir något helt annat, det vet jag ju inte, i'm still young.

26. Har du några djur?
- Ja, det har jag faktiskt. Jag har en hund hos min mamma, jag bor ju hos min pappa under heltid. Men ja jag har en hund som bor hos min mamma, träffar den ibland.


27. Vad är det bästa med att blogga?
- Det bästa med att blogga är nog att få dela med mig av mig själv och få inspirera andra så som jag också har blivit inspirerad. Sen så älskar jag att få så fina kommentarer och ha så grymt underbara läsare som jag har nu.

28. Vilken är din favorit affär?
- Jag antar att du menar klädaffär. För när det gäller kläder så är de dom vanliga butikerna som man alltid handlat i H&M, Gina Tricot, Only, BikBok mm.

29. Din favorit outfit?
- Denna frågan kan jag också ta i ett enskiljt inlägg någon gång.

30. Föredrar du energi snåla lampor eller dom andra lamporna?
- Jadu SANNE, vad tycker du? Jag gillar alla sorters lampor faktiskt :*

31.Om du fick välja att vara en ålder under hela ditt liv, hur gammal hade du velat vara då?
- Svår, men bra fråga. Jag hade antingen velat vara i den åldern jag är i nu eller typ 18. Eller bara väldigt väldigt ung som typ 10-11, skulle vara så himla härligt.

32. Den du älskar mest?
- Denna kan jag tyvärr inte svara på men jag kan ju säga att jag älskar min familj, vänner och mina nära och kära mest utav allt då. Jag kan inte bara välja ut en person, det går tyvärr inte.

33. Vem saknar du just nu?
- Bengt.

34. Converse eller Palladium?
- Converse!

35 Vems blogg är bäst (inga kända som Kenza, kissie, tyra osv) ?
- Jag läser ju min vänners bloggar och några andra övriga. Men jag kan ju skriva några namn: Marcelle, Shannon, Emma O, Therese S, Alba, Tinkerbella, Nicky osv. Haha jag läser väldigt många som jag tycker om väldigt mycket.

36. Favoritfärg?
- Jag gillar alla färger i stort sätt.

37. Gillar du skolan?
- Ibland.

38. Vad har du för betyg?
- Terminen är ju som sagt inte slut så jag har ju inte fått mina betyg än, men jag kan ju återkomma med min betyg då jag får dom på skolavslutningen.

39. Vilken skola och linje ska du börja på?
- Kitas, Frisörlinje. Sedan efter/under gymnasiet har jag planarat att gå små kurser i styling.

40. Vad gillar du mest i skolan?
-Rasterna och få träffa alla vänner.

41. Favorit mat?
- Jag har faktiskt ingen favorit mat. Men jag älskar kyckling!

42. Vatten eller mjölk?
- Vatten isåfall.

43. Hur gammal är du?
- Jag är 15 år, men jag fyller 16 i November. Jag är alltså född 1996.


18.26

Hej allihop! Har ni haft en bra dag? Själv har jag myst hemma hela dagen framför datorn och tv:n, eftersom attdet har ösregnat hela dagen. Har varit ganska skönt faktiskt. Ska förmodligen svara på frågestunden ikväll med, men ställ gärna fler frågor, än är det inte försent, haha. Ni får ha en fortsatt trevlig dag/kväll allihopa, lägger upp ett tips strax om hur man väldigt bra kan tjäna pengar på sin blogg, kram!
KLICKA HÄR för att komma direkt till frågestunden och ställ en massa frågor.


9 April 2012

Godmorgon mina fina! Jag vaknade för ungefär någon timma sen och har legat framför tv:n sen dess. Jag har vaknat väldigt tidigt nu under lovet, för tidigt nästan? Men det är skönt att man inte sover bort hela dagen iallafall.

Idag ska jag förmodligen vara med Jennifer och min syster idag igen, precis som igår. Vad vi hittar på vet jag inte. Vi träffar förmodligen några. Men samtidigt så har jag inge lust att gå ut, i och med att det regnar ute, usch! Men blir nog utgång ändå, får hoppas på att det slutar regna.

Men nu ska jag ta och göra en god frukost och sedan bara ta det lugnt framför tv:n och kanske smått börja fixa iordning mig, så att jag inte går runt i pyjamasen hela dagen. Ha en fin dag allihop, kram!

ge mig sommar



Tillsammans slår vi allt och alla

Du är bara för underbar!

Breakfast


8 April 2012

Godmorgon min fina! Vaknade vid 7 idag och försökte som om igen, vilket jag lyckades med och vaknade runt 10. Har bara degat i sängen framför tv:n sen dess. Hade ni en bra dag igår? Det hade jag iallafall. Hade lite gäster här och sedan träffade jag Sanne senare mot kvällen. Det var en riktigt bra dag iallafall. Idag vet jag inte vad jag hittar på ska kanske träffa en kompis eller kanske åka och hälsa på mamma, har inte bestämt än. Ha en bra dag!
.
häromdagen (kvällen)

We are all born superstars

image description

image description image description

 


Glad Påsk!

Glad påsk på er alla mina underbart fina läsare! Hoppas ni får en riktigt bra dag tillsammans med era nära och kära och äter massa gått. Själv så ska min familj få lite gäster, ska bli kul faktiskt.

Just nu gör jag inte så mycket, ska ta och äta lite frukost och städa på rummet (bädda sängen, plocka undan kläder osv). Jag ska se om jag lägger upp svaren på frågestunden med. Vi får väl se vad jag gör. Men ni kan fortfarande ställa en massa frågor. Men nu ska jag dra, ha en underbar påsk!


Fredags kväll

Hej på er mina fina! Jag hoppas ni har haft en fin dag. Min dag har spenderats med Sanne, eller två timmar iallafall av dagen. Vi var på stan och åt på Subway och snackade och gick runt lite efteråt. Sen stack vi hem. Har bara tagit det lugnt här hemma sen dess (åkte vid 15.00). Ligger i min säng just nu och lyssnar på härlig musik. Så himla underbart det är med lov asså, en sån grym känsla! Hoppas ni får en fin fredagskväll allihopa, stora varma kramar från mig.
.

Outfit - Fredag


Friday

Hej mina underbara läsare! Hur mår ni? Själv mår jag toppen. Vaknade 9 och låg kvar i sängen till 11. Så himla skönt! Har fixat mig och storstädat på rummet och ska nog snart möta upp Sanne. Vad vi ska göra vet jag inte, vi får väl se sen. Slänger upp dagens outfit snart med, men ni får ha en fin dag så hörs vi senare, kram!
.

Det är lov!

Åh vad underbart, nu är det efterlängtade lovet äntligen här! Åh vad man ska ha det grymt med goa vänner och bara leva livet tills skolan börjar igen, det kan inte bli bättre!

Förlåt. Jag har inte kunnat blogga tidigare idag. Jag har nämligen varit i stan med Sanne, hon köpte skor och så gick vi runt där i ett tag. Ska förklara resten kortfattat. Sen gick vi hem till sanne, sen ut en stun och sen hem till mig.

Sanne gick för en liten stund sen och jag ditter framför tv:n och datan och bara tar det lugnt.
Har ni haft en bra dag? Det hoppas jag, hoppas att ni får en riktigt härlig helg och veckan som kommer, för det ska jag verkligen ha. Glöm inte ställa frågor i frågestunden. Ha det bra!


Frågestund


4 April 2012

Hej mina fina läsare! Sitter på mitt rum och bara tar det lugnt, riktigt skönt faktiskt. Idag har jag varit och handlat lite fika/godsaker tillsammans med Sanne som vi ska ta med till skolan imorgon, för att klassen ska fika eftersom det är sista dagen innan lov. Åh vad skönt det ska bli med lov! Ett prov kvar, som är fysikprovet imorgon, så måste plugga till det. Ska nog börja med det strax, annars kommer det gå skit.
-
Imorgon kl. 8 ungefär så ska jag ta sprutan mot livmoderhals cancer tillsammans med Sanne. Egentligen skulle jag ta den senare vid 15.30 imorgon med pappa och syster. Men jag tar det tillsammans med Sanne så slipper hon ta den själv och då kan vi även åka in till stan imorgon efter skolan.
-
Ska starta en frågestund här på bloggen om en liten stund, så stay och ställ gärna en massa frågor då, ha det bra!
.

On my way to school

Godmorgon mina fina! Just nu sitter jag på busshållplatsen och väntar på bussen påväg till skolan. Dagen börjar med matte, segt. Men jag tror dagen kommer bli ganska chill ändå. Ska se film i svenskan, gött! Slutar kl. 15.00 så jag bloggar mer när jag kommer hem, ha en bra dag allihop, kram.
.

What doesn't kill you makes you stronger


Fysikplugg

Hej allihopa! Vad gör ni? Själv gör jag inte så mycket ska sätta igång med att plugga lite fysik nu, inför fysik provet på torsdag. Härligt att veta att det bara är två skoldagar kvar och sen är det lov. Åh vad detta lovet ska bli grymt! Men ville bara önska er en fin dag, nu ska jag sätta igång pluggandet, kram!
.
.

Dagens Outfit


Måndag 2 April

Hej mina fina läsare! Jag kom hem ifrån skolan för en liten stund sen, slutade halv 2 ungefär idag. Min tidigaste dag, så det var väldigt skönt. Ska ta och äta llite gott om en liten stund, men kan inte göra det just nu eftersom att pappa håller på att måla i köket så jag kommer inte åt något. Så det får vänta. Slänger upp dagens outfit alldeles strax, ha det bra!
.

BILDBOMB- Grillning

(Det fanns så sjukt många bilder, så kunde inte ta med exakt allihop, men många fick ni se)
.
Inte för att skryta men jag har världens finaste vänner! ♥

Söndagsmys


1 April 2012

Japp då är efterlängtade April här nu då, härligt! 2 och en halv månad kvar till sommarlov då. Så himla underbart asså! Tiden har gått så himla fort, man hinner inte riktigt med, haha.
-
Idag kl. 11.30 stack jag med Bea (brorsans flickvän) och kollade på när brorsan spelade fotbollsmatch nere vid önnered. Dom vann med 12- 3. Riktigt kul. Men vi frös ihjäl oss, det var så sjuk kallt, kändes som jag skulle dö.
Efter matchen drog jag ner själv till Frölunda torg och kollade på ett par jeans. Eftersom att jag verkligen behövde ett par nya (svarta, mina andra svarta hade gått sönder). Jag måste ha ett par svarta jeans, det passar till allt liksom. Jag hittade ett par som satt bra, visar på bloggen när jag har tid. Kom precis hem och ska ha en slappdag, inget plugg eller någonting, underbart! Ha en fin dag, kram.
.
(slänger upp bilderna ifrån grillningen i fredags om en liten stund med, har fått dom från Sanne nu)
.
Alla har väl varit små?

RSS 2.0