30 Juni- 1 dag kvar

Godmorgon på er, sitter hemma hos Jennifer nu och vi ska åka ner och bada antingen i näset eller Smithern, vet inte riktigt ännu. Sov hos underbara Jennifer inatt, vi tjocka oss med sourcreme ringar och saft haha. Var hemma nyss för att packa mina kläder, imorgon är det dax. Imorgon flyttar jag! *happyface*! Eget rum, gud vad skönt! Blir nog inget bloggande förän imorgon eller övermorgon beror på när vi kopplar upp internetet i den nya lägenheten. Men är jag hemma hos en kompis så försöker jag blogga via deras datorer. Ha en underbar solig dag!
Dålig bild, men det är iallafall jag och min hund nu i helgen när jag var hos mamma hihi.

Hundar, hundar och ännu mer hundar!

Har varit en liten konstig dag haha. Eller den biten av dagen som varit haha. Först sprang en av hundarna bort och vi letade efter den i en timma. Sen när vi väl hittat honom så ser vi att grannens hund står uppe på taket, den hade tydligen gått ut genom fönstret och han grannen var inte hemma haha. Men vi fick in henne igen. Snacka om sjuk dag! Kommer bilder från detta med haha. Jag var sjukt rädd haha! Nu är alla hundarna inomhus och det lär dom få göra ett tag. Ska ut i solen igen till alla andra. Mamma bor ju i borgen i partille det är som ett slott tycker jag haha mer än en borg iallafall haha. Så vi har lite besök av mammas kompisar och även några av grannarna är ute, så ha det bra sålänge puss hej!
Jag och Jennifer bästavän för 2 vintrar sen typ hihi
Pratar med henne i telefon nu hihi!  :)

Underbart väder!

Hej på er, är kvar hos mamma och vi  ska ut och tömma poolen helt och sedan ska vi fylla den och så får vi se om vi hinner bada något idag eller så. Jag vet ionte om vi ska hem idag eller imorgon tror nog att jag stannar tills imorgon hihi när det ä så bra väder ute. Men nu blir det at gå ut igen i det fina vädret. Ni får stå ut tills jag kommit hem med bilder från helgen har ingen kabel med mig. Ha en underbar dag i det fina vädret!

Hos mamma

Hej på er är hos mamma nu blir dålig uppdatering. Bloggar imrgon/idag när jag kommer hem och då kommer bilder från dagen som var nu eftersom klockan är efter tolv hihi. Godnatt!

Inget Internet

Hej på er, längesen tycker jag. Men det är nämligen såhär att jag inte haft internet på ett tag pga packning osv. Vi flyttar ju på Fredag, för er som läst min blogg tidigare vet ju om det hihi. Men iallafall nu är internetet i igen och vi får hoppas att det inte åker ut igen.
Just nu ligger jag och kollar film och dricker lite cola och äter choklad, mmh. hihihi! De senaste dagarna har varit underbara. Åkte moppe igår och ska göra det imorgon igen. Grymma är jag och Julia! Sjukt kul var det igår! Men vi hörs imorgon eller senare, ha det så bra.
Min yngsta syster för 2 år sen på UNDA- camping jag och hon ska åka dit i sommar och träffa Anders och CO och vara med dom på deras spelningar där och sedan sjunga karaoke mm. Om jag vågar för allt folk haha. Men det blir nog kul iallafall.

Jag vann ett pris på MrDeal!

Jag har vunnit ett presentkort som man kan handla på bubbleroom, man får 100 som man kan handla för. Inte så mycket en kul att man för en gång skull vinner något hihi :) Happyface!
Fet länkning till MrDeal!

Torsdag

God morgon, vaknade för ca 2 timmar sen. Jag sov nämligen över hos Julia inatt och gick upp tidigt för att hon skulle till sommarskolan. Så jag orkade inte stanna kvar hos henne och sova så jag drog med hem och nu sitter jag här och tar det lugnt. Ska snart äta lite frukost. Senare blir det att träffa Marcelle, sjukt längesen nu, äntligen  och Julia förstås. Men ha det bra sålänge (ni som ser detta och är vakna, det är ju sommarlov hehe).
Bild tagen igår

Hejdå hihi, drar ut nu!


Happy day, ohhh happy day!

Såhär ser lilla jag ut idag då hihi!
| Jeans- New Yorker | Linne med pärlor- Fick av en | Litte accessoarer |

Ny duschad

Har precis duschat och ska fixa mig nu sen blir det utgång, hihi.

21 Juni

Hej på er, kom hem för en timma sen ungefär från Julia. Vi har färgat hennes hår, lite mörkare. Det blev faktiskt jätte fin tycker jag. Hon blev lite missnöjd för att hon ville ha lite mörkare men det tycker inte jag att hon ska vara. Ligger bara och degar i min säng och ska snart sätta på någon film, vilken vet jag inte riktigt än. Men men...

Vad har ni haft för er idag då?




jag och julia förra året, haha

Dålig Uppdatering!

Hej på er har varit en väldigt dålig uppdatering det senaste dagarna men jag har nämligen sovit hos Julia och hon har som jag tidigare sagt inget internet hemma för tillfället. Men nu är jag tillbaka igen. Ska bättra mig, det lovar jag! Måste bara lägga en liten diss på Sveriges väder som är just nu, regn och mulet... Man bara, hallå det är ju sommar lov!? Hoppas värmen kommer tillbaka snart och solen. Just nu är det ju lite varmt men det är mulet och kom precis en liten snabb regnskur typ. Men ska fixa mig lite och så, sen drar jag ut med Julia tror jag, mer vet jag inte hihi.
Jag och emelie för ett tag sen :)

Eric Saade 17/6!

Hej, kom hem precis, har varit på Liseberg med Sanne hela dagen och åkt lite karuseller och kolla på Eric Saade såklart. Grym dag var det! Ni ska få se lite bilder hihi! Efter liseberg så var kl. 23.00 ungefär och då gick jag hem till Julia en stund och nu är jag hemma. Men nu ska ni få lite bilder hihi :)
Fick inte någon autograf av han :( vakten lura bort oss till en annan plats, bajs på han!
Men vi fick iallafall träffa Molly Sandén som nu är tillsammans med Eric hihi. Hon gick ut från lisberg vid någon konstig ingång och då satt jag och sanne där ensamma så vi sa hej, men hann inte ta kort med henne hon hade brottom men fick än slängpuss av henne haha :)

Dagen outfit!

| Jeans- Ullared | Linne- NewYorker | Stickad tröja- Gina Tricot |

00.20

Hej, kom hem för ca 1 timma och en halv typ. Dagen idag har varit grym varit med underbara Julia (såklart)! Vi har varit i stan och på järntorget där satt vi i solen och bara hade det skönt och hoppa lite stutsmatta haha. Sen så var vi också i avenyn och innan det så var vi i parille en snabbis och hämtade pengar. Sen drog vi till opal och åt pizza, det var riktigt gått. Sen gjorde vi annat och nu är jag hemma från en underbar kväll med julia och två till hihi. Detta är nog sista inlägget för ikväll/natt, men vi hörs imorgon puss på er.
Lite bilder från idag...
läskig bil haha :O
god natt alla underbara!

Det är sommarlov!

Godmorgon på er, första riktiga sommarlovsdagen hihi. Vaknade för en liten stund sen och ska börja fixa mig och äta frukost sen drar jag hem till julia och hämtar lite grejer sen så går vi ut. Vad vi ska göra ute än vet jag inte riktigt haha? Men iallafall, blev inte bilder igår eftersom att hon som tog kort har inte lagt upp bilderna en så jag har inte kunnat lägga upp den, så ni får vänta lite till... men har några bilder från avslutningen som jag kan bjuda på sålänge, men inga på mig så ni kan se klänningen.
brorsan går ur nian
några av de andra grabbarna
tjejerna i nian visade upp sina självgjorda balklänningar

Skolavslutning!!!!

God morgon på er, vaknade för en stund sen och har fixat mig lite och så. Ska snart springa över till mamma, för hon ville locka mitt hår hihi. Hör av mig efter skolavslutningen, bilder kommer nog också senare.
Hur jag ser ut får ni veta senare ;)

Skor- check!

Innehållet i lådan får ni se imorgon, ni vet att det är skor men hur dom ser ut vet ni inte ;)
Så glöm inte kika in imorgon och se avslutnings klänningen + skorna som kommer användas morgon och även under sommarlovet hihi.

Sticker till frölunda torg!

- drar iväg till torget och köper skor nu, puss på er!

Vänskap!

En bästa vän är någon som finns där i både vått och torrt, både när du är glad och när du är ledsen och behöver tröst. Att vänskap är något du ska vårda i vardagen borde vara naturligt för alla och kan- och ska inte, mätas i pengar. Precis som ordspråket säger- "Kärleken kommer och kärleken går, men vännerna består…".

Skolavslutningsklänning - klart!

Idag var jag och köpte min skolavslutning klänning, väldigt söt och fin. Ni får se den på onsdag på skolavslutningen hihi. Så imorgon blir det att åka iväg med pappa och hitta ett par snygga skor man kan ha till. Tror det blir några ballerinor eller sandaler/gladiator skor. Ingen bild  ;)

Inget internet

Hej på er, förlåt för den riktigt usla uppdateringen, men jag har nämligen sovit över hos julia i helgen och hos min mamma från igår till idag. Ingen av dom har internet hemma så jag har inte kunnat blogga. Men nu är jag tillbaka igen hihi. Idag har jag varit lite med Julia och sen har jag varit med della och vi har varit hemma hos hennes kompis. Sen har vi bara slappat på gården och hemma hos henne/hemma hos min mamma som det också är. (della är min kusin och vår mammor är syskon och min mamma bor hos dom) :) Men nu ska jag äta lite, ha det bra... puss på er!

Fredag- HELG!

Hej på er, blev ingen skola för mig idag vaknade med fruktansvärt ont i magen. Skulle börjat tolv och då skulle klassen gå på bio och sen sluta vi. Vi skulle se pirates of the carribien. Synd att man missa det. Känner mig bättre nu iallafall, det är det viktigaste. Blir utgång senare, när vännerna slutat skolan hihi. Just nu sitter jag bara och tar det lite lugnt. Vad händer i helgen?





Jag just nu!

Dag 3- Min bästavän/mina bästavänner

Jag har många bästa vänner, vänner som alltid ställer upp och finns vid ens sida när man behöver dom som mest. Ni är helt underbara tjejer, älskar er mest!
En utav mina bästaste vänner är Jennifer Eriksson, en tjej som jag varit bästavän med i snart 8 år, sjukt länge!
Men det är verkligen en tjej som jag litar på och som ställer upp när jag behöver henne, du är underbar love u!
bild från när vi var mindre<3

Dag 2- Min familj

Min familj består av två föräldrar, min mamma Malin och min pappa Mikael. De är skilda sen jag var ca. 2-3 år gammal. Så det är inte riktigt något jag har så jätte stort minne av. Jag har 3 stycken syskon min bror Dennis, 16 år, mina systar Nicole och Angelica, 10 och 13 år. Älskar min familj mest av allt, ingen dom ingen jag!



hela familjen utan pappa

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävla om smink från Viva la Diva hos http://dansprinsessaaa.blogg.se . Tävligen är en foto tävling och temat är Vänskap så jag har valt att välja denna bilden som jag tog på min hund eller f.d hund, min mammas kompis sålde den i smyg, saknar henne stort! Människans bästa vän, min bästa vän :)
(har ju en ny hund nu som är hur go som helst och som jag älskar)

Follow your dreams, don't give up!

Hej på er, kom precis hem från en dag i göteborg haha. Vi har ju någon skattjakt sak i skolan som pågick igår och idag. Vi skulle besöka massa platser i Göteborg och göra lite uppdrag eller vad man ska kalla det sen så får man poäng. Den gruppen som får flest poäng vinner biobiljetter. Idag tog min grupp båten till brännö en timma dit och en timma hem för att bara kliva av båten och dansa vals på bryggan och åka hem igen, onödigt. Sen så har vi besökt massa andra ställen somm ex. Triumf (glassbutik), skansen krona, masthuggskyrkan mm. Hihi!
Just nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Idag vet jag inte vad som händer, kanske blir en lugn dag här hemma.
jag just nu, trött tjej!

Dag 1- Om mig

Ja vad ska jag börja, it's a big story... Men nu börjar jag hihi.
Jag heter som ni redan vet Johanna Forsberg och är en tjej på 14 år, jag fyller 15 år den 15 November. Jag är en glad och rolig tjej som kommer ifrån Sverige. Jag är uppvuxen i det underbara och goa Göteborg och där bor jag kvar även nu.
Det bästa jag vet är att vara ute med dom allra underbaraste och bästaste vännerna som finns och bara ha det kul och njuta av livet. Speciellt nu när sommaren nästan är här och man åker ner med vännerna till stranden och badar och hissar på en massa andra roligheter.
Som person är jag en väldigt trevlig och glad tjej, som oftast är på bra humör. Jag är väldigt social av mig och gillar att prata med folk eller också smsa med vännerna. Jag tycker också om att skojja lite med folk som t.ex gå fram och prata med främlingar och vara lite flummig av mig. Är lite crazy av mig. Hihi! Men det tycker jag är kul.
Ja, det är nog det, finns mycket mer att skriva tror jag, men detta är nog de viktigaste hihi.
Här är en bild på mig som liten :)

Lär känna mig på 30 dagar

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min familj
Dag 03 – Mina bästavän/mina bästavänner
Dag 04 – Min dag
Dag 05 – Det här har jag ätit idag
Dag 06 – Det här hade jag på mig idag
Dag 07 – Mitt motto
Dag 08 – Mitt utseende
Dag 09 – I min handväska
Dag 10 – Den här veckan
Dag 11 – Min förebild
Dag 12 – Min kändiskärlek
Dag 13 – Min favoritfödelsedag
Dag 14 – Detta ångrar jag
Dag 15 – Den här månaden
Dag 16 – Mitt favoritminne
Dag 17 – Mitt värsta minne
Dag 18 – Det här får mig att må bättre
Dag 19 – Det här får mig att gråta
Dag 20 – Min favoritplats
Dag 21 – Det här saknar jag
Dag 22 – Mina svagheter
Dag 23 – Min stolthet
Dag 24 – Mina drömmar
Dag 25 – Det här upprör mig
Dag 26 – Mitt självförtroende
Dag 27 – Min senaste fundering
Dag 28 – Min tro
Dag 29 – Min största saknad
Dag 30 – Detta visste ni inte om mig
Börjare med en lite kul grej som många andra bloggare gör/gjort. Kul att få lära känna mig lite bättre än vad ni redan gör. Jag börjar redan idag. Får hoppas på att jag kommer ihåg och gör en varke dag nu i 30 dagar. Om det råkar bli att jag missar någon, såklart så får ni den fast på samma dag som en annan isåfall.

Dagens outfit

| Leopardmönstrad pösig tröja | Svart linne | Svarta Jeansshorts |
(inte världens bästa bilder, men fick göra det ljusare, så de ser lite konstigt ut hihi)

7 Juni 2011

Hej på er allihopa, kom precis hem och har precis ätit mat. Jag har varit ute med en massa underbara och goa människor, kärlek till er killar och tjejer. Imorgon ska jag nog åka och handla skolavslutningsklänning eller så blir det på Torsdag med Jennifer. Sedan blir det att träffa alla vännerna. Just nu ligger jag i min säng med datan i knät och kollar lite bloggar mm. Hoppas ni haft en bra dag? Vi hörs!

trött... läggdags, tror jag

God natt på er, sista inlägget för idag, vi hörs imorgon, sov gott !

Jag behöver HJÄLP!?

Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på skolavslutning, sjukt asså! och det är redan nästa vecka!!!! Ni måste hjälpa mig, jag har tittat lite på några klänningar, vilka av dessa tror i hade varit snyggast/finast!?? Snälla behöver eran hjälp nu, ge gärna inspiration från andra klädbutiker eller annat!



som sagt vet ni några andra snygga klänningar, så säg till ;)

kan jag inte hitta någon till nästa onsdag får jag väl ta den från förra året....

Gjort mycket idag hihi

Hej på er allihopa, har precis kommit ur duschen så nu är jag ren och fin igen. Blev ingen uppdatering igår för jag var och bada med mina kusiner daniella och emelie och min syster och hennes kompis sabina. Vi var i sisjön och stekte. Efter det drog jag hem till mina kusiner och så sov jag över där, vi kollade film, skrattade och pratade lite tjej snack. Idag när jag vaknade drog jag och emelie till liseberg vi var där i två timmar men han åka typ allt haha. Men vi drog hem och sedan åkte vi ner och badade i rörvik istället för att det var 30 grader ute, helt sick. Nu sitter jag hemma och har precis duschat och käkat en kebabtallrik hihi. Imorgon är det skola igen, tråkigt, men ändå bra för då går det fortare till nästa vecka du det är SKOLAVSLUTNING! hoppas ni haft en underbar dag puss på er.
Lite bilder från igår :)

Underbar dag på stranden

Efter jag varit och handlat bikini så drog jag ner till rörvik och sola och badade med min syster eftersom att vädret var helt underbart! Vattnet var faktiskt väldigt varmt idag. Sen när jag kom hem så hjälpte jag och min syster min pappa och farbror att bära lite grejer eftersom vi ska flytta. Sen gick jag och angelica min syster och hämtade pizza. Och nu sitter jag här och skriver. Har ni haft en bra dag?
Lite bilder från idag!

Ny bikini!

Imorse åkte jag iväg med min syster och köpte ännu en ny bikini.
Det blev denna snyggingen, en svart nästan helt vanlig bikini med volanger på ungefär hihi.
Love it!

Följ mig på Twitter?

Hej på er, för er som inte vet så startade jag med Twitter för ett tag sen så följ mig gärna där, KLICKA HÄR ! Puss på er allihopa!

Dags för FRÅGESTUND!


Nu kör jag på en frågestund på bloggen nu! SÅ FRÅGA PÅ!

Ni får gärna ställa fler än en fråga...
Jag hör av mig till er andra som har bloggar när svaren kommit upp och för andra utan blogg så får ni kika in lite då och då och se.   PUSS

Underbart väder!!

Hej på er, fölåt för den riktigt usla uppdateringen. Men skulle slängt in ett litet inlägg igår men hade inte tid för jag var på liseberg med Julia, Cassie och Johanna. Riktigt kul hade vi det! Idag har det ju typ varit 26-27 + grader. Riktigt varm har det varit. Vädret ska bli likadant i morgon funderar på att dra ner till stranden eller så. Vi får se hur det blir. Just nu sitter jag hemma och gottar mig och ska snart kolla på film. Ha en underbar Fredagskväll!

Dagens outfit!


1 Juni

God morgon på er, kom precis till skolan för jag börjar kl. 10.00 idag. Jag tror att vi slutar runt ett halv två ungefär. Så det är en ganska kort dag idag. Vädret ute är underbart och det är första Juni idag. Nu känner man verkligen att sommarlovet är nära. Sista skoldagen idag som man arbetar på sen är det bara en massa roligheter nästa vecka. Imorgon och på fredag och på måndag är vi lediga. Så det blir en lång helg.

RSS 2.0