Breakfast

Godmorgon mina fina! Eller så kanske man inte kan säga nu? Jaja. Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort iallafall. Sitter just nu och käkar lite frukost, samtidigt som jag skriver här. Solen skiner, vilket är sjukt härligt. Jag har hört att det har kommit snö på massa olika delar av landet, hoppas bara inte den kommer hit, usch.
-
Har ni några roliga planer för dagen? Själv ska jag träffa tjejerna idag igen. Vi kommer förmodligen vara hemma hos Sanne idag och så är vi säkert ute lite i det fina vädret. Vet inte riktigt än. Ska ha en bra dag iallafall.
Hoppas ni får en fin dag allihopa, kram.
.

Mina ''favorit'' appar

-
Tänkte tipsa er om lite Iphone/Anroid appar som JAG använder och tycker om väldigt mycket. De kommer inte i någon speciell favorit ordning. Tyckte att det kunde vara lite kul med något sånt här.
-
1. Facebook- Behöver jag ens förklara?

2. NRJ- Favorit radiokanalen! Ett måste att ha. Enligt mig, alltid skönt att kunna gå ut och bara kunna sätta på NRJ.

3. Instagram- Ett ''program'' där man laddar upp bilder och får followers och massa sånt. Ett litet tips till er som inte har instagram, ni borde verkligen skaffa. (För er som har instagram, följ mig @johannaaforsberg)

4. Blogg.se- Behöver jag förklara på denna? Kan ju säga att den hjälper till så att uppdatering blir bättre och jag kan blogga vart jag än är, toppen!

5. Tumblr- Som ni vet så har jag Tumblr, då det är ju en app till det då. Där jag kan lägga upp bilder på min Tumblr via mobilen och även se andras bilder. Riktigt bra! Men kan vara lite seg då och då.

6. Google Translate- Alltid bra att ha i skolan t ex. och även om man läser något man inte förstår någon annanstans.

7. KIK- En app där man kan chatta med folk över hela världen och även dina vänner (om det nu har denna appen). DEt är väldigt bra om inte man har pengar på mobilen och inte kan smsa. Då är det bra att ha kik, så man kan skriva via kik om man vill få tag i en vän eller så.

8. Pixlromatic- En väldigt bra app där man redigerar bilder med väldigt fina effekter och så.

9. Draw Something (spel)- En roligt spel som man kan spela med vänner och även andra. Det går ut på att man får tre ord att välja mellan som man sedan ska måla. Sen ska kompisen då gissa vad man har målat. Superkul!

10. Temple run- Ett riktigt bra spel! Spelade det mycket mer förr, men alltid kul att spela ibland  när man har lite småtråkigt.



Grilldag

Hej allihopa! Har ni haft en bra dag? Själv så har jag haft en riktigt toppendag. Har grillat i stinas trädgård i solen med tjejerna och myst med filtar och snackat och så. Så underbart! Riktig vår/sommarkänsla.  Sedan när det blev lite för kallt gick vi in och myste med lite musik och spelade lite gitarr och så ihop. Så himla härligt. Underbar fredag. Kom hem vid runt 23.30 och ligger i min säng och ska sova.
-
Ni får lite bilder jag tog nu sålänge, sen så får ni se bilderna från Sannes systemkamera imorgon, då hon har orkat lägga in dom. Men ni får ta och vänta tills imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall.
.

Today i'm wearing

Det fick bli något enkelt idag.

Friday

Godmorgon allihopa!
Äntligen fredag! Så himla skönt. Sen är det bara 4 skoldagar och sen är det en veckas lov, så jäkla underbart!
Ska bege mig till skolan om en liten stund. Lång dag idag, slutar 15.30. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Funderar på att grilla ute i solen idag med lite vänner men vi får väl se hur det blir med det. Slänger upp dagens outfit om någon minut, ha en bra dag, puss.
.

Svar på tal


(Tröjan i inlägget under)

Svar: Det är våran klasströja. I årskurs nio brukar oftast alla klasser köpa en klasströja till hela klassen och det är det vi har gjort. Om du/ni kanske inte ser det så står det ''9F är KB (kanonbra)'' på tröjan, fast alla kanske inte förstår egentligen vad vi menar med vårat tryck. Men det behöver ni inte haha. På ryggen är det ett tryck med hela klassens namn på. Det är liksom något kul att ha när man blir äldre och dessutom är den riktigt mysig!

Jag var personen som var ansvarig för beställningen som tur är, för då kan jag ju länka sidan där vi beställde tröjorna. Dom var faktiskt inte så dyra. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hemsidan.
Jag har ingen aning om man får köpa tröjorna om det inte är för hela klassen, men det är värt ett försök. Riktigt mysig!





Joggingtur

Sticker ut och joggar/powerwalkar med Sanne och Elsa nu och göra lite styrkeövningar och så efteråt. Detta börjar skötas bra nu känner jag. Jag och Sanne har nämligen bestämt att gå ut och springa/jogga/powerwalka på söndagar, tisdagar och torsdagar. Och det har gått väldigt bra hittils. Men nu ska jag dra ut och möta upp tjejerna.
.
Oj vilka biffiga armar jag fick i den tröjan, där ser ni musklerna börjar komma, haha!

Ändringar i bloggen

Som ni ser så har jag gjort en hyffsat stor förändring på bloggen med designen och lite annat smått. Så ville se vad ni tyckte om utseendet nu. Så vad tycker ni? Ska jag ha denna eller ska jag byta tillbaka?
.

Torsdagen 29 Mars

Hej alla underbara! Solen skiner och jag sitter på balkongen och käkar glass. Kan det bli bättre? Nej, tänkte väl det. Det är så himla härligt när solen tittar fram och även värmen lite då och då, som nu.
-
Jag kom hem vid halv tre och har städat och dammsugit och så på rummet, vilket man måste göra ibland, haha. Intressant? Nej. Hoppas ni får en härlig dag i solen, för er som har sol och för er andra, ha en fin dag!

image description



Nicki Minaj 8 Juni

Jag kom på att jag helt glömt bort att berätta att den 8 Juni åker jag, Sanne och Elsa upp till stockholm för att se Nicki Minaj. Jag är så sjukt taggad! Jag kan inte helt fatta att jag ska få se Nicki Minaj, live. Sjukt! Nu vet ni det iallafall och jag längtar som f*n. Kommer bli en oförglömlig dag!
.

Justin Bieber- Boyfriend

-
Vad tycker ni om Justins nya hit ''Boyfriend''? Själv älskar jag den, riktigt bra, en
låt man lyssnar på mycket nu. Riktigt bra!

Wednesday

Hej bloggen! Hur mår ni? Själv mår jag bra förutom att jag är väldigt trött. Har haft 5 prov denna veckan redan. Skit jobbigt, sliter verkligen ut en! Vi har klagat på detta angående att vi har så många prov denna veckan. Men dom är väl som dom är i vår skola. Imorgon gör jag sista tyska nationella provet, känns skönt att få det gjort. Sen så blir det inga mer prov denna veckan. Fast nästa vecka har jag två till. Jaja, gud vad jag tjatar om detta, men är bara så himla skol trött nu, så jag orkar liksom inte med det mer.

Idag har jag inte gjort så mycket. När jag kom hem från skolan så la jag mig i min obäddade säng och kollade på tv och somnade i ungefär en timma eller så och blev sedan väckt eftersom middagen var klar. Så nu ligger jag här i sängen och orkar inte göra ett skit.
.
Hoppas ni mår bra iallafall, ska se om jag kan slänga ihop något annat inlägg, som jag inte skriver en massa babbel i. Men ni får ha det så bra sålänge, kram!
.

Snyggt

Jag tyckte att det var ett tag sen jag slängde ihop en snygg outfit till er läsare, så kände att det var dags nu igen och ge lite snygg inspiration. Outfiten jag slängde ihop idag älskar jag verkligen. Grymt snyggt enligt mig!
-
Jeans- Gina tricot | Blus- Gina tricot| Kilklackar- Din Sko | Halsring- Finns att köpa lite överallt (ex. glitter)

Tisdag

Solen skiner och det står att det ska bli 17 grader ute idag, kan det bli bättre! Rasterna kommer antagligen spenderas ute idag, hehe. Ville bara önska er alla en fin dag i solen. Jag slutar 15.15 idag ungefär så vi hörs när jag kommer hem. Ha en riktigt fin dag idag alla underbara där ute, kram!
sommar!

26 Mars 2012

Hej på er alla underbaringar! Har krypt ner i min säng nu framför tv:n. Ville bara göra ett inlägg till er innan jag lägger mig. Hur mår ni? Har ni haft en bra dag? Det hoppas jag. Själv hade jag nationella prov i tyskan idag och det kändes helt okej. Får väl bara hoppas på det bästa. Sen så var jag även och handla skor med min pappa efter skolan som ni kanske har sett i inlägget nedan, jag är nöjd iallafall.

Nu ska jag nog stänga ner datan och bara ligga framför tv:n tills jag somnar. Börjar 9.20 imorgon, så kanske hinner göra ett inlägg innan jag går till skolan, får se vad jag hinner. Men nu ska jag stänga av, godnatt.
.

Nya skor

Inga märkesskor. Lite wannabe om man säger så haha. Men det var riktigt värt det. Att få tre par skor för 449:- på skopunkten är så himla värt, än att köpa ett par äkta converse för 700:-. Riktigt kap enligt mig!

Grym dag!

Hade en riktigt rolig och underbar dag/kväll, kom hem vid halv 12 och käkade då lite pannkakor, gött.
Men vi hörs imorgon, nu blir det till att sova för mig, godnatt.

X-Factor

Hej allihop, har fixat iordning mig och så nu och städa lite på rummet. Ska iväg runt halv 5 med Sanne, Jennifer och min syster för att kolla på X-Factor i Scandinavium. Ska sitta i publiken asså. Ska bli kul! Ville bara önska er en grym Lördag, ha en bra dag! Bloggar kanske via mobilen senare, kram!
Så ser mitt hår ut idag iallafall

Lite bilder från i torsdags

Glömde säga att jag var nere vi havet med Jennifer och min syster och myste i det härliga vädret med lite godsaker i torsdags. Så tänkte bara slänga in lite bilder jag tog från den dagen.
-


Look of the day


Friday woop woop!

Hej på er, solen skiner, det är fredag, det kan inte bli bättre! Idag ska jag ha en toppen dag med tjejerna, vi ska mysa, äta oss feta och ha det riktigt kul. Kan inte skriva mer om det faktiskt av en anledning, mohaha. Ni får veta ikväll eller imorgon. Men vill bara önska er en riktigt härlig fredag, ut i det fina vädret nu! Om nu alla har det vädret som vi har här i Göteborg, hoppas på det. Ha en fin dag!



galet!

22 Mars 2012

Hej på er allihop! Kom hem för en halvtimma sen från skolan och har inte gjort så mycket sen dess, bara bäddat sängen och plockat i ordning på rummet lite grann. Solen skiner och det är 12 grader ute, helt underbart!
Får se om jag går ut och träffar någon eller så, får väl se. Ikväll blir det iallafall en joggingtur/powerwalk med Sanne. Måste börja sköta det nu, vi är lite slarviga. Säger att vi ska göra det, men gör det aldrig, haha. Jaja, who cares. Hoppas ni får en fin dag allihop, och att ni har lika fint väder som jag, kram!
-

Outfit- Tisdag


Solig dag!

Kom hem för en liten stund sen och sitter nu och käkar ett litet gott mellanmål och till det kollar jag på 8:e avsnittet av Top Model Sverige som jag missade igår. Solen skiner och det kan inte bli bättre än såhär, hoppas ni alla får en riktigt härlig dag! Lägger upp dagens outfit alldeles strax, kram.
-
image description
underbart!

God morgon

Godmorgon alla solstrålar, kan man vakna bättre än till en härlig frukost och att solen skiner ute, helt underbart! Ska bli ganska varmt idag har jag hört och det ser ut att bli det med. Ska dra mig till skolan om en liten stund, ni får ha n riktigt härlig dag allihopa, kram!

-

 

image description

 


Följ mig på Twitter

Ville bara säga att det skulle vara supermega snällt om ni kunde följa mig på Twitter: @forsbergjohanna .
Skulle vara riktigt snällt av er om ni kunde göra det. Klicka på bilden eller HÄR, HÄR eller HÄR för att komma till min profil, so let's do this boys and girl. Inte så svårt klicka bara på follow, ha en bra dag, puss!
-

Jeffery Campbell

Åh vad jag är förälskad i dessa underbar skor!

Här glider kingen in!

Sitter hemma på mitt rum och myser för mig själv med musik på, love life!
Måndag imorgon och det innebär alltså skola igen, blä, jaja får hoppas på att veckan går fort, puss.
(jättefina bilder, i know!)

Outfit - Söndag


On my way home

Sitter på spårvagnen nu med syrran påväg hem från stan. Har varit i heden tidigare idag och kollade när brorsan spelade forbolls match. Sen efter det stack jag och syrran till stan och käka och gick runt lite. Hoppas ni haft en bra dag? Det har jag iallafall, hör senare när jag är hemma, puss.

 


Instagram

 

Följ mig på instagram allihop! Det skulle verkligen varit jätte snällt. So let's go!

@johannaaforsberg heter jag där, puss.

 


Gina Tricot



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hittade lite snygg på Gina Tricots hemsida. Grymt snygga plagg asså! Speciellt de svarta shortsen med nitar och de slitna jeanse. Kanske något man köper hem. Grymt snyggt iallafall!

Söndag

Godmorgon mina fina änglar! Vaknade runt åtta idag, vilket jag tycker är väldigt tidigt för att vara mig, vaknade även åtta igår med. Jaja, jag vänder inte på dygnet iallafall haha. Idag ska jag nog plugga lite matte och ta det lite lugnt bara här hemma. Vad ska ni hitta på denna söndag? Jag hoppas att ni får en bra dag iallafall, kram.

Jag igår

 


Inspiration

'

17 Mars 2012

Hej på er, haft en bra start på lördag? Jag har haft det hyffsat ''mysigt'' här hemma framför tv:n. Får se om jag hittar på något senare, just nu vet jag inte riktigt vad jag vill göra. MEn villa bara höra av mig och se om allt är bra med er? Det hoppas jag att det är iallafall. Ha en fin lördag, kram!

Mys med syster


15 mars

Hej på er all underbara! Kom hem från skolan för en halvtimma sen och har fixat lite på rummet, känns skönt att fått allting rensat och möblerat. Har även varit ute och slängt en slags byrå som stod på rummet med. Nu finns det så mycket mer plats än innan. Riktigt skönt är det faktiskt! Men hade tänkt att dra igång med lite plugg och så, så ni får ha det så jätte bra sålänge så hörs vi senare, när plugget är klart antar jag. Puss!

.

 


It's never a right time to say goodbye


Förlåt, förlåt och förlåt!

Hej på er, förlåt för den riktigt dåliga uppdateringen men har haft så himla mycket plugg. HAr sagt hela tiden att jag ska ta tag i bloggen men sen har jag missat det i några dagar. Men nu lovar jag att jag verkligen ska göra det bättre. Får hoppas på att jag har några läsare kvar iallafall haha. Jaja!
Har städat, möblerat och rensat på rummet nu. Känns skönt att ha fått det gjort. Solen är här och vädret denna veckan och helgen har varit toppen, hoppas det håller sig. Ska ta det lite lugnt idag, kanske göra lite läxa och så. Får väl se hur jag gör. Ska nog göra fler inlägg i bloggen iallafall, så jag kommer igång lite. Ha det bra godingar!

Love when you're ready, not when you're alone.


Paus från pluggandet

Hej på er! Har tagit en paus från pluggandet. Usch vad jobbigt det är! Får hoppas på att jag klarar detta provet nu. Det är väl bara att plugga och plugga och göra mitt bästa. Det är det ända man kan göra.
Sitter framför datorn och kollar runt lite och fixar lite med Tumblr:n, det är riktigt kul. Kika gärna in, kolla inlägget under detta. Jaja, hoppas ni haft en bra dag, ska fortsätta ta det lite lugnt och sedan måste jag dra mig tillbaka till pluggandet igen. Ha det så bra, puss.

Min söndag- biologiplugg


Skaffat tumblr

Jag har precis skaffat TUMBLR, hört att det ska vara jätte kul! Jag slutar självklart inte med bloggen. Men ville bara säga att det vore grymt snällt om ni kunde kika in på den och för er andra som också har en tumblr, följ mig så är ni riktigt snälla. Kom till min TUBMLR genom att klicka HÄR, HÄR eller HÄR. (eller på bilden)



Euphoria forever til' the end of time!

Hej på er! Nu har tjejerna gått. Har haft en riktigt mysig mellokväll här hemma hos mig. Riktigt kul! Stort grattis till Loreen som vann finalen och som ska tävla i Eurovision i maj. Hon förtjänar den platsen, grymt bra var hon verkligen! Tyckte att många av finalisterna var väldigt bra, speciellt Danny. Jag blev glad av att höra hans låt och se hans snygga nummer. Jaja, nu är det bara att vänta till Eurovision. Hoppas ni har haft en lika mysig kväll som jag har? Det får vi hoppas. Ha en fortsatt trevlig/mysig lördagskväll, puss!


Mellokväll with my ladies


Toppendag!

Hej allihop! Kom hem för 20 minuter sen. Har varit i stan och på bio med Elsa och Sanne, riktigt rolig och grym dag faktiskt! Vi såg filmen ''En gång i Phuket'' (svensk komedi). Jag rekommenderar den! Den var riktigt bra faktiskt. Just nu sitter jag på mitt rum och kollar runt lite på datan och samtidigt kollar på tv:n. Perfect Friday! Får hoppas att lördagen blir lika bra. Nu ska jag nog bara fortsätta ta det lugnt, får se om jag gör något inlägg till. Ni får ha en bra kväll/natt allihop. Följ mig på instagram med så är ni super gulliga @johannaaforsberg, great, ha det bra!



YOLO

Hej på er alla underbaringar! Hoppas ni haft en bra dag? det har jag haft iallafall. Träffat Jennifer och vi träffade lite andra då vi var ute. Kul! Sitter just nu och kollar runt på datan, men måste egentligen sätta igång med lite tyska plugg. Så får väl ta att göra det nu. Ni får ha en great kväll allihop, puss!

Outfit


Väntar på Jennifer

Hej på er! Kom hem för en stund sen och har städat i ordning på mitt rum lite och så. Just nu sitter jag och väntar på att Jennifer ska sluta skolan och sedan ringa mig. Sen så ska jag träffa henne, vet inte vad vi hittar på ännu, får väl se. Men ska städa i ordning lite av det sista, och lägger upp dagens outfit strax (har bytt om nu efter skolan, hade klasströjan och så innan, men orkade inte ha det längre, okej, who cares?) Ha en bra dag!




jag igårkväll

8 Mars 2012

Godmorgon på er! Dålig uppdatering, i know. Men nu är jag här igen förhoppningsvis, haha. Haft mycket i skolan och så nu. Men jaja, sluttjatat om det. Nu är jag iallafall tillbaka, det är huvudsaken.
Sticker alldeles strax till skolan. Slutar runt 14.00 så dagen är inte så jätte lång. Men långt till bamba, segt. Jag bloggar ka nske i skolan eller så bloggar jag är jag kommer hem. Ha en bra dag!

Dålig update- Back- EGO ME


RSS 2.0