mitt plagg!

Detta är plagget jag syr, ska bara så på axelband sen så är den klar, happyface!



Fysik

Har fysik just nu vi har vikare, han är cool hahaha. Nej men iallafall efter fysiken är det slöjd och jag ska verkligen försöka bli klar med mitt plagg idag. Efter slöjden så slutar vi och då är kl. 15.00 och då drar jag hem och pluggar lite och äter sen så går jag nog ut med min kompisar.

28 april 2011

Godmorgon på er allihopa ♥ vaknade för ca en halvtimma sen och har fixat mig och så lite, ska snart dra iväg till skolan. Ganska så lång dag idag börjar 8.10- 15.00, det är segt. Men man får hoppas att tiden går ganska så fort, hihi. Men nu ska jag fixa det sista, vi hörs.
love

nattinatti

Ska gå och lägga mig nu, god natt på er!
puss puss
snygging där ju!

Vitt!

- Ursnygga fest/avslutnings klänningar från nelly.com!
VITT!
Dom är dunderfina, tycker inte ni det?

Fråga?

Kom hem för en stund sen och har precis käkat lite. Ska nog dra ut med vännerna snart, får väl se vad som händer sen. Statistiken stiger, grymt! Men den kan bli ännu bättre. Men nu ska jag läsa igenom en sida tyska sen så drar jag ut. Ha det så bra, puss! Fråga till er läsare finns under bilden? Skrolla ner ;)
(annan bild från igår)

Jag har en liten fråga till er läsare....
Tycker ni att bloggen behöver några förbättringar eller om det är något mer ni vill se mer av i min blogg?
Vore tacksam för svar, frågar detta för eran skull ;)
Släng gärna in en kommentar med erat svar.
Puss

27 April 2011

Hej och godmorgon på er! Sitter i skolan nu och ska snart in på min andra lektion SO, därefter bamba sen två lektioner till sen slutar jag. Slutar runt halv tre tiden ungefär. Segt, men det får man stå ut med. Efter skolan blir det lite plugg och sn så drar jag ut i det fina vädret. Puss!
Fet bild från imorse!

summerday!

Hej kommit hem från en fin dag vid havet med min syster. Vi var vid rörvik och solade och tog det lugnt och efter det så åkte vi hem och hämtade lite pengar och drog till pizzan med brorsan och käkade. Syskonkärlek you know ;D Haha, nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt, har ni haft en fin dag?
En bild på mig från idag!

drar ut

Nu drar ut och träffar alla underbara vänner, vad som händer sen får tiden utvisa ;)
Ha en solig dag, för det ska jag ha hihihi.

say fuck u and smile ;)

love!

26 April 2011

Hej och godmorgon på er. Sitter i skolan nu och har engelska. We are back in a nightmare. Haha! Nej men det är ju lite kul att träffa alla igen men arbeta..... -.- . Har snart bamba är jätte hungrig, min mage komemr dö haha. Men nu ska jag jobba lite haha.
mina ursöta kusiner!

last day.

Hej på er, sista dagen på lovet var idag, sämst. Den spenderades med massa vänner och vi var på opal (som vanligt:/ ), imorgon är det skola igen och det är tråkigt som fan. Men det får man leva med! Haha. Bloggar mer imon, nu är det läggdags om jag ska orka upp imorgon, puss på er.
roliga minnen!

God morgon ?

God morgon på er, eller god morgon och god morgon. Det är nog god förmiddag nu haha. Men jag vaknade iallafall nästan precis. Har ätit och fixat mig och så lite. Jag är hos Julia K, sov över där inatt och igår. Vi hade det as grymt! Gårdagen med vännerna var as kul den med. Blir väl att träffa alla vännerna idag igen. Det nya vädret känns nästan som sommar ju. Men nu ska jag fortsätta gör mig iordning och snabba på Julia lite sen drar vi ut i det fina vädret!



Julia, Hennes lillebror och Jag :)

forever.

Hej på er alla glada, har precis duschat och fixat mig, ska snart ta något att äta snabbt. Om jag inte tar och åker till Mc Donalds med Julia, så äter jag där. hihi. Ska snart ut och träffa Julia då och så ska vi nog träffa alla andra goa vänner. Ska bli kuligt. Men ni får ha det så bra så länge så hörs vi senare, puss på er godingar!
old pic.

Snygg Outfit!

- kärlek till outfiten, ursnyggt helt enkelt!
Allting från H&M...

bad update.

God morgon på er! Jag vet att uppdateringen av bloggen inte alls varit bra nu under lovet, men jag har varit hos min mamma i 3 dagar typ och har inte haft tid att blogga och sitta vid datan eftersom att vädret har varit så fint. Men nu ska jag försöka bättra mig lite.... och ta tag i bloggen. ;)
Idag är det Onsdag och jag ska iväg med min pappa och syster och köpa skor, jag tror det blir converse (vita).
Lägger in en bild på inköpet när jag kommer hem eller i kväll. För efter jag handlat drar jag ut med de allra underbaraste vännerna.

Hos eriksson

Godmorgon och hej sitter hemma hos Julia eriksson nu med Neira, Elin och Cassie. Jag Cassie och Neira sov här och Elin kom hit på morgonen. Vi ska snart dra ut, när vi fixat klart oss. Vi ska ha en underbar lördag! och träffa de allrabästa! Vi är dom bästa men ajaa haha... Men vi ska säkert träffa massa fler hihi. Men först ska jag hem och byta lite kläder och så, vädret ser ut att bli ganska så bra idag (får vi hoppas). Ha en underbar dag godingar!
Jag och Julia!

Inspiration- soooommmmaar!

kärleeeek till alla dessa!

loooooov!

Hej kom hem för inte så längesen. Har nämligen varit på museum med klassen, så vi slutade 11 istället för 14.10. Det är underbart! Och det är looooooooovv nu *happyface* ! Lovet kommer bli underbart och bästa med de allra bästa människorna. Men nu ska jag skriva klart omdömet till min läsbok som ska vara inne kl.18.00, så det är lika bra att göra det nu när de andra kompisarna är i skolan och sen när de kommer hem så drar jag ut. Hoppas ni får en underbar dag allihopa? det ska jag iallafall, puss på er.
En bild på mig och min underbara bästaste vän Julia Eriksson, från igår i det underbara vädret!
Kärlek till dig!

Ny header!

Hej igen, gjorde en snabb ny header precis, vad tycker ni pussss? <3

måla ägg

Hej ska snart in på lektion, vi ska måla ägg på tyskan haha! Slutar 15.00 idag, segt. Blir nog klar med mitt linne/nattlinne idag, kommer en bild sedan hur den ser ut med volangen, slänger in ett inlägg då och efter skolan och kanske ikväll. Fast bara om jag har tid haha, ha det bra, puss!
loove!

eget arbete

Hej på er, just nu sitter jag i klassrummet och har eget arbete. Ska läsa min svenska bok och försöka skriva en läslogg idag med. Jag ligger låååååångt efter verkligen! Det ska vara klart på fredag och jag är precis halvvägs. Jag är död! Men istället för att babbla och skriva massa här nu då så är det ju bra att jag börjar mitt arbete, haha. Ha det bra puss hej, nu blir det saft hihi!

12 April 2011

Hej och Godmorgon på er, sitter i skolan nu och ska snart ha svenska och då ska vi fortsätta läsa våra läs böcker vi har vikarie så det blir en liten chill lektion haha. Men nu ska jag ta det lugnt lite, puss på er!

Måndag

Hej på er Måndag idag, jag vet det är segt. Men det är bara denna veckan sen är det lov i en vecka, underbart!
Hoppas på att vädret blir lika bra i veckan och i dag som helgens väder. Har bild nu och ska försöka komma med bättre uppdatering. Puss på er!

Made by me

Sitter i syslöjden och ska snart sy på volangen på mitt linne/nattlinne, men här får ni en bild på hur den ser ut nu.
Ska sy på band och volang och brodera på något litet sen är jag klar.
Vad tycks?

6e april

Kom hem nyss ungefär, gick lite tidigare hem, för jag hade lite halsont. Så nu sitter jag här med datan bredvid mig och min svenska läsbok och en kopp te och tar det lugnt, ska skriva klart min lässlogg efter jag läst lite till ur boken. Men jag börjar så smått känna mig bättre, så skola blir det ju imorgon.

Biologiprov

Hej på er, hade nyss biologi prov det gick väl ganska så bra, hoppas jag. Haha! ska ha so nu slutar runt halv 3 och då sticker jag ut med kompisarna . Ha en bra dag puss på er, bloggar nog när jag kommer hem en snabbis :)
looovee

Sometimes someone has to walk out of your life, for someone better to walk in

Sitter och har matte nu, bored! Näst sista lektionen sen blir det hemgång och massa plugg sen utvecklingssamtal och sen drar jag ut och träffa lite kompisar tror jag, vet inte vilka än, men få säkert med mig några. Nu ska jag arbeta, puss hej.

5e april

Hej på er och godmorgon!
Sitter i skolan nu och ska snart in på engelska lektionen efter det har vi bamba, jga är jätte hungrig så det skulle sitta fint med lite mat nu haha, hoppas det är något gott! Idag har jag utvecklingssamtal, får hoppas att det går bra. Efter och innan det ska jag träffa alla underbara vänner. Ha en bra tisdag, puss på er.

3 April 2011

He på er, dåligt bloggande märker jag och det gör nog ni med haha. Men har varit ute med alla mina underbara vänner så jag har inte kunnat blogga riktigt. Skrev ett inlägg förut precis innan jag skulle gå ut men allt försvann så jag hann inte skriva om det. Men idag har jag varit ute med de allra underbaraste killarna och tjejerna, kärlek till er alla. Nu ska jag plugga lite granna och läsa min svenska bok, jag ligger verkligen långt efter. Ha det bra och god natt på er, om det inte kommer ett inlägg senare.

1 April

Idag är det första April och då kan man lura alla hahaha, kommer bli en riktigt rolig dag misstänker jag. Sittr i klassrummet och läser min bok som jag sedan ska skriva 5 läsloggar om. Har inte kommit så långt så jag måste ta igen lite. Men nu ska jag läsa lite medans de andra i klassen är ute och städar och torkar skåpen haha.

RSS 2.0