Tjabba!

Tjabba goingar! Sticker ut nu och möter upp Jennifer och Julia Eriksson, Jennifer har kommit hem från turkiet nu, hon är brun den jäveln (kom inte och säg att du inte är det Jennifer). Ska bli kul iallafall, vi träffar säkert några fler. Senare vi halv 10. halv 11 blir det konfirmation (specialveckor just nu därför är det så sent), skulle gått förra året då 96orna gjorde det (jag är ju 96a) men det blir iår istället med Jennifer. Men kom på att jag måste gå nu, puss.

In thaa school!

Sitter i skolan nu och har matte, två lektioner kvar efter detta, segt.... Men så är det. Dessa ''vackra'' bilderna är från engelska idag haha.

Förvånad?

Oj, är väldigt förvånad? har skolan vunnit på lotto eller vad? Kebabrulle i VÅR skola, helt sick. På 9 (10) år i skolan så har vi fått något sånt här inte många gånger alls. Chansen att vi får det är ju en på miljonen.

Grön

Godmorgon, försov mig lite idag, så ska snart bege mig till bussen mot skolan. Lång dag idag, slutar 15.30, usch... Idag kör jag på morsans gröna/militärgröna fjällrävs jacka, den är så varm och mysig, ni får bättre bild på outfiten senare. C ya!

Torsdagen den 29

Hej på er, idag har jag pluggat lite grann och sen så har jag varit med Sanne, vi har köpt kanelbullar (som varje torsdag) och så har vi varit ute lite och hemma hos mig. Sitter och pratar med lite goa vänner på skype just nu och ska göra det ett tag till. Sen blir det nog lite mer plugg sen sova. Har en lång dag i skolan imorgon. Men nu ska jag social med mina friends. Ha det bra!

Mysbyxor

Godmorgon, ska bege mig till skolan om en stund. Idag kör jag och sanne på mys kläder. Alltså mysbyxor. MEn ska äta frukost nu, men vi hörs senare i skolan eller så, puss.

Plugg med sanne

Hemma från skolan nu, kort dag idag. Så nu sitter jag och Sanne hemma hos mig och ska plugga lite engelska. Så vi får höras senare, hej då!

Polotröjor- Hm.se

Älskar mysiga polotröjor till vintern/hösten, så himla mysigt!

Dessa är från hm.se

sova.

Godnatt säger jag nu. Är så trött efter pluggandet, fattar ingenting, men det går säkert bra, natti.

Ny header!

Som ni nog set så har jag en ny header uppe, en som jag gjorde precis (bilderna är tagna idag med) så allt är nytt kan man säga. Ska nog fixa lite mer med småsaker på bloggen, får väl se vad jag hinner och orkar. Som ni nog också ser så har jag skrivit min mail-adress på headern, så om ni vill få tag i mig på något sätt så kan ni ju bara maila mig.

Men vad tycker ni om headern, är den bra? eller tycker ni om den förra bättre?

The sun is back!

Vädret var underbart idag, man kände sig verkligen jätte glad när solen tittade fram, så det fick bli solbrillorna på idag hehe. Men har inte hunnit spenderat så mycket tid på att sitta eller vara ute i solen, har en jävla massa plugg att ta igen och plugga på. Har prov och förhör imorgon t ex. Bara det tycker jag är jobbigt. Men detta vädret skulle hålla sig ett tag, så får gå ut när jag hinner, som jag hoppas är så snart som möjligt. Ska strax äta middag, därefter blir det mer plugg.

Saknar sommaren

Godmorgon, snart drar jag iväg till skolan, gick inte på idrotten för att jag hade så fruktanvärt ont i mitt knä när jag vakna (sprang in i en stubbe igår på orienteringen haha), kunde knappt gå, så jag hoppade över idrotten som var första lektionen. Känns lite bättre nu, slutar 15.15 idag och då blir det hemgång och en massa plugg. Solen är framme så solbrillorna är på. Ha det, hej.

känslan

Känslan man får när man vet att det var sista gången man orienterade! Åhh... Lycka asså! Är helt slut, men det gick ganska så bra idag iallafall. Jag sprang med Sanne, höll nästan på att svimma i slutet, var hungrig och hade ont i magen, ingen härlig känslan. Men känslan man fick när allt var klart var... underbar! Så nu är jag hemma och har städat, ätit och fixat mig (bytt om, fixat håret) och ska sitta ner lite och bara ta det lugnt. Ni får dagens outfit nu direkt.

Älskar!


Orientering

Godmorgon, snart beger jag mig ut och möter Sanne. Sen tar vi spårvagnen till Skatås. Hela skolan (högstadiet) ska nämligen ha orientering... det är så tråkigt. Men man hoppar över det liksom, tar ju mycket på betygen. Skönt att det är över efter detta. Men ska fixa det sista sen ska jag dra. Bloggar när jag kommer hem igen.

Inget internet.

Hej, har inte haft något internet eftersom att vi målat om och så,  så har inte kunnat blogga. Men nu är det klart så i'm back!  Jag hade en underbar dag/kväll igår med Julia och Amir. Idag så har jag inte gjort så mycket. Pluggat lite och legat hemma och degat framför lite filmer och så. Ska fortsätta kolla på filmen jag kollar på just nu, den är grym, och äta lite gott! Vi hörs senare eller imorgon, puss.
live your life, live your life...

Dagens...

| Jeans | Svart nitbälte | Rosa blommig sjal | Svart trekvarts tröja mönstrad rygg |
(inte världens bästa bild)

24 September

Godmorgon eller vad ska man nu ska säga? Jag vaknade iallafall precis, sov rätt länge eftersom att jag somnade rätt så sent igår. Idag blir det att träffa Julia som fyller år idag. GRATTIS BÄSTAVÄN! älskar dig så grov tjejen! Men ska ta och fixa mig och äta frukost och så, sen blir det Julia, så ha det bra sålänge. Ska lägga upp bilderna från festen snart också så kika in strax. Puss.
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år.
Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva , ja visst ska hon leva ut i hundrade år
ett fyr fallit levande för JULIA hipp hipp HURRA HURRA HURRA!
Älskar dig bästavän, hoppas du får en underbar dag älskling!

Bullpartajj- pictures

Go dag igår med goa bullar och brudar!

Grym kväll med det grymmaste!!!

Kom hem för en stund sen... Har haft en riktigt grym kväll med en massa goa brudar! Tack tjejer för en riktigt grym kväll med en massa skratt och mycket skakiiiisss! Det kommer bilder från kvällen senare eller imorgon men ska iallafall lägga upp lite bilder från att jag, Elsa, Sanne och Stina bakade bullar på studiedag i torsdagen. Så dom kommer upp strax, puss.

Bad bad...

Godmorgon!♥
Uppdateringen var väldigt dålig igår, men hade inte riktigt tid till att blogga och så satt jag inte vid datan på nästan hela dagen. Jag var nämligen med tjejerna (Sanne, Elsa & Stina) och vi bakade massa kanelbullar och hade det jättekul. Tog en jävla massa bilder, men dom kommer upp när Sanne lagt in dom på sin data, eftersom det var hennes kamera. Idag blir det feeeeeestt, med underbara Julia! Åh, vad kul... skakishhhhh på gång! Festen är hos en vän som heter Savana klicka HÄR och ni kommer till hennes grymma blogg. Det kommer bli så grymt kul med en massa underbara vänner. Så direkt efter skolan sticker jag hem till Julia och så ska vi fixa oss. Slutar halv fyra, fy vad det är segt. Men sitter iallafall i skolan nu och har eget arbete så jag måste ta och arbeta lite med Engelskan nu, ha det bra. Får se om jag hinner blogga mer idag. Osäker... men får försöka. Puss.
En gammal goding på mig och bästavännen!

Skype

Hemma från en grym dag med grymma vänner! Hinner inte skriva så mycket nu... pratar med massa folk i skype. Så ha en trevlig kväll allihopa, see ya, puss.

Jag tävlar hos dansprinsessaaa.blogg.se

KLICKA på bilden och ni kommer direkt till tävlingen. Var med du också, if you want?

21 September 2011

Godmorgon, sitter i skolan nu och har matte. Det regnar och är väldigt bad weather ute nu... usch! Blir nog hemma idag, om jag inte träffar några kompisar, har ju studiedag imorgon, så underbart. Slutar 13.30 idag så dagen är inte så lång heller, ganska chill faktiskt. Nu skruvar jag på musiken i hörlurarna och ska börja jobba, vi hörs senare.


Klicka, du hjälper mycket!

Klicka på denna länken och gilla sedan bilden som kommer upp, http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150305145212736&set=o.165306943529692&type=1&theater ... Då hjälper ni två grymma killar med en riktigt grym blogg att vinna en tävling. Så klicka in snabbt, det går fort, gilla och sedan klart. Din röst/like kan göra mycket, så kom igen nu vänner. Och killar lycka till i tävlingen!

Var lite shyssta och klicka in en snabbis och gilla bilden som kommer upp direkt, svårare än då är det inte, killarna skulle bli grymt glada. Vore ju kul om dom vann!

Jag vann!

Gó kväll alla goingar! Har precis kommit ur en varm dusch och börjar så smått känna mig bättre igen, skönt faktisk. Jag är superglad just nu! Kommer ni ihåg tävlingen jag skrev att jag deltog i om att man kunde vinna ett presentkort på solentro.se, att man kunde få designa en egen fotobok? och vet ni vad, JAG VANN! Så har designat boken nu, väntar bara på en kod så jag kan beställa. Underbart! Älskar att vinna saker, det är ju kul med en fotobok med en massa bilder i på vänner, familj mm. Ska ta och äta något nu och sedan smått fixa iordning för läggdags. See ya!

Nelly.com

Här får ni några ursnygga klänningar från Nelly.com! Älskar dom verkligen, så sjukt snygga. Passar perfekt till fina tillfällen och fester. Funderar på att köpa någon ny fest klänning eller finare klänning man kan ha under finare tillfällen.







Förskyld, halsont... gahh

Hej på er! är hemma från skolan nu. När jag ko hem åt jag lite och ny ska jag krypa ner under en filt och kolla på tv och vila lite. Mår inte alls bra, ont i halsen och är så förskyld... Det är detta man hatar mest när hösten/vintern kommer. Gahh... vad det är jobbigt! Men nu ska jag gå, har inte riktigt lust att blogg riktigt med tanke på humret just nu. Så hej då.
Ursnygg vinter jacka från Nelly.com

Good night, sleep tight!


DRÖM om morgondagen, MINNS gårdagen, LEV idag!

Kom hem för en liten stund sen, har varit ute med Jennifer som åker till varma Turkiet imorgon, bajs på det. Sen träfafde jag Julia och hennes kille en snabbis, var så länge sen. Julia fyller 14 på Lördag så måste fixa lite saker för helgen hehe. Men ska prata lite skype nu, sen äta mat och sen plugg. Ha det bra!

Tandblekning

Jag är med och tävlar om ett tandbleknings-set på denna grymma tjejen blogg, klicka HÄR för att komma till hennes blogg. Var med och tävla ni också det är inte så svårt, klicka bara på denna länken och ni kommer då direkt till tävlingen, sen står informationen om vad ni ska göra där. KLICKA HÄR! och du kommer till tävlingen. Puss

Jeans jacka

Här får ni en titt på dagens outfit. Det är typ första gången jag använder min Jeans jacka, haha. Det var väldigt snyggt med jeans jacka faktiskt, den kommer nog komma i mer användning nu.

Home sweet home.

Hej på er, hemma från skolan nu, slutade tio i två ungefär. Har varit en ganska så chill dag faktiskt. Skönt att inte sluta så sent på måndagar när man är så trött. Idag ska jag träffa älsklingen Jennifer en stund, hon ska nämligen åka och sola och bli brun i Turkiet imorgon... Den lille skiten, haha. Hon får väl ta med sig värmen hit haha. Blir mycket plugg idag, biologi prov imorgon. Segt men finns inte något man kan göra åt det utan att satsa gärnet och plugga ihjäl mig typ. Men nu ska jag ta något att äta nu och sen ringa Jennifer. Hej då.
Bara för att jag är uttråkad just nu

Man säger...

Man säger att ett skratt förlänger livet, men man säger också att tiden går fort när man har roligt.

Style!

Här får ni en titt på dagens outfit.

Blir nog att sitta inne idag, vädret suger... det regnar och är kallt, funderar på att plugga lite senare har Biologi prov på tisdag så det kan ju behövas.

Yeah!

Ha haft en grym helg med sååå grymma vänner! Har kollat film, varit ute lite, snackat och haft riktigt kul med alla underbaringar. Men nu är jag iallafall hemma igen och ska fixa mig lite och så, sitter fortfarande utan smink och e fin trulls i håret... haha. Men nu... music is on, ska fixa mig nu, see you later.



Sanne var trött i skolan i Fredags haha

Sleepover with the girls

Hej, dålig uppdatering... jag vet. Men har nämligen sovit över med tjejerna hos Stina. Haft riktigt kul och hel grymt. Idag ska vi sova över hos Elsa och även träffa andra som vi ska kolla film och så med hos Elsa. Kommer bli superkul! Får se om jag uppdaterar bloggen senare, kanske inte riktigt har tid. Måste umgås med vännerna och så det är inte så att jag läger tid på att blogga, ska ha en ritkgit rolig och grym dag/kväll med massa vänner, film och godsaker. Men nu går jag hem till Sanne sen drar vi hem till Elsa och Stina. Ha det bra sålänge, så ''kanske'' vi hörs senare, puss.
Söt bild jag hitta på Stina och Sanne på min data haha

Tävlar!

Jag tävlar om ett valfritt märkes plagg på http://vadfanskajagheta.se ! var med och tävla ni med, om ni vill haha? Önska mig lycka till nu.

Friday!

Godmorgon på er, är i skolan nu och börjar när som helst, ska ha eget arbete. Lång dag idag, precis som varje fredag. Det suger fann att sluta halv fyra på fredagar... När jag kom ut idag trodde jag att jag skulle dö, det är ju vinter ute idag. 3 grader, usch... det var så himla kallt. Men iallafall, det är ju fredag idag och det innebär helg, yeah. Men nu ska jag in på lektion, ha det bra, vi hörs senare.
Bjuder på en oseriös bild på mig och sanne från kemi lektionen igår haha

Grym skoldag!

Tjena folket!!!
Idag har skolan faktiskt varit rolig för en gång skull, fy vad go klass vi har asså. Hade ju spex foto, alla var så grymma på att klä ut sig. Tror det blir grymt iallafall. Efter vi tagit fotot gick hela klassen runt i skolan och folk tyckte det var jätte kul, sen gick vi ut på skolgården där det var liksom MASSA småbarns som verkligen tyckte det var roligt, var ute med dom i ty en halvtimma. Dom jaga oss, skrattade och pratade och tog kort mm. Hade det jätte kul iallafall! Måste göras om... Här har ni några bilder som några av vännerna tog i våra fina dräkter haha.

Klicka på de små bilderna för att se dom större och bättre.

Skolfoto/Spexfoto

Godmorgon goingar, kom precis till skolan, men har glömt nyckeln så får vänta på att sanne kommer så jag kan lägga mina saker i hennes skåp. Idag ska vi ha skolfoto och skojfoto. Rätt taggad faktiskt! Har faktiskt sett fram emot denna dagen, för det kommer bli superlkul. Jag ska vara en superskurk haha, vi har massa roliga maskerad dräkter, blir nog bra (men känns som det ska bli lite fail också haha). Men iallafall ni får se bilder senare idag om någon har kamera med sig, annars så får ni se dom när allt är klart, då vi ska köpa ut dom alltså. Men nu ska jag dra ha det bra.

Tjenare.

Hej på er sitter och pratar med en massa kompisar i skype, och typ skrattar och pratar om massa skoj och onödigheter haha. Sanne har typ målat sig till en fjortis för att skoja, ni ska få se en bild jag tog kort på henne haha. Har pluggat lite Fysik till imorgon, eftersom att jag har prov, jag kan det ganska så bra, men inte allt, ska plugga lite till om en stund. Men nu ska jag fortsätta prata lite skype med vännerna, blir kanske ett inlägg till senare, hejdå.
(inte lite oseriös haha...) sanne då... bara hon inte börjar gå såhär dagligen haha
Ni får acceptera att min vän är lite wierd.

Plugg

Kom precis hem från torget har handlat en mask som jag ska ha för ögonen imorgon på skojfotot i skolan, har även vanligt skolfoto imorgon. Men hinner inte skriva så mycket mer just nu, måste plugga.... massa! Har prov imorgon, och annat. Hejdå... See you later!

Jag tävlar!


14 September

Godmorgon, sitter i skolan nu och har matte lektion. Känner mig fortfarande inte helt frisk ännu, men jag kände att jag nog orkade gå till skolan idag. Har ju inte så jätte lång dag i dag, slutar 13.30 och då måste jag åka till torget för att köpa en mask som jag ska ha imorgon på vårat spexfoto (skojfoto), har även vanligt skolfoto imorgon. Men nu måste jag arbete lite mer matte, se ya.
gammal bild från matte lektion för någon vecka sen eller så

Study

Dags att ta fram läxböckerna och plugga lite. Har rätt mycket läxor redan, bäst att börja med dom innan man får massa fler så man inte sitter med alla i en stor fet hög sen dagen innan. Efter pluggandet.... sova. Är skit trött, pluggandet kommer ju ta en stund. Men nu... let's start to study!

Dresses

- Gjorde två collage på npgra klänningar jag verkligen tyckte var jätte snygg, jag tyckte verkligen om dessa tre från Ginatricot. Lite mer festaktiga klänningaroch även till andra fina stunder. Hade varit riktigt snyggt med et bara högklackat till dessa.
- Tycket mycket om dessa 3 från H&M också speciellt klänningen till vänster, funderar kanske på en liknande eller den till jul/nyår, vad tycker ni? jag tycker verkligen att alla klänningarna var utsnygga!

Vaknade typ nyss

Hej på er, eller vad ska man säga när man sovit ett par timmar nu, god morgon fungerar ju inte riktigt. Men iallafall som sagt vaknade för en liten stund sen och har precis ätit middag, har sovit i 3 timmar eller något tror jag. Har fortfarande ont i magen, men det blir förmodligen skola imorgon. Vädret är verkligen kaos ute! Regnet öser när och det är typ storm, man märker verkligen att hösten har kommit. Ska ta och kika lita andra bloggar och så nu, men vi hörs, ha det bra.
Nyvaken tjej, i myskläder

Jag gråter bara i regnet

Hej på er, kom hem för en liten stund sen, gick hem från skolan idag för jag mådde inte alls bra, hade jätte ont i magen, mådde inte bra alls helt enkelt. Ska ta och äta lite, måste få något i magen eftersom maten i bamba inte var god. Sen efter det ska jag ta och vila lite och ta en värktablett och bara hoppas på att jag blir frisk tills imorgon.

Tisdag

Godmorgon, nu åker jag till skolan, kör på gympakläderna dit eftersom att jag har idrott första lektionen så byter jag om efter. Men måste dra annars missar jag bussen, ha det bra.

Ny header

Ja, som ni nog ser så har jag gjort en ny header, vad tycker ni? själv är jag ganska så nöjd, det är bara något litet enkelt sådär. Var ju med Jennifer idag, fast hann inte se klart filmen för jag skulle hem och äta, får se klart den någon annan dag. När jag kom hem åt jag middag med familjen och efter det så gick jag in och tog en varm dusch. Det var riktigt skönt. Just nu sitter i min säng och bara tar det lugnt ska snart krypa under täcket och sätta på någon bra film och bara gotta mig i värmen. Sveriges väder asså... kan det bli sämre eller, usch, grått, regnigt och äckligt, ahh så gott (eller inte. Har typ inte så mycket mer att skriva om förutom att det är ju skola som vanligt imorgon, jag börjar 9.20 så kommer nog blogga på morgonen imorgon. Det hinner jag nog. Men nu är det filmtajm!

Mys hos Jennifer

Kom hem för en liten stund sen, har varit och är med Jennifer. Det började ösregna så vi köpte lite godsaker och gick hem till Jennifer. Så nu snart ska vi kolla på Mean Girls och bara ta det lugnt, rätt skönt när vädret är så dåligt faktiskt, men nu blir det film. Ha det bra!

Ellos.se

- både jackan och skorna är ursnygga! Kanske kör på en liknande eller denna vinterjackan iår, ser väldigt mysig ut på bilden jag såg, när en tjej bar den på ellos.se. Dom har lite allt möjligt där, hittade även dessa skorna där. Ursnygga till jul/nyår och andra fina tillfällen, en dag på stan också t ex. Får se om jag får pengar till ett par sådana eller liknande.

Mellanmål

Kom hem från skolan nu och sitter och äter ett litet mellanmål, var jätte hungrig eftersom att det inte var speciellt go mat i skolan idag. Efter ätandet ska jag plugga lite, eller om jag gör det senare ikväll. Ska iallafall träffa Jennifer idag, tror vi är inne eftersom att vädret suger fett idag. Men nu ska jag äta klart och städa efter mig, vi hörs.

Back in school

Sitter i skolan nu och ska snart in på tyska lektion. Tror att jag ska göra förhöret som jag missade förra gången, då jag försov mig. Alla säger att det var jätte svår. Men jag får göra mitt bästa (om det nu är så att jag ska göra det), Men går in typ nu så måste dra.

9/11 2001

Usch, 10 årsen nu som 11 september attackerna inträffade i USA 2001. 4a stycken amerikanska passagerarflygplan kapades av terrorister, och två av dom flög in i World Trade Center i New York, alla i byggnaden omkom. Förutom en, jag tror det var en man som överlevde och han befann sig mitt i byggnaden. Alla mina tankar just nu går till alla som omkom i olyckan och även alla nära och kära till dessa. Det är så hemkt. Men vet inte riktigt vad man ska säga, man vill bara gråta... usch asså...
Såg denna videon alldeles nyss, en liten flicka berättar om händelsen, hennes pappa dog i olyckan, jag sitter och gråter... fy f*n asså.
Samma flicka o berättelse men lite annorllunda video

Hemma i goa Götet

Då är man hemma i goa Göteborg igen, har haft en riktigt rolig och mysig helg tillsammans med Sanne, Anna och Joa. Har duschat och har packat upp mina grejer, snart blir det mat, hamburgare. Sen vet jag inte riktigt vad som händer är jätte trött efter den långa resan, usch. Men nu blir det mat strax, så ska sluta skriva nu. Dags för mat, ha det bra.

In thaa car

Sitter i bilen, påväg hemmåt. Lång resa... 4 timmar. Kollar lite filmer och så, kommer säkert somna någon gång under resan eftersom vi gick upp ganska så tidigt. Jag uppdaterar mer när jag kommit hem och packat upp och duschat och så. Hejdå.

Hemgång

Jag har haft en riktigt grym helg med massa underbara människor, tråkigt att an redan måste hem igen. Men tiden går fort när man har roligt... Men nu när jag komemr hem så kommer uppdateringen bli så mycket bättre än vad den har varit i helgen. Igår var jag iallafall med Sanne, Anna, Joa och Samuel en stund och så träffade vi några av sannes släktingar och åt glass. En riktigt rolig helg var det iallafall. Men nu måste jag packa ihop det sista av mina saker sen blir det hemgång.
Hitta ingen bild, så fick bli en liten insperations bild, måste ta och skaffa en kamera snart

I Hallsta

Hej på er. Igår var jag med Sanne, Anna och Joa vi var i samhället och köpte massa go saker sen så var vi hemma hos Sanne och hade kul och pratade med lite folk i Skype. Anna och Joa sov hos Sanne med mig och sanne inatt men nu är dom ehmma vi ska möta dom om en stund och så ska vi också möta Samuel. Får se vad vi hittar på, vädret är toppen här. Strålande sol! Så nu blir det strax utgång, ha en fin dag!
Jag och Sanne just nu

I bilen

Sitter i bilen nu, kollar lite film och så. En lån resa framför oss... Detta är ett tidsinställt inlägg jag gjorde eftersom vi inte kommer ha något internet med oss i bilen. Nu blir det mer film och mycket skratt tror jag. Ha det gött!

Hallstahammar!

Om 20 minuter går jag ner utenaför mig för då är sanne och hennes mamma där och hämtar upp mig. Det är nämligen fredag idag och då ska jag till Hallstahammar till Sannes pappa. För er som inte vet vart det ligger så ligger det utanför Västerås. Jag ska vara där under helgen och vi ska ha det riktigt kul och träffa massa gott folk. Uppdaterar när jag är där såklart, men är inte så säker att uppdateringen blir så bra som vanligt men ska försöka göra så gott jag kan, måste passa på att ha kul medans jag är där. Detta händer inte varje dag. Sist jag var där var för ett halvårsen. Men nu ska jag fixa lite av det sista, sen väntar en 4-5 timmars bilresa, ha en trevlig helg och Fredag.

8 September 2011

Godmorgon på er, jag försov mig idag så jag missade första lektionen, så snart ska jag bege mig till skolan. Glömde uppdatera bloggen igår kväll så ni fick ju inte reda på vad jag och min syster hade fått i överraskning. Det blev varsin ny säng. Först hade jag en liten trång 90 säng men nu har jag fort en 120 säng. Riktigt skönt faktiskt. Men nu ska jag åka till skolan, ha en bra dag boys and girls.

Överraskning

Ska ut med Sanne nu, får inte vara hemma på ett tag idag någon gång, förpappa och hans tjej är iväg och fixar en överraskning som jag får se senare, när allt är klart. Är så NYFIKEN! Ni får veta senare vad det var, men nu går jag ut med Sanne iallafall.
Jag och Sanne hade kul i skolan idag haha

Onsdag

Nu beger jag mig till skolan, onsdag idag sen är det bara två dagar kvar sen är det äntligen helg. I helgen åker jag med Sanne till Hallstahammar (västerås) och är hela helgen där. Det finns internet så jag kommer ju blogga där med förstårs, om jag har tid. Komma ta vara på tiden där så mycket som möjligt. Men här får ni en snabb vild på dagens outfit.
Jeans - Svart bälte - Vitt linne - Kavaj jacka

Sweet dreams

Säger god natt nu, ska upp tidigt imorgon, skolan. Börjar 8.00 och slutar 13.30 så dagen är inte så lång imorgon, uppdaterar kanske på morgonen om jag hinner, annars hör jag av mig i skolan eller när jag kommer hem. Natti.

Studeravidare.se

Studeravidare.se är en hemsida för dig som vill studera vidare? om du inte vet vilken skola eller utbildning du ska välja? Kika då in där, klicka bara på länken eller bilden nedan. De hjälper dig att hitta de rätta för dig. Även om du inte är intresserad kika gärna in på sidan och läs om vad det är innan du tänker, nej vad trist. Och om du klickar dig in på länken får jag också en automatiskt röst till en tävling dom håller i, man kan vinna en macbook air 11. Du kan ju också vara med och tävla. Så om du inte är intresserad av att studera vidare, då skulle det vara riktigt snällt om ni bara klicka er in på länken så jag får en liten röst till tävlingen. Gör det gärna en gång per dag. Tack på förhand goingar!
.

Plugg... mer plugg

Hej! Nu blir det massa plugg, engelska, massa glosor och So. Hejdå.

6 September

Godmorgon, skola som vanlig idag. Börjar 9.20 så jag ska åka om 20 minuter ungefär. Snart kommer det några rörmokare eller något som ska fixa våran tvättmaskin hoppas dom kommer efter jag har gått haha. Ska käka lite frulle nu och sen är det bara rätt till skolan, ha en bra dag.

Fashion


Grym helg!!

Hej på er, förlåt för att jag inte har bloggat nu i helgen, men har nämligen varit ute och varit med massa kompisar ute. Som ni vet så sov Sanne över hos mig i fredags, men i lördags såg vi ju smurfarna på bio, trodde inte den skulle vara så bra! Älskar smurfarna haha! Men iallafall efter det så var jag stina och sanne med Sebbe och aHmpus igen, och vi hade det riktigt kul, hittade på en massa roliga saker. Jag och Sanne sov över hos Stina från lördag till söndag, det var också verkligen jätte kul, synd bara att Elsa var sjuk och att hon inte kunde vara med, men vi får ta en helg då alla tjejerna kan vara med och då ska vi ha riktigt kul. Just nu har jag iallafall städat och så på mitt rum, började med det när jag kom hem från skolan idag. Har möblerat lite och städat för fullt, snart blir det plugg och äta. Får se om jag hinner med mer än det idag. Måste få ta det lite lugnt med. Igår var det västerdagen och så var jag Sanne och Stina där, vi kikade runt lite och satt i brandbilen haha. Men nu börjar inlägget bli så lång så man nästan inte kommer orka läsa det, hoppas ni haft en grym helg precis som jag.
Dagens ...

Smurfarna

Hej och godmorgon på er, vaknade runt 11 idag, Sanne sov här inatt. Hade en riktigt rolig dag igår med Stina, Sanne, Sebbe och Hampus. Kom hem lite efter tolv igår kväll. Men idag blir det iallafall bio med Sanne och Stina, vi ska se smurfarna, yey haha. Elsa skulle med också men hon är sjuk, krya på dig Elsa! Hon får följa med nästa gång. Efter bion vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska iallafall vara med Sanne. Men nu måste jag fixa klart mig, sen ska jag möta sanne och sen möter vi stina. Ni får ha en grym dag!
http://www.studeravidare.se/bloggc?id=c526a7dvrog

Drar ut med Sanne nu

Nu sticker jag ut med Sanne och vi ska ha en riktigt grym dag, kanske möter Stina med och Sanne sover kanske över hos mig, grym dag ska det bli, vädret är toppen också, it's friday everybody klapp klapp klappklapp (torr humor just nu)!!!! Ha en bra dag, puss.
KLICKA HÄR, du hjälper mig mycket då, puss

Eget Arbete

Sitter i skolan nu. Har eget arbete, har pluggat lite biologi och så. Idag är det en riktigt lång dag, slutar 15.30, kommer typ vara död när jag kommer hem. Kommer kanske ett till inlägg i skolan idag eller så hörs vi när jag är hemma. Vet itne vad som händer idag ännu, men vi får väl se.



Peace out!

Klicka HÄR och jag får automatiskt en röst (du behöver bara klicka och kryssa) och kan vinna en Macbook Air 11, så snälla rösta på mig. Man kan rösta en gång per dag, så om du kikar in imorgon med, klicka då med, puss.

Macbook Air 11

Jag är med och tävlar om den nya Macbook air elva, så klicka på denna feta länken MACBOOK, då får jag automatsikt en röst. Önska mig lycka till!
Hemsidan som hjälper dig, när du vill studera vidare och också där tävlingen hålls!
studeravidare.se är en hemsida där ni kan läsa lite mer om högskolan och olika yrken. Klicka gärna på länken MACBOOK ovan då får jag en röst till tävlingen, men man kan bara rösta en gång per dag, så om ni kikar in imorgon igen klicka gärna på länken då med.
Ska du plugga vidare? Osäker på vad du ska välja? Kolla då in Studeravidare.se för mer information om högskolor och universitet!

1 September

Hej, hur mår ni då? själv mår jag super. Det är ny månad, september. Nu är sommaren borta på riktigt antar jag, hösten är påväg. Men vädret de senaste dagarna har varit varma och sköna, det blir det imorgon med. HAr varit med Sanne och Stina idag igen, vi har varit hemma hos Stina, på västerplan och en lekplats. Haft jätte kul iallafall! Och sanne är konstig... haha! Sitter hemma nu iallafall och lyssnar lite på musikk och bara tar det lugnt. Har precis ätit lite, men nu ska jag fortsätta att bara slappa med musiken, ta det lugnt folket.
Sanne goes ''konstig'' men tycker om henne ändå haha
Jag diggar min kanin iallafall

Balklänning

Vi ska ju sy våra egna balklänningar i skolan i år. Går ju i 9:an och då är det bal som gäller. Jag har valt en klänning som jag ska sy, kommer inte se exakt likadan ut, men ska sy en liknande med samma form eller ad man ska säga, korset på rygget mm. Fast ska inte ha mellanrum där vid bysten. Här får ni en bild på ett ungefär hur min balklänning kommer bli, lite guld och creme färgad kommer min vara.

Matte

Sitter i skolan nu och har matte, haha kul att våran lärare failade på sin lab som hon visade i klassen på kemin lektionen innan. Alla skrattade ihjäl sig, ni såg det inte, men det var sjukt mycket roligare än vad det låter haha. Men nu blir det jobb...

RSS 2.0