Nyårsdagen

Godmorgon på er, vaknade vid 11 idag, för att jag skulle hinna fixa i ordning mig, duscha och städa och så innan brorsan kommer och hämtar mig så vi sedan kan ta bussen vidare till middagen. Vet fortfarande inte till 100% vad jag ska ha på mig idag så det var ju en fördel till att gå upp så tidigt. Men iallafall har inte tid till att blogga. Kommer bli en grym kväll och eftersom att jag inte kommer blogga mer under dagen så gör jag ett tidsintällt inlägg kl. 00.00. Puss.

GOTT NYTT ÅR!

ETT RIKTIGT GOTT NYTT PÅ PÅ ER ALLA UNDERBARA LÄSARE!

Nu blir det en ny start, med nya möjligheter och massa nytt. Alltså ett nytt år helt enkelt!
Hoppas ni haft/har en riktigt grym nyår och fortsätter har det.

Ni gör mina dagar, puss!



Taggad till 100 %

Shit vad jag är taggad inför imorgon asså, kommer bli riktigt jävla grymt asså!
Som jag sagt tidigare så ska jag på fest med brorsan och hans tjej, men det blir senare på kvällen runt 20-21 eller så. Men innan det så ska jag käka middag med brorsan och hans tjej och några av deras kompisar. Kommer bli kul. Så kommer jag få smaka på brorsans egengjorda mat för första gången med, hehe.
Jaja, jag är iallafall sjukt taggad inför imorgon, är ni det med eller?

Myser

Sitter hemma i mitt rum och myser framför tv:n för mig själv. Wonderbar! Det är riktigt mysigt. Tror inte jag ska göra något speciellt idag, bara vara hemma kanske. Vi får väl se hur det blir senare iallafall. För just nu är jag helt ofixad och orkar inte göra någonting.
Som jag sa ofixad tjej, som gömmer sig i sin mysiga onepiece.

Jason Derulo

Några låtar som jag drogat i ett tag nu, love!

Don't let nobody hold you down

Hej allihop, kl är över 1 och jag funderar på att strax försöka sova eller iallafall sätta på en film som man kan kolla på. Känner mig inte så jätte trött, men energin är helt slut och jag orkar nästan inte ta mig upp ur sängen. Men nu ska jag slita mig ifrån datorn och sätta på en film, sen blir det sova, godnatt.

Tillfällig header

Gjorde en snabb ny header som jag kör på ett tag. Alltså bara för tillfället.
Ska försöka fixa en bra header inom kort. En som jag tycker om och är en header som jag skulle vilja ha kvar, men sålänge så har jag denna headern, tills jag fixat fram en nu, puss.

Act like a lady, think like a man!


Happy girl, life is great!

Åh vad livet är perfekt nu!
Jag har den finaste familjen och dom finaste vännerna, allting är så bra just nu, bättre kan det inte bli.
Pussssss


28 December

Hellu alla goingar!
Kom hem för någon timma senår, har varit ute med lite vänner. Men gick hem efter en stund. Så nu sitter jag här och gör inte ett piss. Får se om jag sticker ut senare igen eller om jag stannar hemma. Nu är det inte långt kvar till nyår, fyfan vad jag är taggad! Ska bli riktigt grymt.

Hittade en bild ifrån i somras, åh vad brun jag var. Vill ha sommar!

Music my biggest drug!


Mysig dag

Kom hem för en liten stund sen, har varit i stan och gått runt lite där med lillasyrran. Det var väldigt mysigt faktiskt.
Just nu sitter jag i myskläder och lyssnar på musik, thats life määän!
Ska nog kolla lite film och mysa lite om en stund eller bara fortsätta att sitta och tråka vid datorn. Nej? det blir nog film iallafall. Händer inte så mycket på datorn nu.
-
Alla goingar följ mig på instagram, @johannaaforsberg! Kyyyyyyss!
Härlig bild ifrån stan idag!

Tisdag

Godmorgon på er!
Vaknade runt halv tolv idag och har inte gjort så mycket ännu. Ska strax ta ocg göra mig en riktigt god frulle och sedan ska jag fixa iordning mig så att jag kommer ut idag. Får se om jag går på bio ikväll med Jennifer eller om jag hitar på något annat. Vi får väl se!

Good night

Kunde inte ladda upp bild av någon konstig anledning. Men jag ville bara säga godnatt alla kära, för nu ska jag ta och sova. Natti!


Victoria fashion secret show 2011

Missa inte Victoria fashion secret show ikväll kl. 20.00 på kanal 3, puss.
Något man inte missar!

Tjugosjätte december

God morgon, vaknade för ungefär en timma sen och har inte hunnit göra så mycket under den timman mer än att legat och degat framför tv:n i min säng. Orkade inte gå upp. Men nu ska jag alldeles strax gå upp och äta frukost och fixa mig. Sen får jag se vad som händer idag, träffar lite kompisar eller så, får väl se.

Instagram

Följ mig på instagram alla finisar! Jag heter @johannaaforsberg , följ mig så är ni bäst, puss!

 


Galet!

Sitter hemma och myser i min onepiece och dricker lite julmust. Varit en härlig dag idag! Bara tagit det lugnt hemma, efter gårdagen så behövde man det.
Suttit och funderat lite på vad man ska ha på sig på nyår som är redan nu på lördag. Vad ska man ha på sig? Själv ska jag på nyårs fest med brorsan och hans tjej och vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Är alltid sån som försöker planera sånt i förväg, men det är alltid så svårt. Så jag har något att grumla över i iallafall några dagar till.

Boy, I can't take my eyes of you!


Today i'm wearing this...

Tröjan är ny (julklapp)

Lite julklappar

ONEPIECE



Koss hörlurar



Iphone skal



Smycke skrin



Bad salt & bad skum (taggad inför nästa bad asså)

Ska fira jul en gång till nu i veckan så kommer få lite fler saker eller pengar iallafall.
Detta är hälften av sakerna jag fick ungefär. Sen så fick jag en ny jacka, tröjor, halsduk. Det kommer ni nog få se någon gång, men orkar inte ta kort på det nu riktigt.

Haft en underbar jul!

Hej på er, hoppas att alla ni hade en riktigt härlig och mysig jul tillsammans med era nära och kära? Det hade jag iallafall. Blev en riktigt mysig och lyckad jul, med mycket klappar, mat och skratt.
Sov över hos bästavännen Julia inatt, hade det superkul. Innan det var vi ute och hade lite kul haha. Kom hem för ungefär 40 minuter sen och har precis bytt om och ska fixa mig lite smått, sen får jag se vad jag hittar på. Träffar antagligen lite vänner. Skulle gentligen åkt till mamma idag och fira jul med henne men det blir i veckan istället...
Ska visa lite av mina julklappar, de som jag hann fota igår innan jag gick ut iallafall. Medans ni väntar på det ska ni få lite bilder från igår att kika på.


















God jul!

God jul på er alla godingar! Hoppas alla ni läsare och andra får en riktigt underbar julafton tillsammans med era nära och kära, många pussar och kramar från mig.

Detta är ett tidsinställt inlägg till er, kommer inte komma någon uppdatering idag (julafton) så ville bara önska er en riktigt god jul! Kommer kanske ett inlägg sent ikväll.





All I want for christmas is you


Tjugotredje December 2011

Godmorgon på er!
Vaknade vid ungefär 11 tiden idag och har inte gjort så mycket sen dess. Ska ta och kolla på dagens avsnitt av julkalendern och till det blir det frukost. Pappa och hans tjej har åkt iväg för att handla in det sista idag (som är väldigt mycket), det är ju julafton imorgon. Så dom lär vara borta ett ganska långt tag. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske träffar Jennifer eller så. Måste städa lite här hemma till imorgon med. Men nu ska jag kolla julkalendern. Vad ska ni göra idag?



Fjäderörhängen

Något som jag tycker är riktigt snyggt är fjäderörhängen. Finns sjukt många olika sorter och färger, iallafall så man alltid har ett par som passar till kläderna man bär. Så fjäderörhängen hissar jag verkligen. Grymt snyggt!
Själv har jag inte hål i öronen pågrund av att jag fick infektion bla. Men jaja, thats life! Det är iallafall grymt snyggt"

Svar på fråga

KommentarTid
Anonym om Det är lov förfan!:
vilka gymnasium kommer du ha som 1:a, 2:a & 3:e val?
IP: 83.183.123.249
22 December, 19:48







Svar: Hej, jo det är såhär att jag fortfarande inte kommit på vad jag ska välja ännu. Jag tycker det är väldigt svårt och jobbigt att hitta det man verkligen vill fortsätta med. Så jag vet inte riktigt ännu vad jag ska välja. Så kom gärna med tips alla läsare om ni kan något roligt och bra gymnasium. Men som sagt jag vet inte riktigt ännu, kanske media eller bara något vanligt, åh det finns så mycket att välja på. Jaja, det är något jag måste fundera på riktigt mycket för om ungefär 2-3 månader är ju valet.

Julhandlat

Har precis slått in några julklappar som jag har varit och handlat idag med Jennifer. Har julhandlat hela dagen nu, så jag är helt slut. Skönt att fått det gjort! Nu är det ju bara två dagar kvar till julafton, mys. Det som är mindre kul är att man inte får gå in i pappas rum, undrar vad dom döljer där, mohahaha. Iallafall, nu ska jag sätta på lite julmusik och ta det lugnt och vila lite grann. Puss.
Suddig bild på våran väldigt vackra gran!

I'm telling the world, she's the one.

Gud vad jag tycker om denna låten, så himla grym!

Sleepover

Hej på er alla godingar, jag och Jennifer kom precis hem till henne med lite gosaker och ska ha lite mys med musik och lite film och så, får väl se. Sover över hos henne inatt, bra start på lovet? oh yes! Kommer ha riktigt kul. Har inte gjort så jätte mycket idag förutom att varit ute i kylan lite. Så det var rätt skönt att komma in i värmen igen. Härligt!

Myyyyyys!

Att träffa dig var ödet! Att bli din vän var ett val! Men att falla för dig hade jag ingen kontroll över!


Det är lov förfan!

Åhhh, så underbart! Äntligen är det efterlängtade lovet här! Great!
Det var en rolig dag i skolan, säga hejdå till alla och sedan få sina betyg och bara mysa med klassen och kolla på massa uppträdanden. Jag är faktiskt väldigt nöjd med mina betyg. Sista terminen sen då och sen... gymnasiet here I come! Sitter hemma nu och ska ut om en stundsenare och möta upp Jennifer, detta lovet kommer börja bra!
Happy girl!!

Godnatt

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon, godnatt!

Alla har väl fallit någon gång i trans, fått känna den där viben av en sann romans.

Tjena allihopa! Hur mår ni?

Sitter på rummet och gör inte så mycket, kikar runt på datorn lite, vad man kanske skulle vilkja ha i julklapp (jag vet jagär väldigt efter med det). Kom hem ifrån stan vid 18. Hade stadsvandring idag i skolan, lite mysigt var det (då det inte regnade). Men så stannade jag och några till iallafall kvar i stan och kolla runt efter julklappar mm. Sen så åkte vi hem.

Imorgon är det JULAVSLUTNING, vilket innebär att det är JULLOV imorgon! Galet vad jag är taggad inför ett sjukt grymt lov asså, kommer bli så jäkla kul!
Men nu ska jag fortsätta kika runt lite på datorn, men vi hörs senare, puss.


Något har varit fel?

Hej på er, har inte kunnat blogga det senaste dagarna, varför vet jag inte.
Jag har  inte kunnat logga in på bloggen på något sätt. Något måste ha varit fel på blogg.se eller bara min blogg. För det funkade inte heller att blogg via mobilen. Men nu tror jag att allt funkar precis som det ska. Hoppas det iallafall!
/Johanna

4 advent

Det är redan fjärde advent, helt sjukt asså. Nu är det bara 6 dagar kvar till julafton. På onsdag börjar jullovet, gud så underbart! Ska ha ett riktigt grymt lov med familj och mina underbara vänner.

Kom hem precis, har varit ute med Jennifer, vi har inte gjort så mycket , bara gått runt lite. Men det var så sjukt kallt så vi gick hem. Det är svinkallt ute helt seriöst! Men det har fortfarande inte kommit någon snö? vilket jag tycker är väldigt konstigt. Men nu ska jag äta lite mat och sen kolla på någon film eller så. Vi hörs.


Todrick Hall

Asså måste bara säga att denna killen är för underbar! The best! Verkar vara en riktigt rolig och go kille asså. Han är grym på att sjunga och grym på att dansa. När jag såg han första gången på youtube och american idol så dog jag nästa, så himla skön kille! Tipsar er läsare till att kolla på hans kanal på youtube, det är något ni verkligen borde göra. Todrick Hall så jävla bäst!



Drar ut

Hej på er, nu sticker jag ut med Sanne, får se vad vi hittar på. Ska iallafall åka till Frölunda torg till och börja med. Men vi hörs senare, ni får ha det så bra sålänge, puss.

Saturday

Godmorgon alla godingar!
Vaknade för inte alls så längesen, väldigt sent jag vet. Men det är ju ändå lördag. Idag ska jag träffa min störda vän Sanne, vad i ska göra vet jag inte riktigt. Vi får väl se senare. Kanske träffar några, inte vet jag. Iallafall ska alldeles strax ta mig upp ur sängen för att äta frukost, ska nog göra det nu faktiskt. Vi hörs om en stund, puss.

VINNARE- VECKANS BLOGG!

Nu har jag utsett vinnare av veckans blogg och vinnare blev denna söta tjejen.
Ett stort grattis till dig sötis!
KLICKA HÄR så kommer ni till denna goingens blogg.

För er andra som tävlade så kommer det komma fler chanser att bli veckans blogg eller liknande, det kommer ju absolut komma upp fler tävlingar här i bloggen, puss.


Fredag!!!

Hej på er! Inte upptaderat idag för att jag har haft fullt upp hela dagen. Skulle blogga genom mobilen förut men det fungerade inte. Det är ju fredag iallafall och det innebär en grym helg att se fram emot. Gjorde sista provet idag för denna terminen, inget mer plugg nu, underbart! Slutar ju skolan på Onsdag så jävla gött. Har varit med Jennifer idag, vi har varit ute lite och hemma hos henne och haft lite kul, men nu är jag iallafall hemma och lyssnar på musik och degar. Ska utse veckans blogg om en stund så kika in då, puss.



Bästis och jag

A smile is the prettiest thing you can wear

Hej på er, hur mår ni? själv mår jag superbra! Sitter och tar det lugnt framför datorn med musik på, härligt. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att plugga och tagit det lugnt efter pluggandet. Har även lockat håret eftersom att jag var allmänt uttråkad.. Börjar nio imorgon istället för åtta, varför vet jag inte, det bara blev så. Skönt! Ska gå ut och äta något nu, men vi hörs.

Lillasyster!


Fight for you!

Älskar denna låten riktigt mycket!

Torsdag

Hej på er kom hem för ungefär en timma sen, varit väldigt få inlägg nu de senaste dagarna. Men sista helva veckan i skolan idag och då har vi en jävla massa läxor och prov som man måste plugga till och göra. Så det är därför. Imorgon lämnar jag in mina sista 3 inlämningar och gör mitt sista prov för denna terminen, blir skönt. Jullov nästa vecka, gud vad skönt! Ska plugga en massa nu, ska försöka göra några inlägg till idag, men det är inte säkert, puss.
Just som picture on me

Lucia

Hej på er, dålig uppdatering av mig men har pluggat in himla massa så har inte riktigt haft tid att blogg. Butt well i'm back! Just nu gör jag inte så mycket mer än att lyssnar på lite musik och bara tar det lugnt efter allt allt plugg. Idag är det Lucia, så vi hade ju självklart luciatåg i skolan och sen så gick även en liten grupp av tåget och lussade för ålderdomshemet mittemot skolan och jag var en av dom, det var väldigt kul och mysigt faktiskt. Nu ska jag lyssna på lite musik och bara ta det lugnt. Puss.

Har fortfarande inte valt veckans blogg som jag skulle gjort i söndags men jag gör det denna veckan istället, så om ni som in anmält er vill vara med så finns det fortfarande chans att anmäla er, än är det inte försent!


En bild från idag på mig och tjejerna

Club Noble- Bildbomb!

Hamodi, Murat, Jennifer, Jag, Medina och Adoo, underbara!



















Detta är inte ens 1/5 av alla bilder !
Men dessa får duga tills vidare.

Club Noble

Hej och godmorgon på er, jag gick på Club Noble igår ändå fast med Jennifer. Riktigt grym kväll asså, oförglömlig! Vill bara tillbaka! Medina och Adoo&Hamodi var riktigt grymma! De sjung ju bara en kort stund och de andra timmarna blev det skaaaaaak.

Just nu gör jag inte så mycket bara kollar runt lite på datorn, ska lägga upp några bilder ifrån igår, men det gör jag inte än, det gör jag om en liten stund, när jag fått alla bilder av fotografen. Så ni får vänta en liten stund till, stå ut, haha puss.
En bild från gårdagen!

Baby, you light up my world like nobody else!

'

10 December

Godmorgon på er, varför vaknar jag nu? på en lördag. Det brukar jag aldrig göra? jaja. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Skulle egentligen gå på ett sak som heter Club Noble med Sanne, dit kommer Medina, Adoo&Hamodi, riktigt bra rappare. Men det blev inte så, synd. Träffar kanske lite vänner senare, får väl se. Inget mer och skriva om, puss.


I taket lyser stjärnorna!

En film så alla måste se, jag gråter varje gång jag ser den. Den gick precis på tv och man kan inte klara att se på den utan att gråta. Så grymt bra film asså, love it!


You shoot me down, but I won't fall, I am titanium

Asså killen röst, så himla underbar är han verkligen!

It's the final

Hej på er, kom hem för en kort sen, har varit och handlat massa gott med min syster och just nu sitter jag och min syster och gottar oss framför finalen av Idol 2011 som börjar nu precis, missa inte det. Mys! Så sjukt härligt när det är regnar och är typ stor storm ute, höll ju på att blåsa iväg ute. Men nu... the final!
GLÖM INTE ANMÄLA ER I ATT BLI VECKANS BLOGG HÄR I INLÄGGET UNDER!




Bli veckans blogg!

(vinnaren utses på söndag)

It's raining men!

Herregud vad det regnar ute! inte en tyst stund här hemma för att regnet smäller mot rutan, jaja. Då finns det inget bättre att bara sitta under en filt, med en kopp te och en film till det. Mys! Funderar på att köra på en veckans blogg, ja det gör jag strax. Men vi hörs. See you later, aligator.



TILLBAKA!

Hej på er, har ju testat på nya domäner nu i tre månader ungefär, men nu är jag tillbaka här igen, saknat blogg.se. Roligare att fortsätta med denna bloggen eftersom att jag har haft den väldigt länge. Så Johanna is back! Känns riktigt bra, alla inlägg som gjorts i dom andra bloggarna är här i denna bloggen nu med, så ni missar inget! Så det kommer vara nästan som att jag alltid varit här. Jaja, ska fixa lite med designen nu, puss.

8 December

Tjenare allihopa! Hur är det? själv är allt bra, förutom att jag skadat armen, hur vet jag inte. Men det börjar iallafall kännas bättre nu. imorgon är det fredag, gud va skönt! Ligger i min säng och kollar på två avsnitt av julkalendern, missade gårdagens så jag såg det och dagens. Ska ta och plugga lite om en stund och sedan äta lite, sen får jag väl se vad som händer.

 

 


Instagram

Följ mig på instagram vänner, jag heter @johannaaforsberg ! Så bara följ, puss!

Städat

Hejsan, har precis städat och sorterat bland mina kläder, så nu blir det vila. Haha, har inte hunnit göra så mycket mer idag än att städa och bara tagit det lugnt. Ska strax köra på en dagens blogg eftersom att det var väldigt längsen jag gjorde det. Så anmäl er när den kommit upp. Ha det bra sålänge!

 


6 December

Tja! Vad gör ni? själv gör jag inte så mycket mer än att lyssnar på lite musik och spelar lite gitarr. Har inte så mycket att skriva om precis nu... Hjärnan är helt tom! Men vart tog snön vägen? När jag var påväg till skolan bar det lite snö på lite ställen här och sen när jag kom ut från skolan så var all snö borta, tråkigt, det är ju snart jul då vill man ju iallafall ha lite snö. Jaja, det kommer nog tillbaka snart.


Första snön!

Godmorgon på er, första snön har kommit! Härligt, det var väl ändå dags nu. Sitter på busshållplatsen och väntar på bussen, börjar dagen med idrott. Men jag bloggar mer senare, min händer blir till is annars, ha det bra.

Godnatt vänner!

Dödar!!


Don't stop believin!

Hej sitter inne på rummet och ska alldeles strax dra igång med massa plugg. Måste göra klart mitt SO- arbete som ska redovisas imorgon. Men det ska nog går bra (hoppas jag). Men innan det så ska jag äta middag med, pappa och hans tjej gör kebab, yeah haha! Men iallafall, ska kika runt lite till på datan och sedan äta och sedan plugg.


Outfit

 

Körde på ett par svarta jeans idag och till det ett vitt pösigt linne under en grå mysig tröja.

Sedan lite accesoarer till det.


Bildlektion

Godmorgon på er, sitter i skolan nu och har bild. Vi skriver om en konstnär och ska måla en målning av den konstnären man valt. Tråkigt! Men iallafall slutar vi 15 idag eftersom vi har luciaträning, kommer kanske ett inlägg innan jag kommit hem, annars hörs vi när jag är hemma. Ha en bra dag!


2 Advent

 

2 Advent idag redan, detta innebär 20 dagar kvar till Jul. Tiden går sjukt fort!

Gjorde ett litet snabbt collage med julbilder, härligt!


Sunday

Hej på er, vaknade vid halv 3 idag hos Jennifer, jag sov över där inatt. Hade en supergrym kväll/natt! Hög musik, film och godsaker till det. Gick och la oss tidigt imorse så det är därför vi vaknade väldigt sent. Just nu sitter vi hemma hos mig och ska kolla på film. ''Save the last dance 2'', en riktigt grym film faktiskt, kan kolla på den om och om igen. Men ni ska få några få bilder ifrån igår.

 


Påväg till stan

Sitter på vagnen påväg till stan med bästa vännen, ska äta och hitta på lite kul. kanske drar in på jul på Liseberg en stund vi får väl se. 

Bästa vännen!!


Sticker ut!

Hej på er godingar! Sticker strax ut och möter upp Jennifer och vi ska vara lite i kyrkan och ta det lugnt idag sen så får vi se vad som händer mer. Vi träffar säkert på en massa andra i kyrkan. Bloggar senare, beror på när jag kommer hem, ha en fin fredagskväll allihopa! Chauu!

 


Friday!

Sticker till skolan num vi hörs senare. Här får ni dagen outfit med! Puss. It's friday, yey!

 


I love to feel you smile in the middle of our kiss!

Ska alldeles strax krypa ner i sängen för att sova, tidigt idag. Imorgon blir det skola igen, teater som kommer till skolan som vi kommer pyssla/titta med/på hela dagen, ganska så chill. Ska försöka göra ett inlägg imorgon bitti. Men nu ska jag göra iordning mig för natten, godnatt!

right now!


I'm gonna love you like a love song baby!


1 December

Godmorgon, vaknade för ett tag sen, sjuk fortfarande så jag stannade hemma idag med, får se om jag gå till skolan imorgon. 1 december redan! Sjukligt, tiden har gått så fort, 24 dagar till jul, men vart är snön? Ni missade väl inte julkalendern imorse? Det är ju en tradition, den verkar bli bra i år... Hoppas det iallafall! Men ska checka lite tv nu och kanske sova en stund, vi får väl se hur jag gör, hörs senare, puss! 

bjuder på en bild som är tagen för ett tag sen, bild i repris!


RSS 2.0