En liten kul grej bara

1a bilden: En bild på dig själv.
2a bilden: En bild på din bästa vän.
3e bilden: En bild på dig och någon i din familj.
4e bilden: En bild på en sorgsen dag i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
Lägger upp en varje dag, så håll utkik:P


''jobbet''

Hej alla läsare, just nu sitter jag på frölunda torg och har precis ätit lunch, praoar nämligen på cassels nu, en klädaffär. Så jag har rast nu i en timma och en kvart. Eller jag har 20 min kvar. Jag slutar klockan fem denna veckan så det är väldigt sent. Och då blir det hemgång. Har inte så mycket mer att skriva nu, och om ni undrar varför jag inte lägger upp en bild är det för att jag bloggar via min mobil telefon. Men vi hörs efter jobbet. Puss på er!

Sorry!

Hej, har inte bloggat så mycket under helgen, men jag har faktiskt en anledning haha. Jag har sovit över med julia och julia hemma hos julia. Det lät väldigt kul men jaja haha. Jag kan ju berätta lite vad som hänt nu under helgen eftersom jag inte bloggat.

lördag- finns bara ett ord att säga kaos-dag!

Och idag har jag varit med massa, vi har varit på torget och gick runt i äffärer mm. Och nu sitter jag hemma och kollar på tv och väntar på att maten ska bli klar.
Hoppas ni haft en underbar helg godingar?
puss på er!

Shues!

Hej alla, kom hem för en stund sen, jag har nämligen varit och handlat skor och ett par svarta helt vanliga legins. Men detta får bli ett kort inlägg för jag ska ut och möta Jennifer nu, vet inte vad vi ska hitta på men det blir nog något kul iallafall, ha det bäst!
Mina nya skor!
De ser mycket kortare ut i verkligheten, älskar dom!
399 på Skopunkten, värt!

God morgon!

Hej allihopa, vaknade nästan nyss och känner mig ganska pigg. Har sovit jätte gott i natt faktiskt. Skönt att få kunna sova ut. Jag ska snart gå och äta lite frukost för jag är jätte hungrig min mage typ dör, haha. Idag vet jag inte vad som händer som jag sa igår, jag får väl vänta och se om någon hör av sig eller något. Men nu ska jag sluta tjata och gå och äta frukost, nu för jag snart på riktigt! haha, mer uppdatering kommersen. Men ha en fin lördag puss hej!

Bedtime...

Hej alla änglar, just nu kollar jag på tv, Big Brother repris. Finns ju inte så mycket att se vid denna tiden på natten. Men jag ska faktiskt lägga mig när som helst är jätte trött faktiskt. Men iallafall, imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, får väl se då. Men vi hörs imorgon, puss på er min underbara läsare!


25 Februari 2011

Hejsan sitter hemma och kollar på tv och bara tar det lugnt. Jag gick hem från Filmkvällen på Tuff eftersom Jennifer gick till kyrkan och träffade andra men jag ville inte vara i kyrkan så jag gick hem istället.
Idag var jag och handlade lite jag handlade två konstiga men roliga saker på Toys hahaha, riktigt  roliga var dom haha! Och så köpte jag även detta:
Cordelia Sweatshirt- Gina Tricot * 49 kr * REA!
Helt klart värt det!



- Korshalsband från Toys haha, onormalt men det var snyggt!

Puss!

Hej då Toys!

Hej kom preis hem från sista arbetsdagen på Toys, leksaksaffären på Frölunda torg. Jag tycker att det har varit jätte kul att jobba med personerna där, det är väldigt sociala, snälla och roliga. Jag har fått göra massa kul där. Och av dessa underbara människor fick jag ett presentkort på 200:- på Toys som tack för hjälpen. Så blir kanske lite shopping sen haha, ska få lite pengar av pappa med. Så nästa vecka så blir det Cassels klädaffär på Frölunda torg det med. Ska vara där i en vecka där också och har tiderna 10-17.00. Rätt så jobbigt men det klarar jag. Ska snart ut och möta Jennifer men först ska jag ta det lugnt lite och vänta på att pappa kommer hem. Fredag idag med, det innebär helg, kompisar och massa kul! Hoppas ni får en fin fredag, det ska jag ha iallafall! kommer fler inlägg under dagen. Puss på er!

Happy girl!

Mobil bloggar

Hej sitter på bussen påväg hem nu, ska av snart och byta till spårvagn. Säger god natt nu med eftersom jag inte bloggar ner idag. Puss

Hej på er!

Hej allihop, kom hem för inte så jätte länge sen. Just nu sitter jag och äter godis och kollar tv och bara tar det lugnt, för om en stund så ska jag möta jennifer och då ska vi åka till stan till scandinavium och kolla på häst hoppning, är inte så himla kär i hästar men det kan bli kul ändå, jag gillade ju faktiskt hästar när jag var liten, men men. Innan det ska jag äta på Mc Donalds eftersom jag inte hinner äta middag idag. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv. Vi hörs imorgon för jag kommer hem sen. Det kan hända att jag bloggar innan jag går och när jag kommer hem, men det är bara om jag kan och hinner, ha det så bra!
puss!
- tagen med webb, så den e inte jätte bra!

Godmorgon!

God morgon alla solstrålar, jag vaknade för ca en halv timma sen eller en timma sen och har fixat mig och så. Orkade inte blogga när jag kom hem igår, vet inte varför hade bara inte lust men men :) Börjar om ca en timma så måste åka hemifrån 09.40 ungefär för att komma i tid till ''jobbet'' (praon). Och påvägen möter jag cicci för att vi ska åka tillsammans för hon börjar samtidigt. Men btw, nu har jag inte så mycket mer att skriva mer än att jag sitter och äter frukost haha. Men vi hörs efter ''jobbet''.
Svart tröja från- Indiska
Jeans- Gina Tricot
Grå tröja- ?
Pusssaaaarr!

Hos Feffer!

Hej igen allihopa! Just nu sitter jag hemma hos Jennifer och kollar när hon städar haha, hon är faktiskt väldigt duktig haha! Men vad gör man inte för pengar haha, hon gör allt typ haha! Efter att hon har städat så ska vi förmodlingen äta, asså vi ska göra mat, vi är grymma på sånt! Efter det så ska vi nog ut och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Något kul iallafall. Men nu ska vi laga mat, vet inte om jag orkar vara så delaktig i lagningen men ätandet fungerar nog haha! :D Men ni får ha det så bra puss på er!
gammal bild från förra året när jag och jennifer åkte skridskor med jimmy, joel och julia!
Sjukt kul va det !

23 Februari

Hej alla underbara läsare, kom nästa hem precis. Och när jag kom hem så var pappa hemma och han hade kommit hem från Belgien eller om det var Tyskland tror det var både och haha. Han hade köpt med lite godis och grejer från båten mumsigt tycker jag! Ska nog snart ut och möta Jennifer, vet inte riktigt vad vi ska göra. Men iallafall, vi hörs senare.
Kyss&Kram hihi!

Love!


beautiful!

Hej allihopa, kom precis hem från badet och praoen. Jag tänkte att jag lika gärna kunde åka och bada eftersom jag ändå var på torget och det var längesen och för att min syster har tjatat väldigt länge på mig att hon vill åka och bada med mig. Jag ska snart äta middag, pommes frites och korv, riktigt gott asså haha! Men iallafall just nu så sitter jag och kollar på tv och bara tar det lugnt, jag är jätte trött! Men nu ska jag sluta tjata, hoppas ni får och har en bra dag :)
Kisses and hugs!
- Hittade ingen speciell bild, så jag valde en på min älskling Jennifer! Så himla söt bild. Älskar det gumman och här har ni en FET länkning till hennes underbara blogg HÄR!

21 Februari

Hej alla läsare, sitter och kollar på två och en halv män nu dom är bara för sköna asså haha. Imorgon är det prao igen då. Och sedan ut med kompisar. Detta blir nog sista inlägget för ikväll. Men vi hörs imorgon puss och kram godingar.

Jag idag!

Innedag!

Hej, sitter vid datan och lyssnar på musik. Det blev ingen utgång idag hade ingen lust, men i morgon SKA jag iallafall gå ut även om jag inte har någon lust haha.
Sitter och lyssnar på denna goingen, kärlek till den asså!

puss

True love never dies

Hej, kom precis hem typ ifrån min första dag som praktikant haha. Det var väl rätt så kul faktiskt. Speciellt att man har lunch samtidigt som Julia e, bäst! Jag fick märka varor och massa mer och hjälpa kunder och så. Idag ska jag träffa Jennifer men ska nog ta något att äta innan. Det var tvärchill att börja tio, ännu mer chill är det att jag gör det i 2 veckor haha. Men btw, nu ska jag sluta skriva och äta och så sen blir det nog utgång.
- Bild på mig och Julia k, från slutet av sommaren 2010, den tiden glömmer ja aldrig!
Älskar dig tjejen!

talking to the moon!

Godmorgon alla läsare.
Idag börjar skolan det är riktigt segt tycker jag, men själv har jag ju prao som ni redan vet. Jag börjar klockan tio så så jag ska möta några underbara tjejer, cicci, Lilly och Julia. För vi ska åka till torget tillsammans eftersom att alla börjar samtidigt. Jag har inte haft tid att åka till praoplatsen och påminna dom om att jag ska praoa där. Så vi får hoppas på att de inte glömt att jag kommer idag haha. MEn nu ska jag sluta skriva och börja fixa i ordning det sista.
Bloggar när jag kommit hem.
puussss!

Ny design!

Gjorde en ny design nyss, en liten snabb så.
Vad tycker ni ska jag ha denna?

älskar....


Hjälp?

- funderar starkt på att köpa denna om jag lyckas locka åt mig lite pengar av pappa, den är riktigt snygg till en snygg scarf eller så. Men vet inte vilken färg jag ska välja isåfall OM jag köper den!

Love!

-älskar outfiten grovt! Vill ha jackan! så snyyyygtt......

brrr.....

Hejsan, kom precis hem efter att varit ute i en halvtimma/timma med Jennifer, jag var bara såååå tvungen att gå hem för det var så himla kallt ute. Jag doooog! Asså vet inte hur längesen jag kände att det var så kallt ute som jag tyckte nu. Sjukt skönt att bara få komma hem och ta det lugnt och värma sig. Nu har min pappa åkt iväg till Belgien och farmor har kommit hit. Det var faktiskt ganska längesen jag träffade henne så det är ju lite kul också!
Men ni får ha det så bra, mer uppdatering kommer senare eller snart, när jag har tid och lust !
-I love this pic.

goodmorning!

Goodmorgon alla gobitar!
Jag är fortfarande kvar hemma hos Jennifer, vi vaknade för inte så länge sen eftersom att vi var vakna ganska länge inatt. Men iallafall, hade ni en trevlig lördag kväll? hoppas det, för det hade jag. Blev inga bilder igår hade ingen lust att ta några haha. Idag så blir det inte att vara uppe och ute sent eftersom att skolan börjar imorgon. Och idag kommer min farmor och ska vara hemma hos mig eftersom att min pappa åker till Belgien, Antwerpen till på Onsdag. Så hon ska typ ta hand om hos tills han kommer tillbaka. Och så ska jag på prao i två veckor nu så jag måste åka och handla mat med pappa som jag kan ta med mig. Men nu ser jag att detta inlägget börjar bli lite långt, men ska hem till mig en snabbis nu, men bloggar mer senare!
puss&kraam

tråkigt !

sista inlägget, hej då!
Hihihihihihih godnatt!

I love the way you make me smile even when your not with me ♥

Hej alla goa läsare, är hemma hos Jennifer och ska sova över. Vi har precis kollat på mean girls och käkat gosaker som chips och milkshake. Riktigt gott faktiskt! Just nu sitter vi vid våra datorer och bara tar det lite lugnt. Btw, sista sovmorgonen imorgon då och sen börjar skolan igen. Fast jag har lite mer sovmorgon än vanligt eftersom jag har prao. Tror det kan bli ganska kul. Iallafall bilder från ikväll kanske kommer in senare och eftersom man inte har någon kamera så får man ju använda webben haha :D
Have a really good night readers!
Bloggar mer senare!
Puss

Snabbis!

Hej är hos jennifer nu och ska dra ut snart igen, vi ska nog dra till pizzan, tror vi ska äta.
Men som rubriken sa det får bli ett snabbt inlägg vi hörs senare!
Puss&kram

Godmorgon- gårdagen

Hej bloggen, orkade inte blogga igår så jag bloggar om gårdagen nu istället. Jag var med jennifer, joel och jimmy och så va elin med en liten stund.Först var vi på tuff och kollade på film och så och efter det så gick vi till kyrkan och spelade innebandy, fotboll, spökboll mm. det var jätte kul! Idag ska jag nog träffa dessa underbara männikos igen och ha det kul!
Men nu ska jag äa frukost haha, lite sen frukost kan man nog säga! Haha :D
Ha en bra dag!


drar ut

hej bloggen nu drar jag ut med jennifer o träffar folket.
mer uppdatring kommer senare!

Hellu!

Sitter i mitt rum och kollar på tv och chillar, funderar på att hämta något smaskigt att äta, hihi. Idag var jag med Jennifer, Jimmy, Joel och Elin vi hade det kul som vanligt. Vi var i kyrkan och spela innebandy o grejer. Det var faktiskt jätte kul, hihi :D Imorgon blir det att vara med dom igen och då blir det nog filmkväll för våran del.
Har ni haf en bra dag?

Puss


Amazing!

Hej har inte bloggat så mycket idag eftersom jag varit ute med kompisarna, jennifer, elin och jimmy och joel. Vi hade kul! Sover över hos jennifer idag wihoo! Och vi har ätit oss feta på chips, ahlgrens bilar och frödinge kladdkaka, mömz! Vi har tagit lite bilder med som kommer i ett annat inlägg snart, eftersom jennifer har dom på sin data. Så ni får hålla ut i några minuter.I'll be right back! Kisses and hugs!


Done

Hemma nu, och snart äta lite, tandläkaren gick bra.
puss

Tandläkaren

God morgon bloggen, snart beger jag mig iväg till Tandläkaren och Jennifer följer med mig.
Bloggar mer när jag kommer hem igen.
Puss

15 februari

Hej bloggen, sitter och lyssnar på musik och chattar med folket och bara tar det lugnt, måste det eftersom jag ska till tandläkaren imorgon och laga min tand som typ gick av, asså en bit av tanden lossnade när jag bet. Jag kommer dö uschh!
Blir kanske sista inlägget ikväll detta, men btw, idag var jag med julia och julia och vi var på järntorget och hoppade stutsmatta bäst e det asså! våran nya hobby typ hahahahah! btw, vi hörs!
Önska mig lycka till imorgon haha!
såhär ser det förmodligen ut imorgon haha!

Godmorgon♥

Hej alla läsare, vaknade för en stund sen och ska upp och ät frukost typ nu.
Jag känner mig jätte seg, men det är nog för att jag är så himla trött, idag ska jag träffa tjejerna igen.
Vi ska ha det bäst som alltid!
looove

Bad update!

Hej detta kommer bli ett ganska långt inlägg misstänker jag pga att jag haft en väldigt dålig uppdatering men ska berätta så kortfattat som möjligt om vad jag gjorde igår och idag.
Jo igår så var jag med Julia och julia och vi var i stan och gick runt, vi hade det jätte kul, vi blev jagade och förföljda av 10 killar haha as kul. Och sen träffade vi sofi och då var vi hemma hos henne och så.
Och idag så var jag med julia och julia igen och var i stan och gjorde samma sak och där stötte man på lite folk. Och sedan åkte vi hem för att möta sofi, elvira, jonna, sade, cassie aa dom typ. Så vi var ute lite, sen gick jag hem för att äta och har suttit vid datan sen dess.
Jag ska försöka att komma med bra uppdatering nu under lovet, puss

Just nu !

- möömz!

LOOOOOOOOOOV!

Nu är det lov, och ikväll blir det mys hos underbara Cicci med tjejorna!
Det blir jag, cicci, julia, julia och emma, bäääääst kommer det bli!
Älskar er tjejer!


Bebiiiiiiisar!

- älskaaar dig bebisen!

Mööömz!

- världens bästa lärare säger jag bara!

puuuuss

Hej alla läsare, just nu sitter jag i skolan och ska ha ea pass vi ska göra alla hjärtans dag kort och så kommer det nog bli lite plugg med eftersom vi har engelska prov idag. Hoppas det går bra! Iallafall idag har vi inte så himla lång dag, vi slutar 14.10. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se senare.
Puss

God morgon!

Godmorgon, vaknade för en stund sen, ska åka till skolan om en kvart ungefär och då har jag prov första lektionen, och jag har inte kunnat öva för jag glömde matteboken i skolan, men vi får väl hoppas på att det går bra ändå. Får snabbläsa igenom innan vi börjar lektionen. hihi, men nu ska jag äta frukost, hejdå!
Puss
-ser hemsk ut nu, är helt nyvaken och trött :/

Klantiga jag!

Kan inte plugga nu, glömde boken i skolan (matteboken) som vanligt så är jag lika klantig. Sitter och lyssnar på musik just nu och ska snart äta mat. Jag är verkligen hungrig. Nu är jag äntligen helt klar med mitt arbete om hållbar utveckling- mänskliga rättigheter. Känner mig väldigt duktig eftersom jag började med det igår pga att klantiga jag råka ersätta det med anteckningar från en annan lektion. Men jaja, nu är det iallafall klart. Nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv. Får se om jag slänger in ett inägg senare ikväll.
love johanna

Plugg -.-

Hej goingar, är hemma och gör typ ingenting. Idag slutade vi halv tre ungefär, vi jobbade med våra arbeten om hållbar utveckling hela dagen, men jag tycker att dagen var rätt chill ändå. Imorgon är det matteprov och på fredag är det engelska prov. Så nu ska jag sluta skriva och sätta mig och plugga. Ha det bra och ett lycka till hade suttit jätte fint just nu hihi! :D

Me love !

- Me love- Sean kingston

Inspiration

- älska outfiten! Så himla snygg!

Love!

Hej bloggen, sitter i klassrummet och arbetar med mitt arbete om mänskliga rättigheter, vi har arbetat med våra arbeten hela dagen idag. Vädret är underbart idag med, men det skulle inte skada med sommar, jag vill ha sommar nu! Idag slutar jag runt halv tre ungefär och då kommer jag med mer uppdatering.
love johanna

Gästblogg!

Hej alla snoppisar. De är cecilia som skriver, hur mår ni idag? själv mår ja toppen. Just nu sitter jag Johanna & julia Vid klassrummet vi börjar om en halv timma. Ha det underbart PUSS!


Wonderful day!

Hej bloggen kom hem för en timme sen typ. Jag har varit med underbara Jennifer vi har inte gjort så mycket förutom att vi gått runt och snackat och skrattat, hahaha OMG! Jennifer ramla hahahahhahaha, det såg sjukt roligt ut on halka framåt och hamna som en hund typ hahahaha! Herregud vad kul det var. Men btw, har precis pluggat lite och nu ska jag snart äta, jag är jätte hungrig. Jag hissar verkligen dagens väder det var inte så himla kallt tycker jag, jag gick ute med skinnjacka. hihi, hoppas vi får samma väder imorgon om inte bättre men vi hörs ska fortsätta lyssna på musik som jag gör hihi. I ♥ MUSIC!
Bye Bye!

Fest Outfit


Insperation!

- vill ha allt i outfiten! SKA ha haha!

Love!

Har matte just nu, jag orkar inte skriva så mycket just nu är såååååååå himla hungrig just nu, kommer dö snart, blää! Och när man ska handla macka i fritidsklubben så är det ingen där.
loovee johanna!

Håltimma!

-Blev ingen tyska idag, läraren var sjuk så vi fick håltimma, både bra och dåligt. MAn kunde ju haft sovmorgon och kunna sova ut lite mer på morgonen så slapp man vara så himla trött men så blev det ju inte, men btw.
Hoppas det blir fler håltimmor hehe :)



Deutsch

Hej, sitter i skolan nu och ska ha tyska snart. Jag är så himla trött! Men tur att vi bara har en kort dag idag vi slutar kl 13.30, då blir det hemgång och sen plugg. Jag har 2 prov denna veckan. Det är bara köra på och sen är det lov underbart ju! och sen efter lovet är det prao i två veckor, sovmorgon till tio båda veckorna. Bättre kan det inte bli!
Nu ska jag in puss!

Godnatt!

Hej dett blir sista inlägget för ikväll nu ska jag läsa på lite engelska, eftersom jag har prov på fredag.
Godnatt puss!

Godmorgon♥

Hej jag gick aldrig ut och träffade cassandra igår för jag stanna hemma med familjen och vi hade myskväll med chips och dipp mm. Trevligt! Haha. Men idag blir det iallafall utgång.
Ska snart upp och äta lie frukost och göra mig i ordning. Vad ska i göra idag då? :D
-puuuusss

Drar ut!

Hej bloggen, ska snart ut och möta Cassandra vi ska nog åka till torget och ha kul. Jag känner mig duktig just nu jag har faktiskt fixat lite med bloggen, maria gjorde som sagt en header och så till mig som är otroligt fin. Och nu har jag fixat med den lite gjort headern bredare och även allt övrigt har blivit bredare. Och så har jag även lagt till en väder prognos på sidan om du rullar ner lite ser du den <----- :D
Men nu ska jag sluta blogga och möta cassandra ha det bra!
Puss

Outfit and facelook!


Ny design!

Hej bloggen, nu har underbara Maria fixat ny design till mig, är jättenöjd, tack gumman!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, alla är så tråkiga idag, jag vill typ dra till stan eller typ gå på bio men alla andra vill typ sitta hemma eller vara några hundra meter hemifrån, tråkigt. Men iallafall jag hittar nog på något.
Ha en finfin lördag!

Skolan!

sitter i skolan nu och har ea :)

Tror jag är sjuk?

Hej ska snart in på min sista lektion syslöjden. Har ingen lust alls att sy mm nu. Jag har jätte ont i min hals och är jätte förkyld och har ingen ork alls i min kropp. Tror inte det blir någon utgång riktigt idag, ska nog bara gå hem och äta och sen ta det lugnt och vila lite grann. Är helt nere idag helt seriöst. Men nu ska jag snart in på lektion, ha det bra så länge! Bloggar när jag kommer hem om jag orkar.

angels on ice!

Hej, dagen har varit grym, vi var och åkte skridskor med alla 8or i skolan idag det var as kul. jag började kvart i 10 så det var härligt. Och sen slutade vi typ 12. Efter skridskoråkningen så kom jag hem och åt lite grann och nu har jag precis kommit hem från torget träffade jimmy, jennifer, joel och nattah där. Och sedan gick jag och hälsade på julia och julia som var där med fast de var inte med jennifer och dom. Men nu sitter jag bara och tar det lite lugnt, just det jag efter skolan så åkte jag och klippte mig med jag klippte bort det slitna och så blev det lite frisyr i det hela med :) hoppas ni har haft en bra dag?









puuuss!






Sommar!






- åhh, jag vill ha sommar nu!

1 Februari

Hej bloggen, har inte varit så aktiv på sistonde men har inte haft lusten att blogga. Inte orken heller för den delen. Men nu lovar jag att jag ska ta tag i detta och vara bättre med uppdateringen. Kom hem för en halvtimma sen, jag har varit hos tandläkaren, men det var ju bra för att jag slapp gå tillbaka till skolan hihi. Skönt att få komma hem tidigt för en gång skull. Men iallafall klockan halv 2-2 så ska jag möta Jimmy, Jennifer och Joel. Kommer bli tvärkul, som alltid! haha. Men nu ska jag bara ta det lugnt ochh kolla på tv eller bara chilla vid datan lite.
Bilder från igår och förrgår som jag är riktigt nöjd med är dessa två jag tog när joel och Jimmy åkte snowboard! (stolt fotograf här va) haha!
Joel!
Jimmy!
redigerad

RSS 2.0