Min bror

Tja Dennis Gäst bloggar här ;) Ska bäretta lite om min syster :D hon tycker jag är bättre en henne på allt punk och slut :D
''min kommentar till detta, jag tycker att jag är bättre än han punkt slut, haha. Go brorsa man har som lånar min data och sedan gästbloggar med en mening i min blogg hihi. ' /johanna



Steker i solen

Sitter utanför skolan i solen med Julia i min klass och bara njuter och steker i solen. Det är verkligen varmt ute idag. Blir nog att byta till shorts efter skolan för det är så himla varmt. Men nu ska jag snart i på engelska lektion.
Slutar 13.50 idag och efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer. puss
Ingen bild till detta inlägget sry ;)

31 maj

God morgon på er, är i skolan nu har tyska, eller tyska och tyska, vi arbetar inte med någon tyska för vi är klara med allt och vi har vikarie. Idag har vi prov, tråkigt men ändå skönt för det är det sista provet och läxan nu detta läsåret så det är rätt skönt. Blev inte så mycket uppdatering igår nästan för att direkt efter skola stack jag till liseberg med min kusin emelie ochh min syster. S vi kom hem runt tio över tio ungefär. Vi åkte en massa kul, jag åkte atmosfear ;) hihi! tvärrolig va den! Och sen såg vi på danny också. Här är lite bilder från igår.














Har en massa mer bilder, men orkar inte lägg upp alla, det är för många!






Paul M - Everybody (NYHET)

Ni har väl inte missat Paul m's nya singel!
Den är verkligen grym, EVERYBODY listening... Lyssna njut och släpp loss! Verkligen grym är den!
Varsegod Paul ;)
Kraam

Måndag igen..

God morgon allihopa, sitter och har bild nu i skolan, måndag igen... Men det är rätt skönt, för jag var jätte pigg när jag vaknade idag. 3 hela skoldagar kvar som vi arbetar på kan man säga resten är bara roliga och slappdagar tills sommarlovet. Riktigt skönt! Blev inget bloggande igår för jag var ute med kompisar hela dagen och satt inte så mycket vid datorn. Men nu är jag tillbaka igen hihi. Idag ska vi börja packa där hemma för flytten denna månaden. Men nu ska jag gör lite fina sommar kort eller något annat. Ha det bra!
en bild på min mamma eftersom att det var morsdag igår!

Underbar dag med den allra underbaraste!

Hej kom hem för en timma sen typ efter en underbar kväll på bion med Jennifer min underbaring. Dagen har varit helt och hållet perfekt. Tack älskling för dagen! Detta blir nog sista inlägget för idag men blogga imorgonnär jag vaknat. så jag söger godnatt nu puss.
min underbara!

fullbokad dag... typ

God morgon, nu har jag och Jennifer börjat fixa oss och är nog snart klara. Sen kl. 12.30 så ska vi ut och möta Julia Eriksson en liten stund. Sen efter det ca kl.15.00 så ska vi iväg på släktkalas för min syssling Liam. Sedan så ska vi åka iväg på bio kl. 18.00 för att hämta ut biljetterna tidigare och vara där lite tidigare. Efter bion drar vi hem till Jennifer och så sover jag förmodligen över där inatt igen. Efter filmen kanske det blir att vi segar lite på hemvägen orkar inte stressa hehe. Men nu ska jag fortsätta fixa mig, ha det bra!

Snygging!

- Snacka om att Big Brother Martin är ursnygg! Det borde ni hålla med om?
Sitter med Jennifer och kollar på big brother nu, den gruppen som är kvar är för goa asså!

Jennifer här!♥

Heej alla johannas underbara läsare, jennifer här! Just nu sitter vi i min soffa och tittar på så ska det låta :D
Senare ikväll ska vi se på bb, och så blir det säkert att hon sover över !
Johanna är faktiskt jätte snäll som ägnar sin fredag åt att vara hemma hos mig och göra mig sällskap eftersom jag har utegångsförbjud.
Imorgon är våran dag fullbokad typ, när vi vaknat och fixat oss o så ska vi åka till torget och så ska jag handla en sak och sedan åker vi hem till mig o lämnar det. När vi har gjort det går vi hem till min faster ( hennes moster) för våran syssling fyller år så dom ska ha ett litet kalas där och efter det drar vi ut o träffar våra underbara vänner sen vid 6 tiden ska vi till stan för att hämta våra biljetter till baksmällan 2 som vi ska se halv 8 :D
Ta gärna en titt in på min blogg och glöm inte att slänga in en kommentar.
Puss!
En gammal bild på mig o johanna ! ♥

r.i.p bengt caldeström 20 november 2009

Några fina minnen, saknar dig stort låtsaspappa!
alla är gjorda av min mamma. du är stark mamma älskar dig!

Till vardags...

- En ursnygg helt vanlig vardags outfit, hissar alla plaggen i outfiten. Jeansen var ursnygga och även tröjan, nästan som att man kanske ska ta och köpa dom.... får fundera på det ett tag. Hihi! MEn HISSAR verkligen denna helt vanliga outfiten!

gamla minnen!

Detta är verkligen riktigt underbara och roliga minnen med min bästavän Jennifer.  HAHAHAHAHA kan verkligen inte sluta skratta åt den. Jag skulle leka lite rolig medans hon filmade så blev det helt fel, men roligt blev det iallafall hahaha!
Dettavar för ca. 3 årsen så jag var väldigt liten så haha.

skolmaten *tummen ner*

Jag dissar verkligen skolmaten, den är äcklig och ja.... uschhhhhh daaa! Idag så det ut som att kycklingen skom direkt från biologisalen efter en dissektion med biologiläraren ulf. Ha-ha! Ser ut typ som en hjärna eller en njure typ..
euuuw!

Moppe

God morgon alla, ska snart åka ner till skolan, blir moppe idag med min brorsa som kör mig. Wiho! Hshs :) Första lektionen är eget arbete och då ska jag färdigställa mitt engelska arbete som jag ska redovisa sista lektionen. Men slänger in fler inlägg senare, under skoltid eller när jag kommer hem , kanske både och hehe;)
Inte världens bästa bild men här kommer dagens outfit!
|Legins med något möster på frambenen| Vit tunika typ självgjord| Blå tjocktröja|

goodnight my darlings!

hej igen alla goingar, ska krypa ner i sängen snart eller om en stund och kolla lite på tv sen blir det sova. God natt på er, puss.
jennifer gamla goda minnen!

Summer/party !


a drop in the ocean

Älskar låten- Den är bara för skön och underbar!

Skype

Sitter och skypar med Jennifer och Emilia nu eller ja, Jennifer är bara här just nu. Vi pratar om... allt möjligt haha. Idag har jag varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt, rätt skönt faktiskt. HAr fortsatt lite på mitt engelska arbete som ska redovisas imorgon hihi. Imorgon kanske jag ska till Liseberg med min lilla syster har inte varit där iår än skulle dit den dagen det öppnade egentligen men jag orkade inte då haha. Men nu ska jag vara lite social med Jennifer haha. Hejdå.
jag och Jennifer i vintras tror jag det va.

sourcreme

Hej kom hem precis, har varit en riktigt rolig och chill dag i skolan idag. Jag fick gå hem medans alla andra i klassen fick stanna kvar på slöjden bara för att jag blev klar med mitt arbete för 2 veckor sen och detta var sista slöjdlektionen denna terminen så man hinner inte göra något nytt, underbart! Sitter och gottar mig lite med juice och sourcreme chips haha så himla gott ;) längesen känns det som haha. MEn nu ska jag bara ta det lite lugnt vid datan och tvn lite. Ha det bra!
just nu ;)

26 Maj

God morgon på er! Nu ska jag dra iväg till skolan, bloggar någon gång då hinner inte nu puss på er!
Bild på en trött tjej.

Homie!

Hej har precis ätit lite mat och ska snart lägg mig tror jag. Idag har jag varit med Julia och det har varit jätte kul haha zunamii och röda havet, tooodee, du sa.... vadåååååooo! Hahahahaha för goa är vi asså! Men vi skrattade iallafall jätte mycket och hade det kul. Men jag ska sova snart god natt med er.
snygg? ojaa!

Gott!

Hej igen, sitter framför tv:n i min säng och äter lite mackor med ost, skinka och gurka och ett stort glas tropisk juice. Riktigt gott asså! Vad gör ni? Ska fortsätta med det jag gör nu och sedan ta och plugga lite biologi och sedan träna på motionsprogrammet i idrotten imorgon. Ha det bäst puss!
inte så bra bild, men den får duga!

Jag tävlar!

Hej på er, jag är med och tävlar om ett grymt pris från Beconfident.se. Fast de är inte dom som håller i tävlingen, det är en underbar tjej som heter Maria med en underbar blogg!
För mer information och anmälan till tävlingen klicka er in på hennes blogg och kom direkt till tävlingen här, hoppas många deltar för marias skull och för er egen ;)

KLICKA HÄR - och kom direkt till tävlingen!
Lycka till allihopa och lycka till mig själv eller vad man ska säga haha :)

Tisdag 24 Maj

Godmorgon på er! Kom precis till skolan och ska snart ha tyska. Idag är det inte så lång dag, jag slutar 13.50. Kanske ska dra med Julia till läxhjälpen idag igen och ta igen lite av det sista det är jätte mycket nu den näst sista veckan och betygen sätts snart med och vill ju få bra betyg. Men nu ska jag snart in på tyska, hörs senare!

det är sinnes sjukt

Hej på er kom precis hem från Julia vi har kollat lite på film. Vi har faktiskt varit på läxhjälp i skolan idag riktigt duktiga är vi haha. Men nu ska jag snart äta lite mat och sedan ta det lite lugnt.
Det är sjukt en 8-årig pojke blev våldtagen av en gammal gråhårig och gråskäggig gubbe för tre timmar sen vid ett område nära mig. Det är ju helt sinnes sjukt vad folket är helt sjuka. Att man ens kan med att ge sig på en 8-årig liten pojke som är ute och leker på lekplatsen. Vadå? ska man inte kunna ha sina barn ute och leka och ha kul utan att någon äcklig gammal gubbe ska komma och våldta barnet. Sjukt asså.
Hoppas allting löser sig iallafall. stackars pojke!


Hellu!

Hej på er, haft en dålig uppdatering i helgen.... jag vet. Men nu är jag tillbaka igen, i promise haha. Har inte suttit något vid datan i helgen jag har faktiskt bara varit ute med kompisarna. Sovit över hos Julia hela helgen, bäst! Haha :D Sitter i skolan och har precis gjort klart min reklam film haha, lite roligt. Men nu ska jag fortästta jobba betygen sätts snart så allt måste bli klart, ha det bra!
Mamma och lillasyster november/oktober 2009 ungefär

Kikishh out!

Hej igen, nu ska jag dra ut till Julia det är ju helg, ikväll blir det ännu mer skoj med Julia, adu, it's secret haha:)
Men nu ska jag dra ut ni får ha en underbar helg, kommer nog inte fler inlägg idag men ska försöka blogga mer imorgon, ha det bra puss på er!

Bildbomb på mig och Sanne idag i skolan

VI ÄR OSERIÖSA SÅKLART HAHAH!
Kul liv vi har hahahahhahahahahahhahaha!
Kul humor haha.
Då ska ni se videon, no life haha, men tyvärr den är lite för privat haha :D

Back in school

Hej på er sitter i skolan nu och har eget arbete. Arbetar med mitt engelska arbete som jag arbetade med hela kvällen igår som helt plötsligt hade försvunnit.... igen -.- jobbigt och irriterande när man ska redovisa det sista lektionen idag. Så måste verkligen jobba snabbt haha. Eller så ber jag att få redovisa nästa vecka. Nu ska jag fortsätta jobba ha det bra!

Pluggdags!

Sitter och går igenom lite papper nu med pappa angående lägenheten. Ska lägga det åt sidan, pappa klarar nog det själv haha. Själv ska jag ta tag i lite plugg som jag har i Engelskan. Mitt arbete om England ska vara klart imorgon och jag är långt ifrån klar eftersom att jag var tvungen att börja om mitt arbete igår för att det första försvann, lite jobbigt. Bloggar mer senare :)

Till plugget.... musik såklart!
Kärlek till dessa killar o låten!


19 Maj

Hej ligger i min säg och bara tar det lugnt och kollar lite på tv och lyssnar på musik. Det är helt underbart att bara kunna ta det lugnt! Blev ingen skola idag heller, men det blir nog det imorgon. Känner mig lite bättre nu men inte helt. Blir nog några stycken inlägg idag för jag har inte så mycket annat för mig. Så uppdateringen blir bra iallafall. Ha en bra torsdag allihopa puss på er. Ska kika in lite bloggar nu! ;)
snygg? ohjaaa!

Jag ska flytta!

Hej på er goda nyheter! Jag ska flytta! Det blir en större lägenhet två gårdar bort, en 5a istället för en 3a. Gud så skönt, slipper dela rum med min jobbiga syster som klagar på allt och tar allt haha! Skönt att man kan vara ifred typ när kompisar hälsar på haha och får ha sina saker ifred. Jag flyttar dit i slutet av Juni ungefär, jag byter med min underbara vän shannon. Lägenheten är jätte stor och passa jätte bra för mig och min familj :D Happyface! ÄNTLIGEN hittar man en bra lägenhet! Väntat på detta i flera år nu!

ringar.

- Ursnygga ringar från Nelly.com , funderar stark på att beställa hem lite smycken därifrån, finns så mycket snyggt att välja mellan.

sick...

Hej på er, gick aldrig till skolan imorse mådde inte riktigt bra. Hade inte i magen och mådde illa, så det blev att stanna hemma. Får hoppas på att jag blir bättre snart. Ska kolla lite på film nu sen får jag se vad som händer. Ha en bra dag. Kramisar!
jag igår!

Yes man

Hej sitter och kollar på film, som pappa precis kom hem med. Den heter yes man. Vet inte om ni sett den, det är första gången jag ser den iallafall, men nu ska jag fortsätta se filmen så jag inte missar något. Här får ni trailern till filmen :)

17 maj 2011

Hej och godmorgon på er sitter i skolan nu utanför klassrummet med klassen och ska snart in på engelska. Dagen är inte så lång idag heller, jag slutar 13.50 och då drar jag hem pluggar, äter och sen drar ut med kompisarna som vanligt. Ha en grym dag! Hörs efter skolan eller snart, puss.
hur snyggt e det inte med sånna här tatueringar!
tjejen är sjukt vacker med!

Dead by april

Grym dag igår, dead by april va grymma ju. Träffade då min mammas gamla vän zandro som är sångare i gruppen. Grym kille med en underbar röst. Får hoppas jag träffar han igen, med mamma förmodligen. Skaa försöka få henne fixa med mig och se de spela igen. hoppas hoppas hoppas ;) go kille detta!
Jag och zandro (L)

a girl with a broken heart

Hej på er, sitter i skolan nu och ska ha matte snart. Slutar 13.10 idag så dagen är inte så lång. Då blir det hemgång, äta lite, plugga och sen dra ut med kompisarna. Inga kommentarer till rubriken....
Hoppas att ni får en bra dag det ska jag försöka få iallafall. Even if i'm a girl with a broken heart just nu.
Ha det bra puss hej!
vackra vänner som alltid finns!

Dagens!

Kofta- Gina Tricot | Linne med bälte- New Yorker | Legins- ?? | svarta jeansshorts- F.d Jeans från ?? |

true.

truetruetrue.

din ögons forna glans går ej finna någonstans...

Godmorgon på er vaknade ungefär nyss. Hemma ifrån skolan idag igen för jag är inte helt frisk än men få hoppas att jag blir bättre senare in på dagen så jag kan dra ut och träffa alla vännerna. Saknat dom haha! 2 dagar är länge tycker ja, älskar mina vänner vettni ;) haha! Men nu ska jag äta lite frukost och bara ta det lugnt, tror det blir många inlägg idag, kommer inte ha så himla mycket att göra, men det är nog bara kul hihi. Puss på er, hörs snart!
HAHAHHA oseriös!
Friends is the life!

Nytt!

Denna ursnygga bikini fick följa med mig hem häromdagen. Den blir sjukt snygg nu till sommaren när man blivit brun och allt. Love it!

12 Maj

Hej på er har haft en vääääldigt dålig uppdatering igeen :( dåligt av mig men man kan säga att jag haft en kort paus, har varit lite trött o seg de sista dagarna, men nu är jag tillbaka igen :D
Gick hem från skolan idag för jag mådde inte så bra har fått en fruktansvärd hosta och har ont i halsen men de börjar gå över så smått bara jag tar det lugnt och vilar lite. Har precis ätit middag och nu ska jag bara lägga mig och kolla på tv en stund, ha en fin dag puss.
bild från igår!

bad update!

Jag vet.... uppdateringen har varit urdålig. Men jag har jobbat hela helgen lägger in bilder och mer info om det senare efter skolan antagligen. Men just nu har jag bild och sitter skolan. Slutar tidigt idag och då drar jag hem fixar lite sen så blir det lite shopping. Vet inte riktigt med vem än, får se senare. Puss hejjj!
vilka goa vänner man har hahahha!
Mikka, Sara och halva pontus haha!

står på inköpslistan:

  • Nya solglasögon
  • Bikini
  • Sjal
  • Gladiatorskor/ballerina
  • Smycken
Ska dra ut och handla lite sen efter skolan får se vad jag hittar då, puss på er!
ursnygg eller!?

friday, friday... !

Hej på er alla glada! Idag är jag på toppenhumör, vet inte varför men jag bara är det, skrattar åt allt idag haha. Det passar ju bra eftersom jag ska träffa min underbara vän Jennifer idag och henne skrattar jag åt mest typ haha, hur ska det här gå. Vi ska passa två barn ikväll, alltså vara barnvakter haha. Men nu ska jag fixa iordning mig och sen dra ut med jennifer och ha kul och sen dra och passa barnen, dom sover förmodligen när vi kommer men man vet aldrig hihi. Ha det bra!

The lazy song!

- Går INTE att inte älska!
Grym är den!

5 Maj

Hej sitter i skolan nu med Stina och Sanne och Julia I , vi ska snart ha tyska, sen blir det bamba, jag är på väldigt toppen humör idag även om jag har ont i magen haha. Happyyyyyy! Hörs sen puss på rumpooornaaa hihi!
så sjukt snyggt asså!

Kemiprov nu!

Lycka till Johanna....

om man ändå hade denna skönhet :O

3 Maj och snöö....

Nejnejnejnej.... Snö i maj, det ä inte sant, jag som trodde sommaren var nära, men sen så kommer det mera snö blandat med regn, det är sjukt. Detta gjorde min dag så sålig som den kan bli typ, kom till skolan precis för jag försov mig så ja, men nu ska jag på svenska lektion, ha det bra!

Skola igen..

Hej måndag idag och jag är skiiiiit trött just nu... Vill bara hem och sova. MEn det kommer ändå inte bli att man sover när jag kommer hem sen haha. Men btw, ska ha matte nu, så vi hörs, puss.

Valborg!

Igår var det valborg! Den spenderade jag alla min underbara vänner vi var väldigt många, vi var nere och grilla och så i ganglet sen sent på kvällen drog vi hem till underbara therese och så sov alla över där. Jag säger bara, dagen var helt galet rolig! tack alla underbaringar för kvällen/natten! Love er!
Just nu är jag hemma en snabbis och ska fixa lite saker, ska snart ut igen till Jennifer och de andra. Ha en underbar söndag puss på er.

Jennifer här!

Sitter hemma hos johanna nu och väntar på att hon ska bli klar! Hon är ju inte värdens snabbaste..... Vi ska nog dra ut och träffa folket :D Finns inte så mycket mer att skriva om förutom att johanna dampar för att hon inte hittar sina leggins just nu, HAAHAHHAHAH!
Kraam världen bästa jennifer!
Jag & johanna i vintras !

RSS 2.0