Happiness


Piano

Hej på er, hur har eran dag varit? Själv har jag bara varit hemma och tagit det lugnt lite. Rensat lite kläder och så. Jag pappa och Marie (hans tjej) har även varit och hämtat vårat piano hemmahos min farbror, eftersom jag tjätat om det ett tag. Så nu står det är på mitt rum bredvid min gitarr haha. Känns lite som ett litet musik hörn. Just nu sitter jag och spelar lite på pianot eftersom att det var ett tag sen nu. Har lärt mig början på Just the way you are med Bruno Mars, och lite mer på Baby med Justin bieber som jag ska fortsätta med nu, hoppas det går bra haha. Hoppas ni får en fin söndags kväll. Kramisar.

Drar ut med Julia!


Lite bilder från en rolig dag med tjejerna!

Detta var inte idag asså. Det var för ungefär en vecka sen
Älskar er stort tjejer!
Vi var oseriösa på bilderna, men ändå gillar jag dom stort

Klantiga jag!

Hej på er kom hem nyss typ. Har varit ute med Julia och två kompisar till. Haft riktigt kul faktiskt... brum brum hahahaha! Mycket gott skratt faktiskt. Men detta var ju efter att jag varit sur och arg. Tappade min mobil ute och hittade den inte, riktigt surt, och det går inte att komma fram till den heller. Men ny har jag ny mobil och nytt nummer, vilket jag tycker är riktigt jobbigt. Men det får jag stå ut med. Hoppas ni haft en bra och rolig dag och INTE har tappat era mobiler haha. Puss på er.

I'd cross the desert....

I'd cross the desert to be where you are All the things I'd do to be close to you A million miles wouldn't seem that far I'd go anywhere just to win your heart

Tjena folket!

Tjenare allihopa. Är på topphumör idag vädret har varit toppen idag! Varit ute i det fina vädret. Är det samma väder imorgon drar ner till stranden tror jag, med kompisar. Sitter och lyssnar på lite musik och bara tar det lugnt. Har ni haft en bra dag? Hope so. Har ni något som ni vill se mer av i bloggen så säg till? Puss.
Bild från vildmarkslägret, lite naturlig bara

Nattugglor?

Hej alla nattugglor! Idag har jag varit på bio med några kompisar, riktigt kul var det. Var ute en stund efter bion och sen gick jag hem, vädret var toppen idag! När jag kom hem tog jag en dusch och sen har jag bara tatt det lugnt. Just nu sitter vid datan och har tråkigt. Funderar på att ringa någon eller skypea med någon. Är inte trött alls, jag har vänt på dygnet så jag är vaken väldigt länge på nätterna. Natten som var somnade jag kvar över 6 på morgonen, haha. Detta är sista inlägget för inatt. Kommer ju fler imorgon/idag som det är nu. God natt. Puss.
just nu

Kärlek till låten!


Bengt Caldeström 1961/11/18-2009/11/20

Du valde vägen upp till himlen, du valde att bli fri. Det skulle vara du och mamma. Ja, det skulle vara ni. Du lämnade oss med en fråga utan svar. Du lämnade livet och du finns inte längre kvar. Våran kärlek till dig var så stor, både för mig, mina syskon och min mor. Gråten i min hals vill inte försvinna. Jag önskar bara att denna tanken bort kunde brinna. Med klumpen i halsen och mina små ord. Vill jag bara att du ska komma tillbaks till vår jord.
En stor sorg som aldrig kommer försvinna... saknar och älskar dig så!
Hade inget annat för mig, skönt att bara skriva av sig...

IKEA

Kom hem så hade pappa köpt denna byrån till mig från IKEA, till nya rummet. Eller så nytt är det ju inte längre. Men har iallafall tömt min gamla fula som ska slängas och har fyllt denna. Nu är det bara några saker kvar som ska köpas till rummet som platt-tv och hyllor man spikar upp på väggen och en list som jag kan sätta tavlor/foton på.

Lite förändringar

Har gjort lite små ändringar på bloggen, har ändrat till en ljusare bakgrund om ni märker det och på headern har jag bytt ut några bilder till nya nyare bilder.
Jag har en fråga till er...
Finns det något som ni vill att jag ska ha med i bloggen, något som jag inte har eller saker som ni bara vill ha mer av?
Tacksam för svar. Det är erat eget val om ni vill ha en bättre och intressantare blogg att läsa, right.

Hemma kväll

Hej på er, sitter hemma och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Har precis duschat och ska snart kolla på film tror jag, vilken vet jag inte ännu. Julia kanske ska sova här inatt. Ska smsa henne och se hur hon gör. Men har inte så mycket mer att skriva just, puss på stjärten ;)
just nu

Du snurrar min värld!


25 Juli 2011

Tjena allihopa! Hur mår ni? själv mår jag helt underbart!
Har precis fixat i ordning mig och ätit lite frukost med familjen. Idag blir det självklart utgång, med Julia och det blir snart. Synd att vädret inte är på topp. Vill ha sol nu! Svensk sommar asså... den är bra ibland men sen så vips så känns det som att hösten kommit ha-ha. Nu tycker jag solen ska komma tillbaka, det är på tiden.
Jag och Julia träffar nog flera friends ute. Hoppas ni får en fin dag!

Drar ut!

Nu blir det utgång med Julia, och vi träffar förmodlingen flera. Uppdaterar bloggen senare ikväll när jag kommer hem. Den dåliga uppdateringen beror på att datan har legat hemma hos Julias pappa i Torslanda, men vi hämtade den idag så nu är jag tillbaka. Ha en bra dag!


Love

lovelovelovelovelove

ÄlskaÄlska!


Torslanda

Hej sitter och myser med bästavän just nu hemma hos hennes pappa i Torslanda, haft en riktigt grym dag. Nu sitter vi och kollar på film och myser med lite godsaker. Vi såg precis en Beck film och nu blir det Giddra Inte Med Zohan, den är riktigt grym! Första gången för Julia, jag är 100 procent säker att hon kommer älska den. Vi stannar nog här tills imorgon eller tidigt på onsdags morgonen eftersom att hennes kille kommer hem på onsdag efter nästan en månad i Bosninen, så det blir kul. Ha en fin kväll/natt. Puss.
Bara för att vi är söta, haha..
Älskar dig mest, bästavän

Kronjuvelerna

Såg denna filmen igår på bio med julia, den var faktiskt riktigt bra. Ni borde faktiskt se den tycker jag, den var lite sorglig med tycker jag. Tack för gårdagen Julia, love u girl!

Matrial Girls

Hej på er, sitter hemma hos mig med Julia. Vi kollar på film, filmen heter Matrial Grils och är ganska bra. Det handlar om två rika tjejer typ som förlorar sitt hus, genom att det brinner ner och sedan får det leva som två vanliga flickor i ett vanligt liv... med mindre pengar. Deras pappa ägde ett företag, men pappan dog... Ni får kolla på filmen själva så får ni veta fortsättningen. Blir en innedag med mycket filmer med Julia, vädret är ju inte det bästa. Ha en grym dag!
New on Facebook

Har inte haft någon data

Hej på er den dåliga upptaderingen beror på att jag varit på läger, vildmarksläger från måndag till onsdag och även på att jag inte haft någon data. Den har varit död i flera dagar och jag hade glömt min laddare hemma hos Julia. Men nu har jag den igen och nu kommer jag med bättre uppdatering, Puss.

Bjuder på en GAMMAL bild på mig och julia haha, usch på mig!

Julia ska sova över

Hej, känns som det var en evighet sen jag bloggade sist, det var ju typ det haha. Men har sovit hos Julia i en vecka nästan hihi. Men nu ska jag komma med mer uppdatering, det lovar jag.  Inatt så ska Julia sova över hos mig, första gången en av mina kompisar sover över i den nya lägenheten. Men riktigt kul ska vi ha iallafall. Igår var vi i näset med en killkompis jag och julia och vi badade med kläderna haha och gick hem med pisseblöta kläder efter haha. Sen bytte vi om och gick ut i ösregnet och hade det riktigt kul och kom hem pisseblöta igen. Men nu måste jag sluta skriva och vara lite social med jullangullan. Ha det bra!
Bilder från imorse med julias lillebror, han är så söt.

Sweet home!

Hej på er, sitter med Julia hemma hos mig nu, vi kom hit för en liten stund sen. Vi åt och fixade oss och nu ska vi snart gå ut när vi är klara. Detta får bli ett snabbt inlägg men ni får ha det så bra puss!

Dygna med älsklingen Julia

Nu blir det att dygna med Julia, har lagat mat och så förut en väldigt annorlunda mix faktiskt haha, godnatt alla som ska sova inatt.
Hahhahaha har tråkigt men ändå roligt

Är hos Jullangullan!

Hejhopp, tjena tjena mellan bena ;) Sitter hemma hos älsklingen Julia nu och vi ska snart göra oss något gott att äta och sedan kolla på en film, ska sova över. Myspys hihi! Vi är ju liksom bara bästa asså! Men det är så vi rullar vettni. Hoppas ni haft en bra dag? det har vi iallafall vi har träffat massa människor och haft det kul. Men nu ska jag dra, ha det bra!
Du är den bästa jag vet, min ängel och min prinsessa, älskar dig mest gumman. Du och jag Bertil du och jag!
Ragnar älskar sin Bertil!

So put your hearts in the air!


My look today!


Were on the beach

Hej på er, kom hem för en stund sen har fixat mig lite och så nu, jag har varit och badat med min syster. Det var kul faktiskt, vi badade och solade lite granna, fick lite färg faktiskt. Men vi drog hem sen för att jag såg att det skulle komma regn och det gjorde det när vi satt på bussen. Riktigt tur faktiskt! Men det var skönt i regnet. Får se vad som händer nu ikväll, har inga planer iallafall, puss.
Där fick ni se min nya bikini på med ;)

What are words

älskaälskaälska grovt!

Det är morgon hihi!

God morgon! Vaknade nyss ungefär och har precis satt på radion grym låt på nu älska (ska lägga upp den på facebook snart faktiskt) , på något sätt känns det som jag inte sovit någonting inatt eftersom jag somna ganska sent inatt men jag vaknade ju sen med så det har jag ju. OJ... nu ringer Jennifer mig på skype, så ska prata med henne en stund sen blir det frukost, men ska vänta tills syskonen vaknat så jag kan äta med dom. Hej hopp ;)

Suddig bild eftersom dom rörde sig mycket, men det är iallafall min hund och hennes brorsa som leker, sist jag var hos min mamma.

Turkos bikini + Eye-liner

Turkos bikini 80:- Gina Tricot (REA)
Eye-liner 30:- HM
Bilden är inte världens bästa men den får duga, bikinin är ursnygg på.

4 Juli

Hej på er, hur mår ni? själv mår jag underbart! Idag har jag varit med min syster och shoppat lite, hittade inte så mycket bara en bikini och en eye-liner som jag nappade på direkt. Laddar upp bilder snart. Hade precis gäster som nu har gått. Men nu ska jag leta upp bilden på inköpet så ni ska få se det, hejdå.
Dagens Outfit!
|Jeans shorts med | Svart bälte | Accesoarer | Grå Tunika (istoppad framtill) | Svart tunn kofta |

Talking to the moon

Kom hem precis har varit ute med Julia och några till en stund. Innan det var jag på Ikea med syrran, pappa och hans tjej. Vi köpte lite små saker till lägenheten och köket typ. Just nu sitter jag och lyssnar på musik ''talking to the moon- bruno mars'' hissar verkligen den! Och så gottar mig med lite av godiset från igår har jätte mycket kvar ju :O haha! Men nu ska jag in och se vad min syster gör, ha det bra.
Tog lite kort :)


3 Juli

God morgon vaknade typ precis. Somnade vi 2 tiden igår, det är nog därför jag vaknade så sent. Idag vet jag inte riktigt vad som händer vi kanske skulle till Ikea men det är inte säkert ännu. Eller också så drar jag ner till stranden med min syster för jag tror hon ville det, just nu sover hon. Men nu ska jag ta och äta lite frukost, hejdå.
Lillasyster :)

Glöm inte rösta !

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

 

RÖSTA RÖSTA RÖSTA

 

love er!


Headern

Gjorde om min header till lite nyare bilder på mig. Vad tycker ni? Den är ju likadan typ, men lite annorlunda bilder.Jag är nöjd iallafall.

Schhhhh

Skitsnack är något som snackas hela tiden, utan att den andra vet om det. Jag tycker själv att skitsnacket är onödigt och inget bra. Alla har snackat skit någon jag till och med jag. Men jag tycker inte om det egentligen, man kan ju få säga vad man tycker, men inte överdriva det så att man sårar vännen eller också sänker dens självförtroende. När vännen träffar en annan vän du får den vännen höra saker om dig som inte är så positiva. Jag tror helt enkelt att det beror på avundsjuka. Vännen säger till en annan vän: usch såg du vad han/hon hade på sig bla bla bla. Fast egentligen tänker vännen: Gud va snygga kläder han/hon hade idag. Detta är vad jag tror iallafall. Jag tror även att det oftast bland tjejer skitsnacket används, såklart att det används bland killarna också men jag tror det använd oftare bland tjejerna. Inget illa mot alla andra tjejer, jag är själv tjej så det är inte så att killarna är bättre än tjejerna. Alla är likadana. Jag tycker såhär: Man är den man är och den man är och det är det viktigaste. Det är våra olikheter som gör oss speciella.
''Everybody is special on their own ways'' - som man säger.
(lite tidsfördriv)

Snygg och vilken röst!


Tv- BOX

Hej på er, vad gör ni? själv gör jag inte så mycket. Tar det lite lugnt med radion igång, underbart! Väntar på pappa som är påväg till macken för att hämta en tv-box typ. Så vi får alla kanaler typ disney channel, tv1000 mm. Grymt, äntligen haha! Vi har den i 30 dagar/ 1 månad, sedan får vi välja 10 kanaler som vi vill ha kvar. Och man kan byta dom kanalerna varje månad också om man vill ha en annan kanal. Det är grymt, nu kan man se på en massa roligheter. Snart blir det middag också, mums. Men nu ska jag fortsätta med det jag gör och glöm inte rösta på min klänning om du skrollar ner lite så hittar du den. Ha det bra!
gjorde design till jennifer precis (bästavän) vad tycker ni?

The look of the day!

Medelmörka Jeans & Svart bandlöst linne

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Jag är med och tävlar på Nelly.com, RÖSTA PÅ MIN KLÄNNING!
En väldigt fin sommarklänning, som kan användas vardagligt, till stranden, skolavslutningar, studenter, konfirmationer mm.
Tävlar om att bli Nelly.com's nästa klänning designer och jag kan även vinna fina priser, så rösta på mig!
Vore kul om jag vann, puss på er!
Klicka på bilden!


Felfri!!!


Morsning Korsning!

God morgon allihopa, eller ska jag säga god förmiddag haha. Vaknade vid ett idag, vet inte riktigt varför, jag somnade inte så sent igår faktiskt. Men det var väl nog för att jag hade jobbat och slitit hårt igår och var väldigt trött. Har precis ätit frukost och ska kolla på någon film vet inte vilken ännu, får väl se vilken det blir. HAr bara lust att ligga i sängen hela dagen efter gårdagen haha. Men vet inte om det blir så men men... Hoppas ni får en fin dag och att vädret blir bättre. Puss på er.

Love

lovelovelovelovelove

2 dagar hos mamma- bilder!

Förlåt att ni fått vänta så länge men har inte haft internet på några dagar ju, men nu kommer dom! Lägger upp dom i ordning. Kram Kram.

Haft fullt upp med flytt idag

Hej på er, har verkligen haft fullt upp idag. Jag har ju flyttat hihi, jag är riktigt glad. Klar med mitt rum och nu är det bara att packa upp i köket och ställa ordning möblerna i vardagsrummet och hallen och fixa lite med små sakerna sen är nog det mesta klart. Gud vad skönt det är att slippa dela rum med min jobbiga syster. Just nu sitter jag vid skrivbordet och bara tar det lugnt framför datan, jag ska lägga in bilderna från dom två dagarna hos mamma med, det kommer upp alldeles strax här på bloggen.
Har ni haft en bra fredag? vädret har varit helt okej faktiskt men det kunde varit bättre utan regnet imorse då vi började flytta.
bild från början av flytten, skönt att allt är klart

RSS 2.0