Underbar♥



Marry me? Fyfan vilken röst och vilken kille!

Dålig uppdatering

Hej på er, ville bara göra ett snabbt inlägg till er. Blev nämligen sjuk i söndags så har inte kunnat eller orkat blogga sen dess. Men nu klarade jag att ta mig till datorn och göra ett inlägg. Mår lite bättre om man säger så, men mår fortfarande inte helt bra. Har bara legat i sängen de senaste dagarna. Får hoppas på att jag blir frisk. Vill inte missa så mycket i skolan. Det blir så mycket plugg isåfall. Jaja, men nu vet ni att jag ''lever'' iallafall. Hoppas ni mår bra och är friska och glada. Kram

bild i repris

Dag 9- En bild på någon i din släkt

Min underbara kusin♥ En toppentjej verkligen, så jävla underbar. Finns nog ingen underbarare? Hon är vacker, grymt snäll, helt enkelt underbar. En person man kan prata med om allt! En person som alltid finns där för en. En väldigt stark tjej som jag verkligen ser upp till. Älskar dig!

Perfect day!

Hej på er alla underbaringar! Känns som jag ofta börjar inlägg precis sådär? Jaja, kommer inte på något bättre och ni är väl underbara, right? Tänkte väl det. Har ni haft en bra dag/kväll? Själv så har jag haft en riktigt underbar, rolig och samtidigt mysig dag med mina favorit tjejer. En perfekt lördag!
Känns som jag fortfarande är lite småsjuk, hosta och lite halsont och så. Men det är nog bara en liten förskylning, hoppas jag, haha. Men får väl helt enkelt ta det lugnt bara. Imorgon blir det massa plugg har nämligen prov på måndag och tisdag. Så det är bara att ge gärnet. Men nu ska jag göra något annat, kolla lite på tv eller så, ha en fortsatt trevlig/fin lördags kväll allihop. Just det ja, ska lägga upp en 30 dagars bild med. Det gör jag strax sen blir det inget mer bloggande för idag tror jag. Puss!
Blev nog lite FÖR mycket?

Outfit of the day


Saturday

Tjena allihopa! Har ni fått en bra ''start'' på lördagen? Det har jag iallafall. Kom precis ur duschen och håller på att fixa mig nu. Ska träffa Sanne om en stund när jag är klar och så. Senare mot kvällen blir det mellokväll med tjejerna. Mys! Slänger nog upp dagens outfit om en stund med, när jag är klar. Känner att det var ett tag sen. Håll ut sålänge. Ha en fin lördag allihop, puss!




Mysig fredagskväll

Hej på er alla goingar! Sitter hemma på mitt rum famför tv:n och gottar mig med lite gosaker och bara njuter. Kan denna fredagskvällen bli bättre än såhär? Nej det kan den inte. Ville bara önska er alla en riktigt mycig och super bra fredagskväll! Blir nog sista inlägget för idag, men vi hörs ju självklart imorgon och då ska jag träffa lite vänner också. Ha en underbar kväll, kram!
.

Blogkeen & Bloglovin- Följ mig där!

Nu har jag skaffat Blogkeen och Bloglovin och det skulle vara så himla snällt om ni kunde gå in och följa min blogg på båda dessa sidor, det skulle verkligen vara toppen! Ni kan ju säga till om ni vill göra ett byte!
Följ min blogg med Bloglovin!

KLICKA BARA PÅ NÅGON UTAV DESSA OCH FÖLJ MIG, KRAM!
Blogkeen ikonerna för att följa mig på Blogkeen och länken för att följa på Bloglovin.
(denna ikonen finns också liggande precis under min profilbild)
____________________________________________________________________________________________

Gå gärna in och gilla min facebook sida HÄR, HÄR, HÄR eller också HÄR!
Kärlek till er!

Nutella ♥

Det är inte så kul att vara sjuk när helgen är här. Men känner mig lite bättre, så imorgon kan jag nog hitta på något kul. Har precis käkat lite. Godingen på bilden ligger nu i min lilla mage. Nutella!♥

Sminktips

1. Man ska alltid applicera Kajalen före Mascaran. För din hand kan annars komma emot dina ögonfransar och gör du så att allting kletar ihop sig som spindelben. Detta gäller också Ögonskugga, använd alltid Ögonskuggan före Mascaran.
.
2. Fylligare läppar- Ett tips för att få dina läppar att se fylligare ut är att först måla dina läppar med ett rosa läppglans och sedan applicerar du ett riktigt glansigt läppglans i mitten av underläppen. Så ska du se att läpparna ser lite fylligare ut!
.
3. Större ögon- Ett litet tips för att få ögonen att se större ut är att applicera en vit/hudfärgad kajal på vattenlinjen (linjen precis över underögonfransarna).

Här ser ni hur man lägger den vita kajalen, enkelt!
.
4. Har din concealer tagit slut?- Då är problemet redan löst. Då kollar du bara locket på din fonduation, där finns nästan alltid lite fonduation som torkat och som har fått en tjockare konsistens. Den funkar perfekt som concealer när det är i kris.
.
5. Hur man får läppglanset hålla bättre- För att ge ditt läppglans längre hållbarhet, så behöver du bara applicera läppbalsam före och sedan lägger du på läppglanset. Läppbalsamet innehåller vax och gör då så att läppglanset håller sig längre.
.
6. Hållbarare ögonfransar- Massera in din ögonfransar med lite babyolja innan du går och lägger dig. De
gör så att dina fransar blir glansigare och starkare.
7. Enkel bas- Lägg alltid en så lätt bas som möjligt, det gör så att du får en mycket naturligare look.
.
8. Böj alltid ögonfransarna innan du lägger på mascaran!

_______________________________________________________________________________

Här fick ni lite vanlig sminktips, så att ni får något intressant att läsa om. Gillar ni sånt här så säg till, kanske fortsätter med det eller kommer på annat, kram!

Dag 8- En bild på en person du saknar

.
Du valde vägen upp till himlen, du valde att bli fri. Det skulle vara du och mamma. Ja, det skulle vara ni. Du lämnade oss med en fråga utan svar. Du lämnade livet och du finns inte längre kvar. Våran kärlek till dig var så stor, både för mig, mina syskon och min mor. Gråten i min hals vill inte försvinna. Jag önskar bara att denna tanken bort kunde brinna. Med klumpen i halsen och mina små ord. Vill jag bara att du ska komma tillbaks till vår jord. En stor sorg som aldrig kommer försvinna... saknar och älskar dig så! Låtsaspappa ♥


24 Februari

Godmorgon alla underbara! Vaknade för en stund sen och ligger framför tv:n. Ingen skola idag eller, typiskt att man ska vara sjuk när helgen börjar. Men jag känner mig iallafall lite bättre nu. Så får se om jag blir frisk till imorgon iallafall. Idag blir det nog bara en mysig Fredag hemma.
Ska alldeles strax ta mig upp för att äta lite frukost. Sen så får jag se vad som händer. Eftersom jag fortfarande är lite sjuk så måste jag nog fortsätta med att ta det lugnt. Ni får ha en toppendag allihop. (Något positivt med att jag är sjuk är att det är en riktigt bra uppdatering). Ha det bra!
.
Bild tagen förra veckan i Hallsta

Fråga till er läsare!

Detta är min lilla fråga till er. Så skriv gärna vad just DU vill se mer av i bloggen och vad DU
tror skulle gör bloggen mycket roligare att läsa. Så ska jag se vad jag kan göra för att försöka göra bloggen bättre. Dina åsikter räknas, så tyck vad DU vill! /Kram Johanna
.

23 Februari 2012

Tjenare! Har ni haft en bra dag? Själv så har jag haft en helt okej dag. Är fortfarande sjuk, så har varit hemma och tagit det lugnt, druckit te och bara vilat ut och så. Blir nog inte skola imorgon heller, känner mig inte frisk helt ännu, känns nästan som jag börjar få feber, får hoppas på att det inte stämmer. Får hoppas på att jag blir frisk till helgen iallafall. Man får ju alltid hoppas på det bästa, eller hur?
Just nu ligger jag och kollar runt på pappas data på massa gamla bilder, alltid kul att kolla på sånt, hihi. Ha det bra!
.

Dag 7- En bild du aldrig laddat upp

Fortsätter med 30 dagar igen, glömde helt bort det efter bloggpausen jag hade. Men nu fortsätter jag igen!
Denna bilden har ni nog inte sett, en enkel bild tagen någon dag för ett tag sen haha.

Just some inspiration!














Breakfast time

Godmorgon på er alla underbara! Är fortfarande sjuk så ingen skola för mig idag heller. Jag vaknade runt 11.15 idag och har bara kollat lite på tv och så sen dess. Ska ta att göra en liten god frukost nu med en stor kopp te. Gott! Men jag hoppas ni alla får en toppendag, solen skiner ju här i Göteborg så lite gladare blir man ju av bara det och snön har typ försvunnit helt. Men nu blir det frukost, kommer med fler inlägg sen. Ha det bra!


Säger godnatt nu

image description


22 Februari 2011

Hej alla underbaringar! Hoppas ni haft en bra dag idag? Själv är jag ju som sagt sjuk och har legat hemma i sängen hela dagen. Skönt att få vila ut, får hoppas man blir frisk snart igen. Tror inte det blir skola imorgon heller. Just nu ligger jag och kollar runt lite på datan och kollar lite på tv samtidigt. Ska käka middag om en liten stund. Men ville bara se om ni lever och att ni haft en bra dag. Isåfall får ni fortsätta med det, kram!


Svaren på frågestunden!

Hur gammal är du?
- Jag är 15 år, fyller 16 i November.

När fyller du år?
-15 November.

Vilken favorit artist gillar du?
- Jag gillar många men bästa är One Direction och Chris Brown, tror jag.
Var brukar du shoppa?
- Det är olika. Men det är oftast de vanliga butikerna som H&M, Gina Tricot, Cubus mm.

Vilken är din favoritfilm?
- Jag har inte direkt någon favorit film, jag gillar många filmer. Men en film jag tycker om väldigt mycket är The Last Song.

Vilken är din favoritbok?
- Brukar inte läsa så mycket men syskonkärlek är bra.

Är du en belieber?
- Jag är inte direkt världens störta fan av Justin men han är ju grymt snygg och sjunger riktigt bra!

Hur ser din drömkille ut?
- Det får jag se när han dyker upp!
Något sånt här kanske? Haha, det hade funkat bra

Vad har du någon fobi?
- Fötter... I vissa tillfällen.

Hur får du menyn under headern?
- Jag har ju själv inte det, så jag vet inte riktigt hur man gör. Men listar jag ut det så tipsar jag kanske här på bloggen om det.

Gillar du att fotografera?
- Ibland jag och ibland nej. Men gillar att vara med på bild mohaha, ibland....

Har du någon förebild?
- Min pappa isåfall.

Vad är din favorit mat?
- Har ingen favorit mat direkt.

Vilka affärer tycker du bäst om att shoppa i?
- De butiker jag skrev däruppe.

Är du i ett förhållande?
- Nope.

Vad har du för betyg och poäng?
- Ingen aning, skolan är ju inte slut än, right?

Vad är ditt dröm yrke?
- Jobba utomlands, med kändisar och styling och så, eller modelling och musik.

Hur vill du att din framtid ska se ut?
- Jag har faktiskt ingen aning. Alla har vi ju stora drömmar! Men mitt är nog att få en fin familj, bo utomlands kanske och ha drömyrket som ovan.

Vad är dit drömresmål?
- Miami!

Vilken plats i hela världen känner du dig mest trygg på?
- Hemma med familjen antar jag.

Visste du att jag värmer mina mackor när jag rostar dom?
- Ofta!? är du cool nu Jocke?

Vart skulle du vilja resa?
- Som sagt Miami!

Vilket är ditt favoritplagg?
- Mina svarta helt vanliga Jeans tror jag. Passar till allt!

Hur ser din drömkille ut?
- Redan svarat på den frågan.

Hannah Montana eller Miley Cyrus?
- Jadu Sanne... Hmm, visste du att det var samma person flicka lilla. Inte? Men nu vet du det! Men okej Miley.
.
Vad är det bästa med att blogga?
- Jag gillar i stort mest allt som har med bloggandet att göra. Få skriva av mig, dela med mig, få fina kommentarer av så himla fina läsare som jag har. Allt i stort sätt!
.
Favoritblogg?
- Denna frågan gäller storbloggar också misstänker jag. Min favorit blogg är och har alltid varit Kenzas!
.
Går du i någon sport?
- Nej, har gått i massa olika sporter men inte längre.
_________________________________________________________________________________________
.
Om ni har några fler frågor som ni vill få svar på så är det bara att ställa dom HÄR, HÄR, eller också HÄR, isåfall fixar jag på en del 2 av frågestunden. Så kom igen, tveka inte. Det ffinns inga dumma frågor, bara dumma svar ;)

Sommar Outfit- Enkel


God morgon

God morgon allihop! Vaknade runt halv 9 idag har har bara legat och vilat ut i sängen, som jag nog kommer fortsätta att göra resten av dagen. Är nämligen sjuk fortfarande. Idag kommer förmodligen några utav svaren på frågestunden. Så ställ lite frågor nu, än är det inte försent. Men nu ska jag vila mig lite. Ha en bra dag allihop!


Sjuk

Hej och ''godmorgon'' allihop. Kom hem från skolan för en stund sen, har halsont och mår inte bra alls. Skulle stannat hemma idag egentligen, men testade att gå ändå. Men mådde bara sämre så jag gick hem. Ska försöka vila ut och ta det lugnt. Ska ta och dricka lite te nu och kolla lite på tv i min varma säng, ha en bra dag, vi hörs!

image description


Today I don't feel like doing anything

Hej på er, sitter hemma och bara tar det lugnt, är jätte försklyd och orkar knappt göra någonting bara vila och ta det lugnt så jag snart känner mig bättre. Men jag klarar iallafall skolan imorgon. Väntar på att maten ska bli klar, sen blir det ju då förstårs mat och sedan ta det lugnt ännu mer. Ha en fin kväll!

För er nya läsare som inte sätt andra inlägg om detta och som äger en iphone och har INSTAGRAM, följ mig så är ni underbara @johannaaforsberg , puss!

Hallstahammar- del 1

























Ni får se dessa till och börja med, resten kommer inom kort. Blir så sjukt lånmga inlägg annars, Kram!


Jag är tillbaka!

Hej på er alla underbaringar! Jag blir så himla glad när jag loggar in på min blogg efter ungefär en vecka  och ser att statistiken fortfarande är rätt så hyffsat bra. Men nu kommer det bli bättre igen!
Jag har haft en riktigt rolig och underbar vecka med Sanne och andra vänner. Vi har myst, varit ute och haft det superkul nu denna veckan. En vecka jag aldrig glömmer helt enkelt!

Nu har skolan börjat igen, känns tråkigt, men det var kull att få träffa vännerna igen. Kom hem för en stund sen. Känns som ja börjar bli sjuk, har halsont och mår inte jättebra. Men får hoppas på det bästa!

Jag lovade ju er en massa bilder ifrån veckan och det ska ni få också. Laddar upp dom alldeles strax, så håll ut sålänge. Ha det bra sålänge, puss! (Ni kan fortfarande ställa fler frågor i frågestunden, så gör det nu, nu, nu och nu. Genom att klicka HÄR, HÄR, HÄR eller HÄR!)


Bloggpaus!

Kör på en bloggpaus tills jag kommer hem till Göteborg igen, då får ni massa bilder och då fortsätter jag med 30 dagars grejen med. Och så kommer jag självklart svara på frågorna i frågestunden, men ni har fortfarande chansen att fråga lite mer om det är nåågot ni undrar över. Ni får ha en grym vecka, ha det bra!

Påväg in mot stan

Sitter på tåget påväg in mot stan (västerås) med Sanne. Vi hörs senare, ha en bra dag!

 


Då var vi framme

Nu är vi framme i Hallstahammar, efter en fyra timmars lång men rolig tågresa. Skönt att äntligen kommit fram! Just nnu sitter vi inne på Sannes rum och fixar oss lite eftersom att vi inte gjorde det så mycket imorse, eller jag Sanne. Hon är ju lite lat av sig, mohaha. Men iallafall, vi ska strax dra ut och sen går vi och möter upp Anna vid Sannes gamla skola. Ska bli kul. Hoppas ni läsare får en toppendag, det ska vi ha iallafall!
haha, true!

05.27

Godmorgon alla som är uppe nu. Jag vaknade precis och har klätt på mig och så och håller på att fixa mig och så. Kl. 06.15-07.30 hämtar Sanne upp mig här utanför mig och så åker vi till centralen för att ta tåget till Hallsta. Man känner sig mindre taggad när man går upp såhär tidigt. Trodde seriöst aldrig jag skulle klara det. Men nu måste jag fortsätta här hemma, vi hörs när jag kommer fram. Ha det bra sålänge!


Godnatt


somras, ge mig sommar nu!
Godnatt alla underbara läsare, ni är bäst!


Dag 6- En bild på dig och en vän du inte varit med på länge








Åh vilka underbaraa dagar jag haft med dig bästis! Men det är inte riktigt som förr längre, träffas inte lika ofta längre, vilket jag tycker vi måste! Jag vet att du kommer se detta nu så jag vill säga, jag saknar dig jätte jätte jätte , mycket hjärtat!
Jag har så sjukt grymma och underbara minnen med denna tjejen, dagar jag aldrig kommer glömma, en tjej som alltid finns där för en och äkta vän helt klart. Har inte så jätte många nya bilder, så de flesta här är ifrån i somras och typ sommaren 2010. Älskar dig bästavän!


Taggad inför morgondagen

Hej alla goingar! Kom precis ur ett skönt skumbad. Var riktigt härligt efter att ha hållt på att packa och annat, har bara lite småsaker som jag måste slänga ihop med, sen är jag i stort sätt helt klar. Skönt! Imorgon hämtar Sanne upp mig här utanför kl. 06.15 och då åker vi mot centralen och tar tåket därifrån hela vägen till hallstahammar. Ska bli så grymt kul, är sjukt taggad! Men nu ska jag packa det sista så hörs vi om en stund antagligen. Ska alldeles strax lägga upp nästa bild av 30 dagar också, så kika inte strax igen. Kram!



ett tag sen


När den rätta dyker upp säger hjärtat till, då får huvudet säga vad den vill


13 Februari 2012

Tjenare! Är allt bra med er? Själv är allting fint. Ligger och latar mig i sängen framför en film. Passar på att ta det lite lugnt och så nu eftersom att jag senare ska sätta i gång med packning inför resan imorgon till Hallstahammar. Tåget går 8.00 på morgonen så hinner inte riktigt packa imorgon. Stannar i Hallsta tills Söndag. Kommer bli grymt kul och så kommer det säkert komma upp en massa bilder. Men ni får ha en supebra dag allihopa! kram.

GLÖM INTE ATT STÄLLA EN MASSA FRÅGOR I FRÅGESTUNDEN I INLÄGGET UNDER DETTA!
Kommer fler inlägg under dagen, såklart.


-


-svaren kommer när jag känner för det, och när jag fått in tillräckligt med frågor!

Myskväll!

Gokväll alla godingar! Har ni haft en bra dag? det har jag haft iallafall jag har haft en mysig dag hemma bara. Har varit riktigt skönt faktiskt. Imorgon blir det packning och annat inför resan till Hallstahammar med Sannne, längtar så. Kommer bli su sjukt grymt kul!
Just nu sitter jag i lite myskläder  och låter spellistan på spotify rulla på och till det lite goda chokladbollar och dricka. Kan det bli bättre? Ska strax sätta på någon film och fortsätta med myset, ha en fin kväll allihop!


Be strong!


Today i'm wearing this...


Chokladbollar

Har precis bakat lite chokladbollar som ska käkas senare ikväll. Sitter på mitt rum och gör typ ingenting. Har inte sminkat mig eller någonting, har inte orkat det på hela dagen. Men nu känner jag att det är dags att fixa iordning sig lite. Ska förmodligen träffa Stina och Sanne senare med, får väl se hur det blir. Slänger strax upp dagens outfit, kram!


fick ingen bra bild, orkade inte ta om flera gånger....


Dag 5- En gammal bild på dig själv


En grym sommardag som jag aldrig kommer att glömma, med Emelie!


Breakfast time

Godmorgon på er alla goingar! Jag vaknade för ungefär en timma sen och har bara degat framför tv:n tills nu, gött! Ska alldeles strax ta mig ut i köket för lite frukost. Idag vet jag inte riktigt vad jag hittar på det får jag väl se senare. Kanske träffare Sanne eller så. Vi får se seanre. Men nu ska jag käka lite frukost, ha en bra dag!


Rip Whitney Houston

 


Toppen kväll!

Kom hem för en stund sedan efter en underbart och grym kvääll hemma hos Sanne med Stina och Sanne såklart. Vi har kollat på melodifestivalen, tagit lite ''fina'' bilder och haft det grymt kul. Måste säga att jag blev nöjd med dagens vinnare denna veckan också! Haft en riktigt mysig och grymt rolig kväll iallafall.
Just nu sitter jag här och gör ingenting, tar det lugnt bara, rätt skönt. Känner att jag börjar bli lite smått trött, men ska inte gå och lägga mig än, hehe. Får se om det kommer fler inlägg ikväll. Det gör det säkert, puss!


Outfit 11 Februari



Svarta jeans - Rosa tröja - Vitt ''linne''


Dag 4- En bild på en tid du saknar







Danmark 2010!


Dag 3- En bild på någon i din familj



Lillasyster och jag

Glömde helt av att jag körde på en sånhär 30dagars grej igår men jag lägger upp gårdagens bild idag. Alltså bilden som skull kommit upp igår. Lägger strax upp dagens också, kram!


Lördag

Hej allihop! Jag vaknade runt elva idag och har precis käkat frukost och kopplat in den stationära datan på mitt rum bara för att min mac är sönder. Så det kommer bli ganska bra uppdatering här på bloggen ändå. När jag är i Hallstahammar får jag väl låna Sannes dator. Känns jätte ovanligt att sitta vid denna datan har typ inte gjort det på två år nästan. Jaja, det ska nog gå så bra så!
Idag ska jag träffa Sanne och Stina tror jag, ni får ha en toppendag, det ska jag ha iallafall! (kommer nog bjuda på massa gamla bilder, eftersom jag bara har massa gamla på denna datorn, men så kommer det ju självklart komma nya också. Men det blir nog kul att se lite gammalt med hihi). Kram!


bild i repris


Lov, fy vad gött!

Hej på er, nu är det lov! Så himla skönt. Det kommer bli ett grymt lov med massa underbara vänner. På tisdag åker jag till Hallstahammar som ligger strax utanför Västerås till Sannes pappa med henne, ska bli lika kul som sist jag var där men ännu roligare. Men innan vi åker så ska vi ha några toppen dagar med alla tjejerna tillsammans.
Idag har jag iallafall varit med sanne och Stina, gjorde inte så mycket men det var kul ändå. Ska försöka uppdatera bloggen grymt bra under lovet, men min data pajja igår så får låna syrrans eller ta den stationära ett tag tills min blir fixad. Men nu ska jag iallafall sova, bloggar via mobilen just nu. Men nu ska jag sluta skriva, jobbigt att skriva såhär långa inlägg via mobilen, hörs imon, godnatt puss.


9 Februari

Hej på er! Sanne gick precis hem, så nu sitter jag har och snackar skype med henne och några fler. Kuligt!
Dagen har varit rolig faktiskt. Vi gjorde det nationella provet, som jag tror gick bra och sedan drog klassen och bowlade. Vid scandinavium träffade vi Thomas Dileva som ska vara med i melodifestivalen på lördag. Det var fett kul haha! Sen blev det bowling. Haft en riktigt rolig dag iallafall! Hoppas att ni också har haft det? Kram.

Dag 2- En bild på dig själv som du tagit


Dagens Outfit

Väldigt dåliga bilder! Tänkte använda kameran men så var den död, typiskt. Så nu ligger den på laddning, så får se om jag kanske byter ut denna bilden senare till lite bättre bilder. (webbcambilder just nu)
Använder aldrig kameran, lyckas ofta glömma att jag har den, men älskar verkligen att fota och så, så nu ska jag nog börja använda den, så ni får lite fina bilder på bloggen.

8 Februari 2011

Hej på er goingar! Hur mår ni? Själv mår jag mycket bättre. Skönt som tusan asså! Skola blev det idag iallafall. Blev precis klar med städning på rummet och lite möblering, kul med lite different stuff. Kom hem runt kvart i 2 idag eftersom att vi fick håltimma på sista lektion, annars hade jag typ kommit hem, riktigt skönt faktiskt.
Känns så himla skönt när man tänker efter och kommer på att det är lov om 2 dagar, så himla gött! Imorgon är kl.9 så ska alla nior göra det andra nationella provet i svenska, skriftligt, 3 timmars prov. Men kommer bli skönt att få ha det gjort, får hoppas på det bästa, wish me luck!
Ska nog bara ta det lugnt hemma idag, orkar inte göra något annat. Just nu är det en man som typ river vårat kök eftersom vi ska byta kakel och skåp och massa grejer, så det blir lite snyggare. Lägger upp dagens outfit strax. nu ska jag sluta skriv för detta blev så långt så jag inte ens själv orkat läsa det, ha en fin dag!





yeaaaah

Gina Tricot- Kollektion

Åh vad jag älskar Gina Tricots kollektioner! Alltid lika snygga kläder. Satte ihop två collage med lite plagg som sälj ute på Ginas Online Shop och även i butiken.

Dag 1- En bild på någon du umgås väldigt mycket med

Går inget annat än att bara älska dessa tre brudar! Japp, dessa är det jag umgås med ''mest'' nuförtiden och som jag umgåtts med den senaste tiden om man säger så. Elsa, Stina och Sanne!
.

30 dagar- Bilder

Kör igång på en 30 dagars lista, fast denna kommer innehålla bilder. Kör igång på första bilden direkt!

1a bilden:
En bild på någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv som du tagit
3e bilden: En bild på någon i din familj
4e bilden: En bild på en tid du saknar
5e bilden: En gammal bild på dig själv
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
7e bilden: En bild du aldrig laddat upp
8e bilden: En bild på en person du saknar
9e bilden: En bild på någon i din släkt
10e bilden: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
11e bilden: En bild på en person du kan berätta allt för
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: En bild dig och en klasskompis
14e bilden: En bild som påminer dig om gammla tider
15e bilden: En bild på en person du vill vara med
16e bilden: En bild på dig själv som någon annan tagit
17e bilden: En bild på en ovanlig bild
18e bilden: En bild på din fritid
19e bilden: En bild på en snygg person
20e bilden: En bild på dina närmaste
21a bilden: En bild på en person som alltid ställer upp för dig
22a bilden: En bild på en tid du saknar
23e bilden: En bild från i somras
24e bilden: En bild som gör dig glad
25e bilden: En bild på en person som alltid gör dig glad
26e bilden: En bild någon/några som du alltid har roligt med
27e bilden: En bild som du skrattar åt
28e bilden: En bild på en tokig bild
29e bilden: En bild som är den nyaste på dig själv
30e bilden: En bild på någon du aldrig släpper taget om

7 Februari 2012

Godmorgon! Eller så kanske jag inte direkt (fast det är ju typ morgon), jag gick upp runt 8 idag för att åka till skolan och gör det Nationella provet, jag tror det gick hyffsat bra, kom hem vid typ halv elva. Nu är jag hemma igen och har krypt ner i sängen igen och kollar lite på tv. Får hoppas att jag blir helt frisk snart igen. Känner mig bättre än igår iallafall, så det är rätt skönt faktiskt. Men mår fortfarande dåligt, jaja, that's life! Ha en bra dag allihopa!

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER I VECKANS BLOGG HÄR, HÄR, ELLER HÄR!



Shorts- Hög midja & nitar


Shorts med hög midja och lite nitar, så himla snyggt tycker jag, sen så kan man matcha det med nåot snygg linne, perfekt! Funderar på att fixa mig ett par sånna till sommaren. Yes, det ska jag nog!
(tidsinställt)

Tagga nationella? nej.

Att vara sjuk är nog det värsta som finns ibland, usch. Eller ja, just nu speciellt. Ligger i min säng och kollar tv. Det har jag gjort i stort sett hela dagen. Imorgon är det första Nationella provet i skolan, så jag ska nog gå till skolan och göra provet och sen gå hem igen. Eftersom att det är ett viktigt prov!
Ska nog ta och sova alldeles strax, känner mig inte frisk alls och är jätte seg, får hoppas på att jag blir frisk snart igen. Detta blir förmodligen sista inlägget för idag (om jag inte lägger upp en outfitbild som jag suttit ihop) får se vad jag orkar göra, puss.
(bild tagen igår)


Svar på fråga- mitt gymnasieval

KommentarTid
FIa om Tillbaka!:
Vilka gymnasium valde du? :)
Fick precis denna frågan och tänkte svara på den direkt eftersom att jag lovat er att när valet var gjort skulle jag berätta vad jag valde för gymnasium/linje.
- Jag hade ju mina funderingar om att gå på Kitas frisör och det var det som blev mitt första val, får bara hoppas på att jag kommer in där och att det är bra där. Som andrahandsval så valde jag Burgården frisör. Dessa skolor var de ända i Göteborg som hade frisörlinjen. Men tog även ett tredjeval och det var Drottningblanka Stylist.

Jag vill hålla på både med klippning, styla hår och som makeupartist. Men tyvärr så fann det ingen skola i Göteborg som hade alltihop i ett. Så jag valde att gå Frisör på gymnasiet och sedan efter gymnasiet gå småkurser i styling mm. Men som frisör får man ju även lära säg håruppsättningar med givetvis. Men det har liksom inte allt om man säger så.
Hoppas alla fått veta det dom vill nu och du ''Fla'' med.





Sjukling här

Hej på er förlåt för att jag inte bloggat något idag. Är nämligen sjuk och kan knappt göra någonting. Men nu försökte jag snabbt ta min mobil och skriva ett litet inlägg (kommer nog fler inlägg). Men nu ska jag försöka få i mig lite nudlar som pappa gjort till nmig och min syster som också är sjuk, kram.

Röstning, angående den nya designen!

Som många kanske ser nu så har jag fixat med bloggen väldigt mycket och väldigt länge idag. Kan har varit lite rörig ibland, men ni är jag helt klar i stort sett. Stor skillnad tycker jag! Och så är jag mycket nöjd.


Men jag vill hör eran åsikt om den nya designen, tycker ni om denna eller föredrar ni den gamla? det är jätte enkelt att rösta, det gör ni bara här nedanför texten. Själv tycker jag mycket om denna, det blir på något sätt roligare med denna. Men det är eran åsikt som räknas, kram.

 

Omröstningen Vilken gillar ni bäst, nya eller gamla designen? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


Espresso House

Hej på er goingar! Statistiken har ökat rejält idag! Stort tack, ni är verkligen riktigt underbara.
Idag var jag och fika med bästis på Espresso House, riktigt mysigt faktiskt att bara ta en fika och snacka lite och så. Imorgon är det måndag igen, tråkigt. Men nu är det bara en vecka kvar sen är det lov och då ska jag förmodligen till Hallstahammar (precis utanför västerås) med Sanne. Kommer bli grymt kul!
Kommer strax lägga upp en rösting på bloggen angående nya designen på bloggen, ha det bra sålänge!
.
Bilder ifrån idag

MUSIK DIREKT

Glömt att berätta att jag och tjejerna och 3 tjejer till, är med och deltar i en musik tävling som är 24 Mars. Det är därför jag har övat mycket och så inom musik och så. Nervös? Ja!

New Boyz- Better with the lights of


Tillbaka!

Hej på er! Det var ett tag sen nu, men har nämligen haft fullt upp under veckan som varit. Gymnasievalet, massa plugg och förberedelser inför nationella proven som vi ska ha på tisdag och torsdag. Taggad? nej.
Ska iallafall ta tag i bloggandet nu. Förstår om jag förlorat läsare den senaste veckan och att statistiken har sjunkit. Men jag har har mig själv att skylla, haha. Jaja, jag är tillbaka!

I helgen var jag med mina underbara tjejer, haft det riktigt kul faktiskt. Kollat skräckfilm och så och käkat massa gott och igår såg vi självklar melodifestivalen. Jag blev så glad när Dead by April och Loreen gick vidare. Det var dom jag tyckte om bäst, helt klart! Grymma.
Jag och Zandro, sångaren i dead by april, Maj 2011. Riktigt grym dag! vill tillbaka.

RSS 2.0