Måndag

Hej, sitter i skolan nu och ska ha bild, vi ska typ göre en egen reklamgrej, tråkigt som sjutton :/
Kort skoldag idag, underbart är det. När jag kommer hem så ska jag och Jennifer och några fler dra iväg hem till min mamma och hämta en sak. Blir kanske snowboard åkning där med, kul!

God natt

Hej, bloggar via mobilen, har varit väldigt mycket med kompisar och så denna helgen. Asså jag har verkligen gjort saker hela tiden så jag har inte riktigt haft tid med att blogga, men bloggar mer imorgon, lägg dags puss puss!

Dålig Uppdatering!

Hej bloggen förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft tid i helgen för jag har träffat kompisar mm. Idag var jag och bada med min syster och sanna efter det så mötte jag Julia och Julia och vi var med Sade och Cassie vi hade tvärkul haha! Just nu sitter jag och lyssnar på härlig musik! Underbart är det verkligen....

Dagens inköp!

  • Tröja vit med knappar på ryggen- Gina Tricot
  • Tröja blå- Gina Tricot
  • Guldbrun tröja- Gina Tricot
  • Svart Kajal- H&M
  • Solpuder- H&M
Puss

Matte

Sitter i skolan nu och har matte, idag slutar jag sent, 15.10. Jag hoppas jag får någon håltimma idag, för det behöver jag verkligen. Jag är astrött just nu.

Töng dag!

Hej, idag var den roligaste dagen på länge. Jag kom precis hem från badet med Julia. Vi hade tvär kul, asså svär ingen åker som vi i rutshkanor, tönga gubbar är vi haha! Vi doooooog av skratt helt seriöst. Men iallafall har precis käkat mat, riktigt gott eftersom jag var så himla hungrig. Mmmm, skulle suttit fint med cola nu, ska gå och hämta det nu men ni får ha det så bra. Imorgon blir det nog Julia igen.
Bild på mig och Julia från i somras på läger, seriöst det var det ROLIGASTE lägret jag varit på.
Pusshej!

Mobilbloggar;)

Hej, sitter i gympa salen just nu, vi slutar om 1 min haha. Efter idrotten har vi ea det är vår sista lektion härligt. Puss

26/1-2010

Hej och ''godmorgon''. Sitter i skolan och har lektion. Vi jobbar med vårat grupparbete nu om hållbar utveckling. 2 timmars lektion, tråkigt och segt! Slutar om en kvart ungefär och då är det bamba. Jag är jätte hungrig nu!
Men jag bloggar mer senare, ha det bra!
Puss

Även de bästa vännerna gör ibland misstag. Men bara sanna vänner rättar till dem igen.

Hej, idag vaknade jag runt kvart i sju, jag fixade mig och drog iväg till skolan. Jag var på första lektionen (tyska) men sen efter det gick jag hem för jag hade fruktansvärt ont i magen och jag är jätte förskyld. Så jag kände att det var bättre att gå hem och vila upp sig. Just nu ligger jag i soffan och glor på tv. Jag har sovit i kanske 2 timmar efter skolan idag och så har jag ätit lite. Men nu ska jag nog ta och vila lite. Ha det bra!
-Syskonkärlek!

Godmorgon♥

Godmorgon, nu är det måndag morgon och jag är svin trött, skoooolaaa.....
Börjar 8.00 jobbigt, skulle velat ha en sovmorgon idag.
XOXOXO

Kladdkaka!

Hej bloggen, har precis kollat klart på solsidan nu och nu ska jag och syrran gå och äta kladdkaka, mööömzz! Idag har jag varit och badat på kulturhuset med min syster, det var jättekul. Imorgon är det skola igen, tråkigt. Men ändå lite kul, efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer. Det blir förmodligen att träffa kompisarna.
Men nu ska jag sluta tjata och gå ut till käket och äta kladdkaka!
God natt (sista inlägget idag)!
Puss på er gobitar!
Jag!<3


Ge mig sommar!


Solsidan!

Idag är det solsidan som gäller!
Puss

fel på blogg.se?

Hej bloggen har inte kunnat blogga denna helgen för det har varit något fel på blogg.se asså det har typ stått inloggning avstängd när man ska logga in, så det är därför jag inte kunnat blogga:/
Igår var jag och bada på åby badet, det var jättekul. Och idag har jag varit ute och varit hemma med min syster och haft jätte kul, vi har skrattat så vi nästann gråtot haha, syskonkärlek!
Just nu sitter vi och kollar på film och datanördar lite hihi.
Har ni haft en trevlig helg då?
Bilder från idag!
Puss påer!

Precis kommit hem från åby! Nu- Filmkväll med syster

puss

Läggdags!

Berättar om dagen imorgon, och förresten vill hälsa ett STORT GRATTIS TILL MN MORMOR SOM FYLLER ÅR IDAG! <3
Puss på dig!

Dagens inköp!



Matte

Hej, sitter i skolan nu och har matte, den slutar om typ 2 min, sne blir det sv.
Det är redan Torsdag de två första veckorna har ju gått jätte fort tycker jag, tycker inte ni det?
Men iallafall, bloggar mer senare ha det bra!

Gjorde den nyss!

Vad tycks?

My day!

Hej bloggen inte bloggat så himla mycket idag det är pga av att jag varit på frölunda torg och träffat lite kompisar.
Jag kom hem efter skolan och då satte jag mig och åt lite, jag är nästan allttid hungrig när jag kommer hem från skolan haha. Sen därefter så gick jag ut och träffade Julia, vi skulle träffa Julia E. Vi tre åkte till frölunda torg och där träffade vi Cassandra och Sade, vi va med dom. Vi typ gick runt ett tag. Sen kom Johanna J, Cassandra B och Nattah, jag och Julia hälsade bara en snabbis för vi skulle hem. Och nu har jag precis ätit och läst på tyska läxan.
Dagen var grym!
Tack alla underbara tjejer!♥

Bedtime

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, skola imorgon ju. Och nu missar vi vår sov morgon, vår enda på hela vecka pga någon sak som vi ska göra imorgon, vi ska till info salen och prata om hållbar utvecklin, veckan kunde inte bli sämre. Aja ... God natt på er alla underbaringar!

Träning!

Kom hem för en timme sen för en timme sen ungefär från en spring tur uppe i slingan, det var faktiskt härligt att springa ute nu, men det var ju lite halt förstårs men det var ju bra, då blev ju spring turen lite roligare. Jag sprang med min lilla syster, vi sprang och strechade efter. Nu har jag varit hemma en stund, och jag har precis haft lite hemmapass med träning, tyckte det passade bra när jag ändå var igång efter springningen. Så nu har jag styrketränat ganska mycket och dansat lite och gjort massa strechövningar. Men jag är fortfarande inte trött, det var kul att träna idag kännde jag haha.
Dagens tränings outfit under springningen och nu hemma.
Nu blir det lite dans hehe!

Svenska

Hej nu sitter hela klassen utanför svenska salen och vi ska ha svenska, men kan inte skrive mkt mer vi ska in nu!

Ny design♥

Heej bloggen, har gjort en ny design nu♥
Vad tycker ni om den?

Plugg-dags♥

Hej bloggen♥ kom hem för en liten stund sen från skolan. Det blev faktiskt en ganska okej skoldag denna måndagen. Vi hade tyska, det var inte så himla kul, vi typ pratade med varandra på tyska. Sen hade vi 2 timmars bild och då gjorde vi bildfack till alla våra bilder vi ska göra. Det var faktiskt ganska kul, men jag är långt ifrån klar med det ahha. Efter det hade vi matte och den lektionen blev som en chill lektion kan man säga för alla haha. Efter Matten hade vi bamba och sen Ea och sen slut. Så en ganska okej skoldag :D
Men nu ska jag göra alla mina läxor eller jag ska göra några iallafall, skönt att få ha dom gjorda som man inte sitter med 10 läxor dagen innan. Inte bra hehe, men bloggar mer sen puss hej!

Ea!

Hej bloggen, förlåt för den lite dåliga uppdateringen, ska försöka bli lite bättre, men skolan har ju precis börjat och vi kom igång direkt med läxor mm. Men jag ska nog klara att hålla uppe uppdatering väl.
Just nu sitter jag i skolan och vi har Ea (klassråd).
härlig sommar bild (fast detta var lite efter sommarlovet)<3

Inspiration!

Snygga bikinisar från H&M, vil ha sooooommmaaar! <3

Hemma-pass

Hej bloggen har precis haft ett litet eget träningspass med träning för mage, ben och armar, så nu är jag helt slut och kommer nog somna gott inatt. Ser fram emot träningverken imorgon ... hmmmm-.-
Får börja träna lite mer, ska snart börja gå ut ochh springa lite också, ser fram emot det.
Idag har jag varit med jennifer och vi gick för det mesta runt, vi var på frölunda torg en stund och sen var vi lite på opal. Dagen var rolig även om man inte hittade på så himla mycket.
Jag hoppas ni haft en bra fredag?
Kraamis

Mööööömzz!

just nu, vaniljbullar med pucko! :P

Fredag!

Hej, sitter utanför So-salen och ska snart ha so, tråkigt. Vi håller på att kolla på någon JÄTTE tråkig film om jordens utveckling typ. Vi börjar om 15 min ungefär.
Äntligen fredag!

Praoen- Fixat!

Hej bloggen, har precis kommit hem från en hel dag från torget. Jag har letat prao för vecka 8-9 och nu har jag äntligen hittat. Jag valde 2 st praoplatser en för vecka 8 och en för vecka 9. V. 8 så jobbar jag på toys, en leksaksaffär på torget haha och v.9 så jobbar jag på Cassels en klädaffär på torget det med. Det är bra att det är nära för då kan man sova lite längre också. Hihihi!
Här är dagens outfit!

Dagens sminkning-
  • Mascara- Great Lash
  • Svart kajal- Kicks
PUUUUSS

Love to all my readers!

Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart.


- sååå sant!
________________________________________________
Sitter i min säng och lyssnar på go musik, till musiken har man lite godis som man handlat för en stund sen. Åt för inte så längesen jag åt pommes frites och korv, det var riktigt gott hehe. Men nu ska jag fortsätt lyssna på musik och träna på denna goa låten på gitarren, den är så underbar! Har lyssnat på den as länge nu !
Ha en fin kväll allihopa.
All min kärlek till er, Johanna!




SO

Sitter i So- salen och ska ha So, tråkigt!
Men gött med bamba direkt efter:P

Love Music!

Hej bloggen, har inte kunnat blogga mycket idag har varit i skolan och så direkt efter skolan åkte jag och Sanne iväg för att leta praoplats för v.8-9. Hittade ingen idag, men ska åka iväg imorgon igen tror jag. Efter sökandet så åkte vi direkt till konfan det var kul, första efter lovet nu ju, ganska kul faktiskt. Just nu sitter jag och lyssnar på musik! Rubriken säger allt liksom hihi!
Hur mår ni då? :D
Hoppas det är bra!
Kraam!
'
Fuula!
Men...
- this is real, this is me. I'm exactly where i'm supposed to be!

Morsning-Korsning

Godmorgon allihopa eller jag vaknade för ganska längesen menmen haha. Sitter och kollar på tv, r fortfarande hemma hos min mamma, men idag ska jag hem för att imorgon börjar skolan, set är SJUKT! vill verkligen inte till skolan, kommer inte orka gå upp imorgon men det är ju ett måste så. Har bildbris just nu för är somsagt hos mamma och har inga bilder på hennes data, så ni får stå ut tills jag kommer hem idag hihi.

Men nu ska jag nog sminka mig lite och snygga till mig hehe.... :D
Ha en trevlig måndag!


Förlåt för dålig uppdatering- inget internet!

Hej bloggen förlåt för den dåliga uppdateringen, men det är så att jag har varit hos min mamma i 3 dagar nu och hon har inget trådlöst nätverk, vi har comviq surf här, så vi har inte hatf internet.
Men nu är jag tillbaka igen!

Jag har haft en underbar helg, jag har haft det jätte kul med min mamma. Vi har haft mys, kollat tv, hälsat på mamma kompisar varit hos min moster mm. När vi skulle åka till en av mammas kompisar så skulle vi vända bilen utanför deras hus så fastnade vi i snön i ett dike så en annan ganska stor bil var tvungen att komma och dra loss oss. Just nu sitter jag och gosar med min hund Flisan, hon är 8 veckor ungefär ochh jätte söt. Hoppas ni haft en bra helg, min mamma ska flytta, det kanske blir ett hus i Fiskebäck, man ser havet ifrån huset, det låter jätte fint, så jag och mamma ska åka och kolla på huset om en liten stund. Sen måste vi packa :D jag hoppas att hon får huset för att då bor mamma närmre oss och då kan vi träffas oftare... och då kan man sova där på vardagar med för det är verkligen inte långt ifrån min skola- Jo nu när jag pratar om skola, den rbörjar om 3 DAGAR det är sjukt, jag vill inte, men blir kul att träffa kompisarna men själva skolan, uuuschhhh daa! Haha
Men nu ska jag ta lite cola och sätta mig och kolla på tv med min lilla vovve, ha det bra! :D <3

Puuuss


Home

Hej bloggen, jag är hemma nu, egentligen skulle vi stannat kvar en natt till men det blev inte så :( pga att det snöar för fullt och då kanske man inte kan komma hem imorgon, så det blev inte bikinibad i snön idag igen. Tråkigt men så är det! Jag och Julia kanske ska åka till min mamma snart, om hon får av sin mamma då förstårs kommer bli bäst!
Måste berätta en grym sak, Julias pappa har en as grym dusch helt seriöst jag och julia tog på oss bikini och gick in och duscha, den hade inbyggd radio och högtalre och lampor och allt vattnet sprutafe från alla håll as gött! Vi hade typ disco och sånt, tvär chill hehe :D
Hoppas ni får en underbar dag, det får jag iallafall!<3
Puss

Godnatt - Breakeven!

Älskar låten, men gruppen e inte så bra!
Filmkvällen var grym såg 2 hela beckfilmer och 2 st till fast vi bytte dom efter en stund för de var dåliga haha!
Men nu är det faktiskt läggdags!
God natt på er!
Puss på er alla goingar!:D

Mys med den bästa!

Sitter hemma hos Julias pappa nu, vi sitter och myser och kollar på Beck- Annonsmannen. Den e grym, blir fler beckfilmer efter haha, dagen var fan bäst, helt seriöst!
Min dag med Julia-
Jag mötte Julia vid 5 tiden igen och sen så gick vi till hennes baksida och där satt hennes pappa och väntade på oss. Vi skulle hit då alltså, till Torslanda. Vi gick hem till Julia och vi satte oss vid datorerna en stund och så snackade vi lite, skratt kom det må jag säga haha! Runt nio tiden så gick vi till Maxi och skulle handla, tog en liten genväg, såklart var det Julia som valde den, vi har gått den innan, men då drunknade man inte i snö hahahahhah! Vi sprang och bara garvade ihjäl oss, inne i affären så dog vi också av skratt, mustchvakten Julia? fuffuufufufufuufufuf! Hahahhaha, vi dog, han var så inte-cool hahahha. Efter vi handlat drog vi hem igen och då spelade vi lite tjejsnack, garvade ihjäl oss igen förstårs haha. Och just nu sitter vi ochh kollar på film och myse med vårt mys vi köpte. Licet kan inte bli bättre än såhär!

Just det glömde berätta att vi gick ut i bikini och lekte i snön, det var as skönt haha och as kul!
Måste göras om, blir nog imrogon fast då kommer det bilder:P
Så gott! hehe
Ha en bra kväll!



Drar ut snart sen vidare till Julias pappa!

Hej bloggen, ska snart dra ut och möta Julia igen, hon sov över här inatt, det var as kul! Runt 5 tiden så drar jag och Julia till Torslanda hem till hennes pappa, där stannar vi i två dagar, kommer bli bäst. Bilder kommer! Jag kommer blogga när jag är där förstårs! Hihihi... Men nu ska jag sluta babbla måste dra, puss heej!
Jag och Julia igår kväll :P
Gott med choklad!:P
älskar dig hjärtat!
Lirade även lite gitarr haha :D
Hotttiiiiee!

Julia

Snart kanske Julia kommer hit, om vi inte möts ute, vi ska ha bästa dagen.
Imorgon åker vi 2 till hennes pappa i torslanda kommer bli grymt, är där i två dagar men ska försöka blogga då med, det var bara det jag ville säga, ha en bra dag!'
'
Bild från sommar (typ efter)

Fight For Love- Elliott Yamin


Grym dag!

Hej bloggen, dagen var fan bäst! Var med Julia Krantz, Julia Eriksson och Sebbe. Det var bäst. Ska träffa dom imrogon med, kommer bli lika kul! Vi kollade på film tror den hette typ Devil men den var bra. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar på någon konstig film och äter godis, riktigt gött är det haha! Har ni haft en bra dag då?
Kraam
Some pic!
tog lite bilder nyss:D
Hugs & Kisses / JohannaForsberg

Cooler Than Me ♥

Älska!♥

Dagens outfit ♥


Wonderful!

- Claudia Lynx
Går inte att beskriva hennes skönhet!

godmorgon♥

God morgon godingar♥
jag vaknade för inte så längesedan, nu ska jag bara ta något att äta sen ska jag börja fixa mig, bild på dagens outfit kommer om en stund, puss...

Godnatt!

Nu ska jag stänga av dtan och krypa ner i min varama säng och kolla på en film så går på tv just nu, ett päron till farsa heter den och den är så himla rolig. Bloggar imorgon, pussheej!

Vill ha...♥


Städat klart!

Hej bloggen, idag har jag inte varit ute, jag har faktiskt varit duktig och stannat inne och städat ALLA mina lådor och rensat bort och slängt all gammal skit, som inte är något att ha kvar. Jag har slängt bort väldigt mycket, köäderna behöll jag, allt används haha. Så nu sitter jag och tar det lugnt sitter och kollar på film och lyssnar på musik samtidigt, sån är jag haha ;)
Hoppas dagen varit bra. Imorgon blir det förmodligen bio med älsklingarna Julia och Julia, längesen nu, nu måste jag fan träffa dom haha. Kommer bli bäst! Tror abbe och sebbe ska med också och det ska bli lite kul! :D

Julia Krantz min älskling 



Julia Eriksson min älskling 



Har tråkigt.....

Sitter i vid datan och ska ut och hämta lite godis sen nyår, vi har as mycket godis och grejer kvar sen jul och nyår men det är ju bra haha. Jag har sjukt tråkigt just nu, funderade på att lägga mig, men känner mig inte alls trött så det blir nog inte av riktigt än, blir nog lite data till.
Om detta blir sista inlägget så säger jag god natt nu!

Sitter och gottar mig med....

Lite mer mmmmmmmmh..... i livet! <3

Gott nytt år!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!
Hoppas att alla hade en underbar nyår igår, det hade jag, jag åt god mat och träffa massa goa människor. Blev en väldigt sen kväll igår, så det blev att jag vaknade vid kvart i 4 idag haha. Men nu ska jag ta något gott att äta. Fick inte någon bild på gårdagens outfit. Men jag hade en svart Tröja/tunika med legins och lite smycken till.
Hejdå 2010 och hej 2011!
Ha en bra första dag på året!
Mina nyårslöften:
  • Satsa mer i skolan och försöka satsa på höga betyg.
  • Ska förbättra bloggen!
  • Göra året till det bästa!

Har ni några nyårs löften och iså fall kommentera gärna dom här, det är kul och se, för folk har så mycket olika? :D
Kraam!

RSS 2.0