Sjuk!

Hej, kom hem för en timma sen ungefär. Gick hem ifrån skolan för att jag inte mådde riktigt bra. Tagit på mig lite myskläder och satt på tv:n och bara ligger ner och tar det lugnt. Får hoppas att jag blir frisk snart! Men iallafall, ska göra lite te nu och sen fortsätta att ta det lugnt. Hej då! (får bli ett bildlöst inlägg...)

Fyfan, helt sinnessjukt!

 

Att folk ens kan med att göra såhär! Fyfan!

Klicka på bilden om ni vill veta mer vad som hänt!


1a advent

Första advent redan, helt sjukt asså... Brorsans födelsedag idag med så ett stort grattis till honom. Blir till att fira advent och födelsedag idag haha. Hade iallafall en superkul kväll/natt igår med tjejerna, ni är bäst ! Just nu har jag tänt lite ljus i rummet och skruvat på musiken, härligt!

Julmys!


Kommer bli en underbar kväll/natt!

Hej på er, har precis fixat klart här hemma, hyrt filmer mm. Ska strax äta sen så kommer tjejerna hit. Kommer bli så kul! Alla kommer sova över, det kommer bli en oförglömlig kväll/natt. Kommer säkert några bilder imorgon, vi får väl se.

 


Outfit

 

| Jeans- Cubus | Nitbälte- ? | Creméfärgad blus- Gina Tricot |


Saturday

Hej på er, har precis fixat mig och ska strax åka till torget och möta upp sanne och då ska vi till filmtajm och hyra några filmer tills ikväll. Ska städa i ordning lite på mitt rum och sedan åka iväg. Vi hör när jag kommer hem eller senare ikväll... Lägger upp dagens outfit snart. Ha det gött!


Godnatt

 

Sov gott! (det lär ni nog göra nu)


Ögongodis!


I can be your hero baby!


Music♥

Hej på er♥ Har precis käkat och sitter och lyssnar på musik nu och gottar mig med lite gott denna grymma fredags kväll, mys! Har inte gjort så mycket idag, slutade väldigt sent och var därför väldigt trött... Who cares? Aja, imorgon kommer tjejerna hit och då blir det filmkväll med en massa gosaker och skratt däremot, så sover dom nog över. Kommer bli superkul! Men nu ska jag fortsätta med att göra ingenting, hejdå.


It's friday!

Hej, bra dag... det är ju FREDAG! det dåliga är att jag fortfarande sitter i skolan och slutar inte förän 15.30... Jaja, ska bli en grym helg iallafall. Bloggade aldrig igår, hade en jävla massa plugg att göra. Nu ska jag in på lektion, vi hörs!

vill ha sommar...


23 November

Hejsan, kom hem för ungefär en timma sen, skönt att sluta ganska så tidigt. Har käkat lite och så nu och ska dra igång med lite plugg, sen ska jag bara dega framför tv:n resten av dagen. Känner verkligen för det idag, kommer nog några fler inlägg senare, nu... över till pluggandet.

 


Dagens...

 

| Jeans- Cubus | bandlöst linne- New yorker | Kofta- H&M |



Baby, i will wait for you!

Hejsan, har precis käka middag och sitter och snackar skype och bara chilling you know. Ska göra det ett tag till sen så blir det plugg. Därefter ska jag nog sätta på några glee avsnitt. Jaja, inte så mycket att skriva om just nu, så vi hörs. Bye!


Back in school!

Godmorgon, nu är man tillbaka i tråkiga skolan igen... Jaja, 4 veckor. Till jullovet så det är bara stå ut. Har tyska nu och ska se film, hejdå

.

Sanne och Stina just nu, väldigt vackra haha!


En dag att minnas

Hej, har krypt ner i sängen nu och satt på ett avsnitt av glee som jag ska kolla på tills jag somnar. Minnesstunden var bra, sorg men ändå glädje, saknar bengan så mycket. Men nu vill jag inte prata mer om det... En dag att minnas iallafall. Nu blir det glee, hörs imorgon då är det back to school efter två veckors ledighet och prao. Godnatt!

Fieeesta yesterday!


Outfirre

 

Idag kör jag på en liten enkel outfit...

| Svarta jeans- Cubus | Brunt flätat bälte- ? | Vit t-shirt- ? |


BLOGG FLYTTAD

http://johannaaforsberg.devote.se
http://johannaaforsberg.devote.se
http://johannaaforsberg.devote.se
http://johannaaforsberg.devote.se

God morgon!

God morgon, vaknade precis och ligger fortfarande och degar i sängen. Det är så härligt! Men ska strax gå upp och käka lite frukost. Senare idag runt 18.30 ska vi ha en minnesstund för min låtsas pappa (mammas man) eftersom idag var det två årsen han lämnade oss, bad day. Men det blir lite kul att få träffa folket som kommer dit. Men nu ska jag käka lite frukost, så hörs vi senare.

 

 

damn...


Dagens ''fest''klädsel

121212121212

| Topp (mönster på rygg) – Gina Tricot | Svart bälte – ? | Svarta Jeans – Cubus |


Perfect day!

Åh vilken underbar kväll det har varit! Mycket skak och kul med en massa goa killar och tjejer! Oförglömlig kväll… Tack till underbara Marcelle, för den grymma festen. Har inte hunnit gör så mycket sen jag kom förutom att bara sätta mig ner och koppla av, ska nog sitta upp vid datorn ett tag till och kanske sätta på en film och äta lite gosaker och dricka lite gott till det. Kan inte bli bättre! (tog inga bilder själv idag, men det var några andra som tog lite bilder, kanske kan ta lite av deras bilder och lägga upp så ni får se imorgon eller så). Ska lägga upp dagens outfit strax också. Men vi hörs !

yeyeyeyeye


Inget internet.

Förlåt, förlåt och förlåt igen! för den usla bloggningen men jag har inte haft internet på några dagar så jag har inte kunnat blogga helt enkelt , men nu funkar allt som det ska och jag är tillbaka igen.  Har precis duschat och håller på fixa mig nu för senare ikväll blir de fest hos min underbara vän Marcelle. Kommer bli för bra! Laddar upp outfiten jag bär idag, senare. Nu måste jag fortsätta.

uikjnkjn

En väldigt bad bild på Marcelle, mig och Tibella på Savanas fest för ett tag sen. Oförglömlig kväll!


16 November

Helluu! Jag hade en toppendag igår med familj och sedan vänner! I helgen ska jag fira lite smått med några vänner här hemma, bara en liten filmkväll, ska bli kul. Just nu har jag iallafall käkat middag och är jätte trött efter dagen på praktiken (som vanligt). Har varit jätte trött i 2 veckor nu pågrund av det. Jaja, men nu är det bara 2 dagar kvar sen är det tillbaka till skolan sen nästa vecka. Ska göra lite plugg nu och sen kolla lite film.

Bild 2011-11-16 kl. 17.17 #5


My birthday!

Hej kom hem för en stund sen från praktiken… My birthday today, sweet! Dagen har börjat bra, snart komemr det lite besök, vid fem tiden och då blir det lite tårta och så sen så drar jag ut med mina underbara vänner. BLir en super dag och grattis till underbaraste elin och julia eriksson som också fyller år idag. Älskar er tjejer! Men nu ska jag städa iordning här hemma innan besöket kommer, hejdå, puss.

asfcasvav

Dagens look!


Hey dude!

Hej på er, har ni haft en bra dag? det har jag iallafall haft, lite trött efter praktiken bara annars är allting fint. Har städat lite och sen bara tatt det lite lugnt och kollat film mm. Imorgon är det min födelsedag, fyller 15, så det är ju superkul! Då väntas en dag på praktiken (9-16) och sen efter det ska jag träffa en massa underbara vänner och ha det så kul som möjligt och sen ska jag också fira lite här hemma med familjen och så kommer mamma mm hit och äter lite tårta. Ska skruva på musiken lite och bara koppla av, vi hörs.

ghcbsjkchbsjcscjscn


New on facebook

jkcjknscjncsnjcs

Fars dag

Hej på er, vaknade runt halv 1 idag och är fortfarande inte klar. Håller på fixa mig och så, sen får jag se vad jag ska göra idag, kanske är inne. Vi får väl se. Imorse när jag vaknade gick jag upp och gav presenter till pappa, det är ju nämligenfarsdag idag så lite presenter fick han, senare ska vi äta lite tårta med familjen. Nu ska jag fortsätta med städning och fixa mig. (lägger upp bilder och så från igår senare), puss.

cnjakscnvakjncvasjcn

bild i repris


Snabbis!

Gör ett jätte snabbt inlägg, orkar inte blogga just nu. Ligger och kollar film nu, imorgon är der farsdag så har handlat lite presenter till honom. Hade en supergrym kväll/dag med Sanne på jamet. Lägger upp lite bilder och så imorgon, så säger godnatt nu, godnatt haha.

Lördag morgon

Godmorgon på er, vaknade för en lite stund sen och ska strax äta lite frulle och sedan fixa mig. Idag blir det (kanske) dans jamet med Sanne, vi får väl se. Men det börjar inte förän kl 18.00 så får se om jag hittar på något innan det. Nu ska jag äta frulle, ha det… hej.

04567


11.11.11

Tjenare, ligger hemma en mysig fredagskväll och kollar på film med lite gosaker och myskläder på. Underbart! Finns inget bättre än detta nu när man jobbat med en massa ungar hela veckan. Imorgon blir det aat gå på ett ”jam” med Sanne. Typ danstävlingar, hiphop, street mm, och självklart musik! Ska bli kul iallafall. Idag är det den 11 November 2011 (11.11.11), rätt så grymt haha. Nej men åh, har inte så mycket mer att skriva om… snart 3 dagar kvar och sen är man 15 yeah. Men nu ska jag fortsätta mysa, puss.

s s s

(I wish you were here with me right now)


Trött

Hej på er, varit en väldigt bad uppdatering av mig! Men har varit så trött när jag kommit em från ”jobbet”, jobbar ju på dagis med en massa ungar så man leker ju och skojjar en massa med dom. Dom tar all ens energi ifrån en! Så jag är alltid jätte trött när jag kommer hem och orkar inte göra någonting alls. Men jag ska försöka att uppdatera bättre… Men blir det inte så, så kommer det ändå något inlägg ibland. I always coming back! Så nu har jag krypt ner i sängen med lite myskläder på och satt på lite musik, chilling.

jkvcwjkw


Måndag

Godmorgon, dax för skola och jobb igen, usch vad detta lovet gick fort. Men detta innebär nog bättre uppdatering på bloggen. Sticker strax till ”jobbet” har praktik i två veckor nu. Ska praktisera på ett dagis med Sanne där barnen är engelsktalande haha. Önska mig lycka till! Men iallafall börjar 9.00 – 16.00 varje dag så får se hur mycket jag hinner blogga. Men ska försöka blogga under dom tillfällena jag kan. Nu ska jag plocka undan det sista sen drar jag ut och möter upp Sanne. Vi hörs senare.

Bild 2011-11-07 kl. 08.05 #2

Detta bär jag dag, inte bästa bilden riktigt (tagen med webbcam)


Jusr nu:

papappapapapappapapap

4 November

Hejsan allihopa! Allt bra med är? Det hoppas jag… med mig är iallafall allting superbra. Känner att bloggandet inte riktigt är på topp nu, men det gör mig verkligen glad att ni läser den även om uppdateringen är den bästa. Men vi har ju lov och då vill man ju liksom ta vara på den tiden. Men nu ska jag bannemej bättra mig och köra på den gamla grymma uppdateringen. Idag har jag iallafall träffat Elsa och Sanne och så träffade vi Nicolas en stund sen stack Elsa och Sanne hem. Sen stack jag och Nicolas hem också. Så nu sitter jag här och tar det lite lugnt och har precis käka lite. Ska skruva på musiken lite och bara ”chilla”.

 

IMGP2520

Jag, Elsa och Sanne på lillasyrrans tjejmiddag för ungefär en månad sen


Frukost

Godmorgon på er, detta blir ett snabbt inlägg. Sitter och äter frukost nu och sen efter det så ska jag börja fixa mig för att sedan möta upp Sanne och Elsa, vi ska ha en super dag. Ha det gött!

2331213113


Dygnat...

Ja vart ska jag börja. Dålig uppdatering igår. Hade ingen lust att blogga bara. Kom hem efter att ha träffat Stina, Sanne och Ivan och sedan efter det mamma och då satte jag mig vid skype och pratat med kompisar. Jag har nämligen dygnat med Nicolas… Fyfan… att jag ens gick med på det. Funderar på att lägga mig och sova snart… Men först ska jag snacka lite med Nicolas. Vi hörs senare, haha puss.

 

(ingen bild i detta inlägget)


It felt so perfect!

Hej på år, hur är det med er? själv mår jag toppen! Idag har jag varit i stan med Sanne, Nicolas och Jakob, v hade det verkligen jätte kul. Toppen dag verkligen! Vi har typ varit på hur många ställen som helst haha, typ hela götet, nej men massa ställen. Måste bara påpeka en sak sanne är sjuk hahahaha. Seriöst… men jag tycker om henne ändå. Men btw toppen dag var det verkligen, hoppas det kommer fler sådana dagar. Just nu degar jag lite framför datan med musiken på. Awesome!

00000000000009


Sticker ut!

Nu sticker jag ut och möter sanne och då åker vi in till stan och ska träffa Nicolas och Jakob, vi hörs när jag kommer hem, puss.


2 November

Godmorgon, vaknade för ungefär en timma sen och sitter nu och chillaxar framför tv:n. Idag ska jag träffa Sanne och vi ska in till stan tror jag och där ska vi träffa Nicolas och Jakob och ha det lite skoj. Sen får vi se vad som händer. Ska ta och käka lite breakfast nu och sedan smått börja fixa mig efter det. Ha det gött… haj!

IMG_0478

Jag häromdagen


You got the smile that only heaven can make!

1+p120+129+219+312+89+14089

1 November

Godmorgon (eller vad man nu ska säga vid denna tiden) , jag vaknade iallafall precis och har käkat lite och håller just nu på att fixa i ordning mig lite. Idag ska jag kanske träffa Sanne så får vi se om vi träffar några andra. Men detta får bli ett kort inlägg utan bild,  Puss

Det är ny månad (November) med nya tag. Anything is possible!


RSS 2.0