Mordet på Sarah!

Detta är början på min deckare i skolan!
Vad tycker ni?

Mordet på Sarah

Det var en kall kväll vid tiotiden och Sarah Malmström 11 år var ute och gick på stranden med några kompisar. De var påväg hem från deras skoldisco. De gick halva vägen tillsammans och eftersom de bor en bit ifrån varandra så var dom tvungna att gå olika vägar. Sarah gick alldeles ensam, hon hörde inga ljud, hon hörde ingenting alls. Det var mörkt och väldigt kallt. Plötsligt hör hon att det går någon bakom henne, hon kollar bak och ser en man småspringa bakom henne. Hon börjar springa och hon är väldigt rädd. Man hörde ett skrik och sen blev det helt knäpp tyst.

Dagen efter så vaknar Sarahs föräldrar och ska gå in på Sarahs rum och vecka henne. De ser att hon inte kommit hem och blir chockade. De tänkte att hon skulle vara hemma nu, hon skulle aldrig kunna gå någonstans utan att säga till sina föräldrar. De ringer henne men får inget svar. De skickar även ett sms. De väntade i ca 15 min, sen kom det ett svar.

 

Från Sarah Malmström

Till mamma

____________________

Hej!

Detta är inte er dotter Sarah, hennes själ tillhör mig nu!

Anonym

____________________

Sarahs mamma börjar gråta och hennes pappa trösta henne, men även han grät. Båda var ledsna och rädda.

Efter ca 10 minuter så ringer de till polisen. Det berättar var som har hänt och polisen säger att dom ska göra allt för att hitta Sarah. De började direkt med att ställa lite frågor om Sarah och vad hon gjorde kvällen innan de märkte att hon var borta. Mamman säger även att Sarah hade sagt att hon skulle ta den snabba vägen hem, som var genom skogsstigen och stranden.

Polisen åkte dit och skulle se om de hittade något som kunde hjälpa dom att hitta Sarah och personen som tagit henne. Men när dom väl kommit dit så ser dom inte något spår av Sarah eller brottslingen. De letade hela dagen. Klockan blev mycket så de åkte hem.

De sa till Sarahs föräldrar att dom skulle stanna kvar över natten.

Nästa dag gick alla upp och fortsatte sökandet.

Polisen åker tillbaka till skogsstigen och fortsätter att leta efter spår. Plötsligt ser en av poliserna något, det var en mobiltelefon. De lämnar mobiltelefonen till en kollega som får undersöka den.

De kollade smsen, där såg det att det stod massa hot sms till bara massa tjejer. De fortsatte att undersöka den. De tog DNA-test på den. De får fram en bild på en man, de visar bilden för föräldrarna, mamman kollar extra noga på bilden, hon börjar gråta.

Efter 5 minuter hade hon lugnat ner sig. Polisen fråga Sarahs mamma om hon visste vem mannen var. Hon berättade för polisen att mannen på bilden var hennes bror. Hon börjar gråta igen. Hon var helt chockad.

 

 


Kommentarer
Postat av: alexandra

sv; tack :D

2010-11-29 @ 19:39:18
URL: http://randomabilder.blogg.se/
Postat av: stephanie

sv; hihi :)

har du haft en bra dag? :)

kram!

2010-11-29 @ 19:53:49
URL: http://stephaniemirjanic.blogg.se/
Postat av: Sasha

Min dag har varit bra tack, sj? =)



Vad bra den verkar :) spännande :)

2010-11-29 @ 20:16:04
URL: http://sashas.se
Postat av: Linda

Skönt att höra :) jo min helg va grym :D

2010-11-29 @ 20:44:47
URL: http://lindazetterman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0