Tävling- Bli veckans blogg!

Vinnaren utses på söndag, hör av mig till er som deltar när vinnaren är uppe.

No time

Hej på er goingar! Har tyvärr inte haft tid till bloggen idag, har övat på gitarren och så inför en uppvisning med tjejerna imorgon i skolan vid halv 7 på kvällen. Så ska stanna i skolan imorgon hela dagen.

Gör nog ett litet inlägg under övningen efter skoldagen är slut. Ska nämligen stanna kvar i skolan tills uppvisningen är och då blir det pizza med tjejerna i skolan och övning. Men hinner inte skriva så mycket mer nu, ska nog lägga mig. Är ganska trött, men orkar inte lägga mig, aja får se hur jag gör, puss.
Ska jag köra igång en veckans blogg innan jag lägger mig? Ja det gör jag.

Vinnaren utav veckans blogg!

Jag har nu utsett vinnaren utav veckans blogg. Det fick bli den HÄRHÄRHÄR tjejen. En söt tjej med en väldigt bra blogg med jätte härliga bilder. Så kolla genast in den, kram.
Ni andra som tävlade. Det kommer komma flera chanser att bli veckans blogg, men det blir nog inte idag.

Mys Outfit

-Satte ihop en väldigt enkel och mysig outfit idag. Tycker det är så himla mysigt med tjocka stickade tröjor, fast denna tröjagn var ju extra snygg tycker jag. Grymt snygg! Sen ett par svarta jeans till det, perfekt!

Vas happenin!

Hej på er! Vad gör ni? Själv tar jag det lugnt här hemma bara. Har inte så mycket att göra, orkar rättare sagt inte göra något. Idag ska vi förmodligen ha gäster till middagen, ska bli kul.

Ska nog ta och sätta ihop en outfit bild åt er, så jag har något att göra. Jaja. Ser ni att jag har gjort en ny header. Blev väldigt nöjd och så tyckte jag att det behövdes lite nya bilder med lite härlig färg.
Vad tycker ni om den nya headern?


Dagens look


29 Januari 2012

Godmorgon! Hur mår ni? själv mår jag fint.
Vaknade för ett tag sen och har inte gjort så mycket sen dess. Ska strax ta mig upp och käka lite frukost och sedan städa på rummet och fixa i ordning mig lite. Sen får jag väl se vad jag hittar på. Ha en bra dag!

Today I don't feel like doing anything...

Hej på er, har ni haft en bra dag? Själv har jag haft det mysigt är hemma med film och mys med syster. Lite kul faktiskt. Sitter fortfarande med syrran och kollar lite film och ska göra det ett tag till. Tills jag ska sova nog hehe. Jaja, hoppas att ni haft en lika mysig lördag som jag har haft, kram.
IMORGON utser jag vinnaren utav veckans blogg och kör kanske igång på en ny!

Myskväll med lillasyster

 


Today i'm wearing this...


Nya blogg.se

Vad tycker ni om den ny designen på blogg.se? Själv tycker jag att den är grymt snygg. Väldigt enkel och den gör så att det blir lite roligare att blogga med, tycker jag. Det var kanske på tiden att det blev lite nytt.

Men jag tänkte ge er ett litet tips. För er som inte gillar den nya designa och gärna skulle vilja ha kvar den gamla, då gör ni bara såhär: Ni brukar skriva blogg.se och då får ni den nya, right? Men om ni skriver blogg.se/next då kommer i direkt till den gamla blogg.se. Hoppas ni förstod, kram.
Nu finns ju inte heller mest aktiva listan kvar längre, eller tips och länkar till andra bloggar. Så det är ju något litet negativt med det. Men jag tycker jätte mycket om den nya blogg.se, men brukar ändå kika in på mest aktiva listan på den gamla blogg.se.

Lördag- I'm back

Godmorgon, eller vad man nu säger!
Var skönt med en bloggfri fredag igår faktiskt. Igår var jag med Stina, vi gjorde inte så jätte mycket. Satt hemma hos mig och snackade med folk och så. Men vi hade det jättekul iallafall!
Jag vaknade för inte så längesen. Lördag idag, gött! Träffar förmodligen kompisar eller något. Men det är senare isåfall. Ska strax ta mig upp ur sängen för en god frukost och därefter blir det en härlig dusch. Bra start på lördagen ska det va! Jaja, måste nog sätta igång nu. Ska försöka ta kort på dagens outfit. Ha en toppen dag!


Ja, brist på bilder... så ni får e ifrån någon gång innan jul iallafall....



Bloggfri dag, hörs kanske sent ikväll...

.

För skön låt!

Ansiktet- Äckligt

26 Januari 2012

Hej på er! Kom hem senare än vad jag skulle idag eftersom att jag skulla göra ett tyska prov efter jag hade slutat som var kl.14.00, det kändes rätt okej. Får hoppas på det bästa! Sen stannade jag med tjejerna och övade lite i musiksalen, för lite uppträdanden och så.
Kom hem för en liten stund sen och har städat och käkat lite och ska sätta igång med lite SO-plugg. Sen senare ikväll, runt 18.30, blir det förmodligen kalas hos kusinen. Men nu måste jag sätta igång, så jag får något gjort. Ni får ha det så bra. Jag ska försöka ha en bra uppdatering (men bara om jag har tid), puss.
ganska gammal bild

For me, you're perfect!


Tips- få skugga bakom rubriken

Fick lite kommentarer i inlägget där jag frågade vad ni ville se mer av i bloggen och ni ville få något slags tips. Så tänkte ge er ett tips på hur man får en skugga bakom rubriken som jag har just nu. Det är enkelt!

Gör bara såhär:
1. Kopiera den här koden: text-shadow: #666666 0px 0px 4px;
2. Leta upp avsnittet ''H3' eller ''Entry headers'' i din stilmall.
3. Nu ska du bara ändra lite små grejer i koden (om ni vill då alltså). Där det står "#666666" ändrar du färgen på skuggan. Där det står "0px 0px 4px" ändrar du hur skuggan ska sitta och storkleken på skuggan. Det är jätte enkelt, testa dig fram, förhandsgranska, och spara!

Tjena tjena!

Tjena tjena! ♥ Är allt bra med er? själv är allting bra, förutom förkylning och så. Men så är det mitt i vintern. Jaja slut tjatat om det. Kom hem för ungefär e halv timma sen och har precis käkat lite och ska sätta igång med lite tyska plugg om en liten stund. Men ska ta det lite lugnt först. Jag är så himla skoltrött, usch. Jaja, två dagar kvar till helg och sedan två veckor kvar och sen så är det lov i en vecka, känns underbart att bara tänka på det. Men ni får ha det så bra!

Fet länk till Bajjsungarna

Här kommer en riktigt fet länk till min goa men konstiga vän Sannes och hennes två kompisars blogg.
Riktigt goa tjejer, men rolig humor! Så klicka HÄR, HÄR eller HÄR för att komma till bloggen. Eller så är det bara att klicka på bilden. Tveka inte, just do it!

Outfit- Till vardags

-Satte ihop en liten enkel ''Vardags Outfit''. Jag tycker själv det är grymt snygg med lite enkla outfits ibland. Som den här t ex. En mysig stickad tröja, ett par jeans och kanske en halsring eller så. Skorna, det beror ju på hur vädret men när det går så tycker jag att converse är fett snyggt!


24 Januari

Kom hem precis ungefär. Har varit och käkat i stan med Sanne. Efter det var vi på öppet hus på gymnasiet ''Drottning Blanka''. Funderar starkt på att går stylist eller frisörlinjen där. Riktigt mysig skola!
Ska inte gör så jätte mycket nu, trött i benen efter att ha gått runt på stan typ hela dagen och sedan runt i gymasiet. Så ska bara ta det lite lugnt framför datorn. Sitter och myser i lite myskläder just nu, härligt! Kanske sätter ihop någon snygg outfit igen. Får väl se. Men ni får ha det så bra sålänge. Puss!
GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER I TÄVLINGEN OM ATT BLI VECKANS BLOGG, DET GÖR NI ENKELT GENOM ATT KLICKA ''HÄR''!


Sticker till stan med Sanne nu

gammal bild på oss, yeah ;)

Färgglada Jeans

-Någonting jag verkligen hissar är dessa färgglada Jeansen ifrån Gina Tricot. Finns i så många härliga och fina färger, som ni ser på bilden!
Jag själv tycker att det rosa och det blå är väldigt snygga.

Dagens outfit- Randigt

Idag kör jag på ett par svarta jeans ifrån Cubus och till det en mysig stickad tröja.

Tisdag

Godmorgon allihop!
Vaknade precis och mår inte jätte bra. Men klarar iallafall ta mig till skolan hoppas jag. Ska fixa iordning en liten frukost nu och sedan fixa iordning mig. Vi hörs, slänger upp dagens outfit om jag hinner innan jag går.
En bild på min hund, för ett tag sen.

Goodnight

Nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon!

Guldbagge galan 2012

Hej alla underbara! Måste säga att ni är verkligen toppen, statistiken stiger och jag får så grymt fina kommentarer av er läsare, ni är för bra asså!
Just nu sitter jag i mitt mörka rum och kollar på Guldbaggen 2012, den visas just nu på kanal 1 för er som kanske vill kika på den. Ska försöka lägga mig och försöka somna tidigare idag, igår somnade jag runt halv 1. Vilket inte var så bra eftersom att det var skola idag. Men kommer nog i säng i tid idag. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll allihopa, för nu ska jag fortsätta kolla på Guldbagge galan.

Outfit- inspriation

-Tyckte att det var väldigt längesen jag satte ihop en sånhär outfit bild. Så jag tänkte börja med det igen.

Slängde ihop denna outfit bilden nyss. Tyckte att den var grymt snygg! Hade passat väldigt bra till fest eller bara ha vardagligt. Man kan ju välja själv om man vill ha shorts eller byxor, beror ju på vädret (så tänkte jag). Men jag fastnade verkligen för dessa plaggen! Hade verkligen inte suttit fel!
Lite genomskilniga (inte för mycket) tröjor med en bandlös bh-aktig sak (fortfarande inte lärt mig namnet).
Så denna outfiten får en riktigt stor HISS ifrån mig!

Gymnasievalet

Sitter och bläddrar i massa tidningar och broshyrer om olika gymnasium. Det är så himla svårt, det finns så mycket att välja mellan. Så mycket man vill och så mycket som man inte vill.
Jag har tidigare här på bloggen fått frågan om vilket gymnasium jag ska välja?
Jag har ju inte direkt gett ett svar på denna frågan eftersom att jag inte haft någon aning alls om vad jag ska välja. Men jag har funderat lite och funderar lite på att gå någon Frisör-linje, eller om jag väljer att gå Stylist-linjen på Plusgymnasiet. Me som sagt, detta är bara lite funderingar. Får väl se vad som händer, om 8 dagar ska ansökan vara gjord.

Festskor- Nelly.com

-Nelly.com har väldigt snygga festskor måste jag säga. Allt ifrån Jeffery Campell till kilklackar! Grymt snygga faktiskt! Något man inte tackat nej till.

Outfit 23 Januari


Måndag

Hej på er!
Kom precis hem ifrån skolan. Ganska kort dag idag, med ganska så chill lektioner, så det var väl helt okej. Förutom att man hade lite huvudvärk. Ska sätta på tv:n eller någon film och ta och äta ett litet mellanmål strax och så ska jag lägga upp bilder på dagens outfit. Den kommer upp strax.
bild tagen innan jul

Hemkunskap


Fet länk till Stinas tumblr

Jag tycker att alla ni ska kolla in på min underbart goa, fina, söta och underbara väns TUMBLR! Riktigt härliga, roliga, fina och bra bilder. Så klicka HÄR, HÄR eller HÄR (eller på bilden) för att komma direkt till hennes tumblr. Gör ni inte det? Ja, då missar ni något!
Nu säger jag samtidigt godnatt till er läsare, eftersom att detta blir sista inlägget för idag.

Söndags kväll

Gókväll allihop!
Har ni haft en bra dag? Själv har jag haft en riktigt härlig dag faktiskt. Hoppas ni haft det med?
Just nu sitter och bara och tar det lite lugnt med musik på, life! Imorgon är det måndag, det innebär en ny vecka och en skola. Det är bara att fortsätta kämpa. Nu är det bara några få veckor till nästa lov. Det är bara att försöka stå ut och ge allt man har fram till dess.
Ska ta och fortsätta med det lilla jag gör nu, ha en fin kväll allihop!
gammal bild

Veckans blogg!

-Vinnaren utses någon gång i veckan, jag hör av mig till alla deltagare när vinnaren kommit upp.

Javier Colon♥

Den rösten! ♥

Skumbad

Hej alla underbaringar!
Jag kom precis upp ur ett härligt skumbad, känslan efter det är bara för härlig. Legat där och rensat tankarna i en timma ungefär, fyfan vad skönt.
Nu ska jag gotta mig lite med kladdkaka och sedan ska jag nog plugga lite. Det skulle nog behövas lite. Borde kolla igenom lite tidningar och broshyrer angående gymnasiet med, vet ju fortfarande inte vad jag ska välja? Men iallafall, det ska jag också göra. -
Ni får ha det bra sålänge. Funderar på att starta en ''Veckans blogg'', men vi får se hur det blir med det. Men ni får ha det så bra. Puss.
Nu mår man nästan ännu bättre ;)

22 Januari

God morgon alla goingar!
Vaknade för en liten stund sen och ligger fortfarande och degar i sängen. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, måste plugga lite granna senare iallafall. Men ska strax upp och fixa oss och sedan måste jag hem och så. Vi hörs senare, puss.

Do you have a map? I just keep getting lost in your eyes!


Sleepover

Hej alla goingar ♥
Kom hem till bästis för en stund sen. Ska sova över här. Mysigt och riktigt roligt! Just nu sitter vi och gottar oss med lite lördagsmys. Får se vad vi hittar på nu ikväll, men kul kommer det bli iallafall. Kommer kanske lite bilder senare, får väl se.

Sticker ut med bästis nu

Jag och bästis vintern 2009, alltså en väldigt gammal bild

It's snowing

Godmorgon allihop!
Vaknade runt halv 10 imorse och såg att det snöade som fan ute, usch. Men lyckades somna om igen och vaknade nyss typ och det snöar fortfarande. Jag vill inte ha snö! Fyfan. När man ser vädret vill man bara packa väskan och åka till ett varmt land.
Ska ta och äta lite frukost nu och sedan fixa i ordning mig lite. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Kanske träffar lite kompisar eller så, vi får väl se senare, för nu blir det frulle. Ha det bra!

I wish you were here, or I were there, or we were together anywhere.

Jag önskar att du var här med oss nu som du var förr, jag känner att du finns här någonstans, men kan bara inte se det. Om allt ändå var som då, saknar dig så älskade bengt!♥

It's friday friday....

Hej förlåt för en riktigt bad uppdatering idag. Men jag har nämligen varit med Sanne hela dagen, vi har myst hemma hos mig och varit ute en stund. Men nu ska det bli bättre uppdatering igen.
Sa precis hejdå till Sanne. Så u sitter jag på mitt rum helt forever alone, nej men ja... Mys!
Måste bara säga till dig Sanne att: Jag är stolt över dig min son! Sanne har nämligen lärt sig spela gitarr, eller ja, några ackord iallafall och en låt. Grymt sanne! Hon har lärt sig av den bästa... Nej verkligen inte... Jaja haha. Jag har inget liv just nu.
Nu ska jag ta och göra någonting, men jag vet inte riktigt vad, kommer säkert fler inlägg ikväll, eftersom att jag är väldigt uttråkad just nu. Nu vet jag vad jag ska göra, jag ska spela mer gitarr, hejdå!

Raise your glass if you are wrong in all the right ways.

Hejsan hoppsan lillebror... okej jag överdrev där. Jag är bara väldigt trött. Funderar på att strax krypa ner i varma sängen och sätta på en film eller två som jag kan kolla som man sedan kan somna till, life! Nej men jag tror faktiskt att jag ska göra det nu, så detta blir sista inlägget för ikväll. Goodnight!

Länkbyte

Kör på ett länkbyte med mina goe vän Jonna. En riktigt go tjej som skriver om sin fritid och annat, så kika in på hennes plugg nu direkt genom att klicka HÄR, HÄR eller HÄR. Gör ni inte det, ja... då missar ni något. Ni kan även klicka på bilden... Go for it!



Dagens dresscooooode

Körde på en ganska så enkel outfit idag, alltid lika mysigt med en gosig tjocktröja!

Är med och tävlar!

Är med och tävlar om en suit of sweden på en riktigt go tjejs blogg! KLICKA HÄR, HÄR eller HÄR för att komma direkt till tävlingen, så har ni också en chans att tävla. Eller så klickar ni bara på bilden hehe!


Stängt

Badet var stängt idag av någon anledning, så åkte hem igen. Har städat på rummet lite och fixat lite, så nu ska jag sätta igång med att plugga lite matte. Men uppdateringen idag blir nog bättre tror jag eftersom jag inte är och simmar. Ha det bra sålänge!

Uttråkad tjej

Sitter hemma och väntar på att syster ska komma hem, hon är nog alldeles strax hemma. När hon kommer hem så sticker vi direkt till simhallen. Så jag uppdaterar igen när jag kommer hem, om jag har tid. Ska försöka, men ni får ha en bra dag, puss.
GALET uttråkad ;)

Har matte...

Sitter i skolan och har matte nu, eller ja vi slutar typ nu, skönt. Nu ska vi strax ha fysik sen bamba och sen så har vi eget arbete, sen slutar jag och då blir det snabbt hem och äta ett litet mellanmål sen möter jag upp lillasyster, så åker vi till simhallen. Får se om jag hinner blogga innan jag åker. Men nu hinner jag inte skriva mer, hejdå.


Everybody can do anything, but not everything!

Hejsan hoppsan alla läsare! Har precis pluggat lite och ska fortsätta med det i en liten stund till sen ska jag nog ta och lägga mig eller iallafall kolla på en film eller så. Börjar åtta imorgon och slutar 14.20, segt!
-
Imorgon runt 15.30 ska jag iväg till simhallen med syrran och tränings simma och bada lite. Ska bli kul och skönt att få röra på musklerna lite, alltså träna lite.
Nu ska jag dra mig tillbaka till pluggandet, detta blir nog sista inlägget för ikväll. Så jag säger godnatt, vi hörs imorgon, puss.
Hittade denna bilden på datan, tagen våren 2011, vilka härliga minnen!
Men det har ju skett en del förändringar i utseendet ser jag. Mycket längre hår t ex. Men
mitt hår har alltid växt snabbt!

Inspiration


Ich liebe dich

Hej alla! Hur mår ni? själv är allting bra, förutom att vädret och plugget får en på mycket sämre humör. Kom hem runt halv 4 idag och sen dess har jag inte gjort så mycket.
-
Jag måste verkligen sätta igång att plugga på tyska, ca.70 glosor som man ska kunna böja i tre olika formlar (eller kallas det så) till imorgon, i't kills me. Men ha det så himla bra nu dåva!


Sitting in thaa school

Tjenare, sitter i skolan nu och har svenska, tråkigt. Slutar runt 14.45 tror jag och då blir det direkt hem och käka ett mellanmål eftersom att skomaten verkligen suger! Idag gjorde de det iallafall. Jaja, nu ska jag jobba, ha det göttans everybody.
ehhmm.. typ hejdå.

För skön!

Alla kanske inte har hört originalet av denna låten, den är för underbar!

Fråga till er läsare

HAR EN FRÅGA TILL ER LÄSARE!



- Släng in en kommentar här och berätta vad du har på hjärtat och vad just du vill se mer av, för på det sättet kan vi tillsammans få bloggen roligare och mycket bättre, kram!

17 Januari

Hej på er alla goingar! ♥
Kom hem från skolan för en stund sen, seg dag. Har städat och så nu och ska ta det lugnt lite nu med att skruva upp musiken lite och rensa tankarna. Skönt! Senare ska jag sätta igång med lite plugg. Men ni får ha en bra dag allihop, kram!
Ser inte detta för härligt ut?
-Sitter och kollar på lite resor och så nu, lite varma ställen. Eftersom att jag och min familj kanske ska resa någonstans i sommar, men vi har fortfarande inte bestämt vart ännu. Det blir ju självklart ett varmt ställe hehe!
Åh vad man längtar till sommaren 2012!

Här ska det stå en rubrik?

Hej på er! ♥
Sitter i min säng och dunkar lite musik i hörlurarna, det bästa som finns! Har precis duschat, så nu är jag ren och fräsch, skönt. Who cares? ingen. Jaja, ska strax sätta på en film eller så som man kan kolla på tills man somnar, fast funderar på att göra lite te innan, om jag orkar hehe. Jaja, min detta blir nog sista inlägget för idag iallafall. Nu ska jag klicka runt lite på datan, godnatt.
bild tagen förut idag

Länkbyte!

Kör på ett länkbyte med denna riktigt goa tjejen, Emma heter hon!
-
En väldigt söt tjej med en super bra blogg med bra innehåll och en massa fina bilder! Hon har även en tävling just nu, så gå in och var med ni också. Jag tycker verkligen att ni ska klicka er in på hennes blogg direkt, så klicka bara HÄR eller HÄR eller på bilden!

Vardagsrum

Som många av er vet så flyttade jag till en större lägenhet med min familj i somras. Sen så har jag tidigare också sagt att vi hållit på och målat om och grejet i lägenheten, som fortfarande inte är helt klar. Men Vardagsrummet är i stort sätt klart så jag tänkte visa er lite bilder på det eftersom att jag lovat er det.
-
I börjar var hela vardagsrummet vitt, med lite mörka nyanser på vissa delar. Så nu har vi köpt lite nya saker med, såhär ser det ut nu:
(Som ni ser så är det lite tomt på väggarna i ena delen av vardagsrummet, men där ska vi  sätta upp lite tavlor senare)

You are something special!


INSTAGRAM @johannaaforsberg

Följ mig på instagram underbaringar, puss!
-

Dresscode

En rätt så enkel outfit

Måndag

Hej på er! Nu är jag tillbaka!
Kom precis hem från skolan och ska käka ett litet mellanmål och sedan blir det städning och sedan plugg... Sen får jag se vad jag hittar på, om jag nu hinner med något annat, eftersom jag är så seg av mig och ska alltid sega och skruva på musiken och så ja... Haha, men iallafall.
Skoldagen var väl som alla andra skoldagar... Men nu ska jag käka ha det göttans.

Orkar inte blogga nu, tillbaka imorgon puss!


Härlig dag!

Hej på er alla godingar!
Sitter forever alone på mitt rum, nej det gör jag inte. Jag har syrran och bästis som är här med, fast i ett annat rum. Dom är lite creepy tycker jag, men det är inget nytt.
-
Idag har jag varit med mina underbara flickor, Elsa, Stina och Sanne. Vi har haft det mysigt! Varit hemma hos Stina och bara tagit det lugnt och snackat och även varit ute, myst på ett berg, hehe. Nej men det var kul! Alltid lika kul att vara med tjejerna. Nu ska jag mysa lite, hejdå!
Sanne, Stina & Jag
GALET!

Saturdaaaay

Hellusan! Är allt bra med er? Själv är allting fint.
Har fixat iordning mig och så lite och ska nog ut och träffa Sanne snart. Tror Stinisen är med också. Får väl se vad vi gör, och får se om jag kommer ut någon gång. Jaja, sluttjatat, nu ska jag äta lite och sen får jag väl se, hejdå.

Solig dag

Åh vad det är härligt när solen tittar fram!


14 Januari

Godmorgon allihop! Vaknade för en liten stund sen och ska upp och käka lite frulle nu och sedan fixa iordning mig. Vad som händer idag vet jag inte riktigt ännu, får väl se senare. Men nu blir det frulletime, ha en bra lördag, puss!


Kär och galen!

Kärleken är nog det bästa och finaste som finns! Känslan är bara så helt jävla underbar, att man kan tycka om någon så mycket, det är sjuk! KÄR OCH GALEN, yes that's me!

Fredagen den 13:de

Fredagen den trettonde... Hur ska detta gå? Det ska nog gå bra, hoppas jag haha... Än sålänge har det inte hänt något. Jag har otur hela tiden ändå haha.
Kom hem från skolan för nån halvtimma sen. Slutade halv 4, segt att sluta så sent på en fredag. Får väl se vad jag hittar på idag. Kanske träffar kompisar senare ikväll, eller om jag bara är hemma och tar det lugnt, vi får äl se vad som händer. Ska städ upp lite på rummet och sen fixa mig lite och ''leka' lite med lilla Julia som springer efter en hel tiden haha, ha det bra sålänge.
Sötnosen

Don't worry be happy

Hej bloggäääääään! Okej jag ska vara seriös...
Sitter och lyssnar på musik forever alone i mitt rum, nej men aa. Iallafall sitter och försöker börja lite på en låt, melodin på gitarren har jag redan fixat men nu är det bara texten som behövs. Sånt är jag väldigt dålig på haha, men om det ska bli bra så ska jag inte ge upp.
Ni kanske undrar varför jag ska skriva en låt, det är för att vi måste skriva en egen låt i musiken i skolan denna terminen, så tänkte börja på den lite. Nu ska jag fortsätta tänka, ha det bra!

Svar på tal:

Anonym om In thaa school yeaah:
Vilket gymnasium funderar du på att välja? Och vilken linje/inriktning?

-Oj nu kom den frågan som jag inte ville få... Nej men jag har faktiskt fortfarande inte valt ännu. Jag tycker att det är så himla svårt att välja det redan nu. Nej men aa... Jag vet inte riktigt ännu, det är något som jag började grumla på förra några veckor sedan och har fortfarande inte hittat något ännu. Gaaahh, jag får sån panik och har så många frågor liksom.

-

-Vad ska man välja? Vad vill jag syssla med i framtiden? Tänk om jag väljer fel? Tänk om det helt enkelt suger? Tänk om det inte alls är som jag förväntat mig?

-

Jag hittar nog något snart (I hope). Har en jävla massa böcker, broshyrer och lappar att läsa igenom.

När jag valt gymnasium lovar jag att säga vilket jag har valt.


Music

Det bästa jag vet!

Sorry

TjeniX! Förlåt för en så dålig uppdatering, men pluggade och var upptagen igår så hann inte riktigt med bloggen. Har precis städat på rummet och ska plugga lite om en stund, men innan det ska jag äta ett litet mellanmål, och spela lite musik ska jag göra med hehe. Jaja, men nu ska jag gå, see ya.

In thaa school yeaah

Tjabba tjena hallå! ♥
Sitter i skolan och har So nu, det är jättekul! Nej det är det inte... Vi har kollat på film, japp det har vi. Okej jag har faktiskt ingenting att skriva om, hade bara lust att uppdatera av någon anledning som jag inte vet vad det är för andledning. Hur lät det? whatever. Vi hörs!
Fint gjort av Sanne....

Sova

Hej på er, trött tjej här. Ska faktiskt försöka lägga mig och sova snart, är ovanligt trött faktiskt. Kollar kanske på någon film eller så sen ska sova, om jag inte somnar under filmen då haha. Jaja, så nu säger jag godnatt.

Töff chey

Japp, sitter i mitt rum och ruttnar, nej men jag har bara lite tråkigt.
Så jag tänkte, ja varför inte ta lite pics. Jag är ju liksom en töff chey you know. Nej fyfan, jag har inget liv just nu, uttråkad som... tusan.
See you later aligator, ha det bra måste dra ♥

Ny design till bästis

Gjorde precis en snabb ny design till bästis blogg. Nöjd faktiskt! Vill samtidigt länka hennes blogg här. Ni borde verkligen kika in på hennes blogg tycker jag. Riktigt värt asså!
-
KLICKA HÄR eller på bilden för att komma till hennes blogg! (på bilden ser ni designen jag gjorde)

It boy


1 dagen avklarad

Hej♥ kom hem för ungefär en timma sen. Slutade 15.00 idag, segt men jaja, hade ju sovmorgon iallafall. Dagen var rätt chill ändå, men ganska mycket plugg fick man för att vara första dagen. Så ja som rubriken säger, första dagen avklarad. Nu ska jag städa på rummet och sedan läsa lite läxa och sen får vi se vad som händer, ha det bra.
Hittade denna bilden, tagen i somras.

Back to school

Godmorgon på er!
Vaknade precis och ska käka lite frulle nu och sedan fixa i ordning mig för första skoldagen. Taggad? Nej verkligen inte. Jaja, en termin kvar nu... en lång jävla termin med en jävla massa plugg. Men aa, det ska bli kul att få träffa vännerna igen tycker jag iallafall. Skönt att man hade sovmorgon idag med. Men jaja, hinner inte skriva mer nu, vi hörs sen, kommer nog ett inlägg i skolan sen eftersom att jag har en lång håltimma sen, puss.

Sista inlägg för idag

Detta får bli det sista inlägget gör idag, måste försöka sova.. Kommer inte gå men jaja. Skola imorgon då, segt som... Aa! Men jaja nu säger jag godnatt, hörs imorgon.
Ni får två bilder från idag då jag var med Jennifer.

 

 


Skype

Hej på er!
Sitter just nu och pratar i skype med min underbaring Julia. Hon suger av glassen? Hahahahha... okej det var inte kul. Väntar på att pappa och hans tjej byggt upp det nya matsalsmöblerna till ena halvan av vardagsrummet. Måste bara säga att det är grymt snyggt! Like it! Jaja, kan lägga upp bild på det senare när det är klart. Nu ser det inte lika tomt ut i vardagsrummet nu när vi väl har köpt detta. Men nu ska jag vara lite social med jullanbullan, puss.

You make me feel like lalalalala

Grym!

The boy who...

PERFEKT!

Film mys med bästis

Hej på er goingar!
Vad gör ni? själv är jag med bästis och vi har det mysigt hemma hos mig med film och lite gosaker. Mysigt! Vi kommer nog sitta inne hela dagen förmodligen, det är kallt ute och idag kom första snön och det är mycket snö som har kommit. Kunde den inte kommit i December istället... Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen, så jag inte missar så mycket, ha det gött, haj!
Bjuder på en bild ifrån i höstas på oss.


Röstning, angående headern?

Hej på er! Jag gjorde en nya header, en ganska enkel, men tyckte bloggen behövde lite färg. Den som är uppe nu då alltså, men jag behöver eran hjälp vilken jag ska ha.
Ska jag ha den gamla eller den nya?
-

Omröstningen Vilken header? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!

Detta är den nya:

Den gamla:



RÖSTA HÄR!



Omröstningen Vilken header? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


9 Januari

Godmorgon!
Vaknade  för en stund sen, rätt skönt. Iallafall, idag ska jag kanske träffa Sanne, fast det blir senare. Och imorgon är det skola igen, ohnoo. Vill verkligen inre tillbaka till skolan, nationella prov, massa plugg och ja... ännu mer plugg, usch, mardröm. Jaja, ska bli kul att träffa kompisarna iallafall. Men nu ska jag no äta frukost med syrran, hejdå.
-

Be strong!


Söndag 8 Januari

Ehm... God morgon, eller så kanske man inte kan säga? Jaja, skitsamma, vaknade runt halv 12 idag, tidigt tycker jag, annars har jag vaknat runt 2 varje dag. Men det var rätt skönt faktiskt. Jaja, ska fixa i ordning mig nu en snabbis och äta lite... Oj, min data dör när som helst, hinner inte lägga upp en bild, måste hitta laddaren. Vi hörs!

We girls love...

And more and more and mo....

The last song

Igår såg jag på The last song för första gången. Måste säga att det är en utav det bästa filmerna jag har sätt. En riktigt grym film. En film jag tycker man borde se på. Det var verkligen underbar helt enkelt. Tänker inte berätta något om filmen för att det får ni kolla upp själva genom att se filmen själva, hehe. En film jag reomenderar iallafall!
-

7 Januari

Godmorgon på er! Idag vaknade jag runt kvart i två. Åh, måste försöka vända tillbaka dygnet igen, skolan börjar ju på tisdag. Åh vad jag inte längtar till dess! Tänkte lägga mig vid tolv igår, men kunde dock inte sova förän tre så jag låg och kollade på film.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska iallafall ta och äta lite frukost och sedan ta en dusch, sen får jag väl se vad som händer.
Hittade en bild ifrån i somras, gud vad jag längtar till sommaren 2012. Det kommer bli förjävla bra!

Home sweet home

Hej girls and boys!
Hur är det med mer? Själv mår jag riktigt jävla underbart, kan inte må bättre.
Kom precis hem ifrån Sanne, vi har myst med lite godsaker och kollat på film. Det var riktigt kul och mysigt. Innan det var vi i stan, jag har ingen aning vad vi gjorde där? hade bara allmänt tråkigt så vi åkte dit en sväng. Jaja, ska sätta på mig hörlurarna nu med musik på högsta volym nu och bara live life. See you later aligator, ha det bra måste dra. (där satt den... eller... nej. Haha)

Creepy friend

Hej, kom hem för en stund sen från kalaset, det var riktigt kul faktiskt.
Ska alldeles strax gå ut och möta upp Sanne, som rubriken säger... My creepy friend, jaja men tycker om henne ändå. Vet inte riktigt vad vi hittar på, får väl se. Ni får ha det så bra sålänge, ha det! (ni får lite bilder från kalaset här)
Lillasyster
Födelsedagsbarnet

Bästa sättet att få vänner är att vara en själv.


Today i'm wearing...


Födelsedags kalas

Hej på er!
Håller på att fixa iordning mig nu och ska strax bege mig iväg till kalaset. Ska bli ganska kul för en gång skull, eftersom att det är ett rätt så stort kalas.
Liam (en i familjen kan man säga, svårt att förklara) fyller 1 år idag och han är halv assyr/syrian så det är rätt så stort att fira 1 år i deras släkt eller vad man ska säga. Men det ska bli kul! Jaja, hinner inte skriva mer nu ska strax gå och måste hinna städa iordning på rummet innan, vi hörs senare puss.
-
'
Grattis sötnos!

Just some.... yes


Degdag

Hej på er!
Vad gör ni? själv gör jag inte så mycket. Sitter hemma bara och tar det lugnt. Det har jag gjort nästan hela dagen. Kommer nog fortsätta med det, en riktig deg dag.
-
Imorgon blir det ett stort födelsedags kalas för min del som jag ska gå på. Efter det får jag se vad som händer, kalaset börjar 15.00 så det slutar nog inte så sent. Jaja, nu ska jag göra någonting, vad vet jag inte ännu.

Klänningar

-
Festklänningar- Här är några grymt snygga klänningar ifrån nelly.com som jag
verkligen inte hade tackat nej till. Väldigt snygga festklänninger måste jag säga! Favoriter är helt
klart klänning nummer två med mönster på ryggen. Riktigt snygg!

Mys!

Hej på er!
Kom precis hem, har varit och handlat lite mys med lillasyster och nu blir det att kolla på lite filmer resten av kvällen tror jag. Får väl se, ska iallafall bli en riktig myskväll idag. Så ha en fin kväll allihop, puss!

Oboy

God morgon på er har precis käkat frukost och ska ta och städa rummet. Rensa kläder och rensa bort massa annat som inte behövs. Måste få ordning på min saker nu. Men jaja vi hörs sen, ha det gött.

 


God natt

Gör ett sista inlägg via mobilen för ikväll. Ska försöka sova nu, så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Problemet är att det spöregnar och är storm ute, ''emil'' som dom kallar den. Så ljudet av stormen gör det väldigt svårt att sova. Jaja, nu är jag trött och måste verkligen sova. Godnatt, puss!

 


Give me summer

 


Do you know I spend all day, all night. Thinkin' bout you, dreamin' bout y

Hej på er, Sanne gick för en liten stund sen. Vi har bara degat hemma hos mig framför en film och sedan vid datorn. Haft riktigt kul asså! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, det får vi se imorgon.
Just nu gör jag iallafall inte så mycket förutom att lyssna på musik och bara tar det lugnt en stund. Kommer göra det resten av kvällen.
-
Funderar på att svara på några frågor ifrån frågestunden med. Jag väljer ut ett par stycken att svara på nu, om jag orkar.
Men den är fortfarande inte över ännu så ställ några frågor till om ni känner för det.



Jag och min vän sanne för en liten stund sen.

Blue outfit

Idag bär jag en blå tunika, väldigt enkel outfit helt enkelt.

3 Januari

Godmorgon alla godingar, vaknade vid ett och gick upp nu, segt. Idag ska jag träffa Sanne och Elsa igen, får väl se vad vi hittar på. Det regnar och är dåligt väder ute. Men vi får se vad vi hittar på. Men nu ska jag , städa, äta frukost och fixa mig.
-
Måste bara säga att statistiken igår var verkligen riktigt grym, fortsätt såhär, kärlek till er asså! Puss på er!


Söt bild på mig och sanne... (gammal ifrån skolan)
-
Glöm inte INTE frågestunden, skrolla ner i bloggen och ställ lite frågor.

Toppendag!

Har haft en riktigt toppendag med Elsa och Sanne. Vi var och käkade pizza och sedan vi hyrde lite filmer och köpte lite mys och hade riktigt kul hemma hos mig. Det gick hem vid tolv tiden och sen dess har jag bara legat framför datorn och kollat runt lite. Men ska ta och kolla lite mer film nu och sedan sova, vi hörs imorgon, puss.
Me on the bus !
Min bruttor på bussen

Frukost dax


-

Svaren får ni när jag känner för det.

Sommaren är saknad!


Super grymt!

Fyfan vilken grym dag, kväll och natt det blev! Riktigt lyckat! Vill bara spola tillbaka tiden och börja om igen. Bästa nyår jag varit med om. Skaaaak, crazy!
-
Kom hem för ett tag sen ifrån stan, har käkat där med brorsan och kusinen, kul. Sov över hos brorsans tjej inatt så var förstårs där innan vi åt då. Hade det iallafall super kul.
Hur var eran nyår? lika bra som min hoppas jag.
-
Jaja nu ska jag sätta på lite musik och ta det lugnt. Kommer nog göra det resten av dagen, men får väl se vad som händer. Blev inge bilder igår hade inte riktigt tid eller så till det, hade bara grymt kul. Vet inte om det var någon annan som tog några bilder, jaja, ni klarar er nog? puss.

RSS 2.0