Grym dag med tjejerna!

Kom hem för ca. en timma sen, har varit med Elsa, Stina och Sanne hela dagen, fast Elsa gick vid typ 16.00, sen så har det bara varit jag, Sanne och Stina och vi har verkligen haft det jätte kul. En riktigt grym dag, med de bästa såklart! Vi har skrattat, snackat och mycket mer. Har precis ätit pizza och till det blev det att plugga på kemin. Nu blir det film och om en stund ska jag sakta men säkert gå och lägga mig, för imorgon är det ju skola igen. Så ja... vet inte vad jag ska skriva mer så vi hörs imorgon, god natt.





Breakfast time

Nu blir det frukost och sen fixa klart lite smågrejer, sen blir det skolan igen då.

Duktigt

känner mig verkligen duktig nu, har gjort klar de flesta läxorna som vi har, så nu är det inte lika mycket stress i allt. Men ska lägga mig nu och kolla på en film eller så, börjar 8.10 imorgon så det blir upp tidigt. God natt.


Jag förut idag

Jag har rast

Sitter i skolan nu och börjar om typ 40 minuter och då ska vi ha biologi sen efter det har vi svenska, sen slutar vi. Och då är klockan redan så mycket som 15.15. Då blir det hemgång direkt och göra läxor. Nu är verkligen plugget igång på riktigt. Men vi hörs när jag kommer hem. Ha en bra, skol/hemma/arbets-dag haha eller vad ni nu gör.

Godmorgon på er

God morgon på er, vaknade för en liten stund sen och ska äta lite frukost och sen fixa det sista sen drar jag till skolan, så ha de bra, hejdå.
Bild från stan med sanne

29 augusti

Hej på er, har precis kommit ur duschen och känner mig riktigt fräsh. Innan duschen var jag och sanne nämligen ute på en powerwalk/jogging tur. Det är något vi ska fortsätta med, måste hålla igång kroppen lite och vara i form. Man känner sig riktgt nöjd när man är klar faktiskt. Imorgon är det ju skola som vanligt, har sovmorgon imorgon, jag börjar 9.20, fast slutar 15.15 så dagen är ganska så lång ändå. Men det klarar jag. Nu ska jag sätta på lite musik och bara slappa lite grann.
Två bilder på mig, efter skolan idag
Ja, detta är enda bilderna jag har från idag, men om ni inte ser så har jag en svart tröja 3 kvarts ärmad, mönster på ryggen och sen jeans shorts tilll det.

Dax för skolan...

Nu är det dax för skolan igen då, ganska chill dag med bild, slöjd, tyska och eget arbete. Slutar 14.00 idag inte så jätte lång dag, men iallafall.... Regnet verkligen forsar ner nu, så bäst jag tar med paraplyt. Hejdå!

Typ OVÄDER

Usch vad det smäller och blixtrar ute nu, riktigt oväder och massa regn!
Idag har jag varit ute med Jennifer och andra och haft det skoj. Just nu sitter jag bara hemma och ska snart sätta på en film och bara ta det lugnt. Även om solen stod på idag så var det ändå lite kallt då och så. I morgon är det skolan igen, så det blir ju inte att sitta vaken hela natten. Funderar på att krypa ner i sängen snart. Men kommer inte kunna sova på ett låååångt tag. Regnet smäller ju ''inte'' lite mot fönstret och det smäller för fullt ute. hoppas det slutar snart. Men detta är iallafall sista inlägget idag så jag säger godnatt.

Söndag

God morgon, vaknade precis och så kom pappa in i mitt rum och sa nu åker vi och köper ett nytt skrivbord till dig, haha. Grymt ju! I förrgår fick jag en tv och nu ett nytt skriv bord. Ny är det bara nåfra få saker kvar att köpa till mitt och syrrans rum. Idag blir det kanske att åka till mamma men vet inte riktigt ännu. Skola och så imorgon ju, bättre att åka på en fredag eller lördag. Om det inte blir mamma ska jag träffa Jennifer och då träffar vi fler också. Ha en bra dag!



Men älskling, en bild jag tog sist jag var hos mamma

One Direction

Ja, ni vet nog vilka dessa grabbar är. Så grymt snygga och så grymt bra sångare. Seriöst, speciellt Zayn och Liam! Ni måste höra dom sjunga också riktigt bra asså. Grymma killar!

Bad weather

Hej på er, som ni nog ser här i göteborg är vädret väldigt dåligt, det regnar och är inte så jätte varmt. Men det ska inte hindra mig att gå ut. Skulle till min mamma idag egentligen på kalas, men det blir imorgon istället. Så idag blir det utgång med Jennifer, kommer kanske bilder från dagen. Om det blir några förstårs. Vi ska nog träffa andra och senare vi 19.00 går vi till kyrkan och träffar ännu en massa gott folk. Hoppas ni får en fin dag, även om vädret in är toppen.




26 augusti- pictures























Japp, thats it!

Grym dag!

Hej kom precis hem från en grym dag på stan med Sanne. Vi har köpt ice coffe ätit bulle, en liten fika alltså sen gått runt lite granna på stan. Därefter var det bio. Filmen hette Horrible Bosses och den var jätte rolig, grym helt enkelt. Precis smom dagen har varit. Men något ännu bättre när man kommer hem och går in på rummet serman att massa filmer ligger på min säng, jag vänder mig om och där står än sprillans ny platt tv, kan man ha en bättre pappa och hans tjej såklart. Säger det igen GRYM DAG! Hoppas ni haft en bra dag ni med. Lägger upp lite bilder från dagen strax. Se you.



Bara en bild från mig häromdagen


Bio

Kom hem för ett tag sen, jobbig dag säger jag bara! Är jätte trött, men ska inte sova bort hela fredagen. Idag blir det bio kl.21.20 med Sanne. Vi ska se en komedi film. Kommer inte ihåg vad den hette men det får ni veta ikväll eller imorgon och ska försöka lägga upp gårdagens shopping med om jag hinner och har tid. Men hinner iallafall inte skriva mer, ha en trvlig helg och fredag.



dålig webb bild men den får duga, ska försöka fixa en kamera

I skolan

Sitter i skolan nu och har eget arbete. Ska läsa lite Kemi och göra matteläxan. Slutar kl.15.30 idag på en fredag! Det är ju på Fredagar man vill sluta tidigt liksom. Aja, vi hörs sen, ha det bra!

Powerwalk

Hej kom precis hem från dagens shopping och drar ut på en runda powerwalk med min syster. Bilderna från shopping kommer nog ut senare om inte så kommer de ut imorgon. Men tror det blir idag. Missade kalaset men då får man leva med :( bloggar senare när jag kommer hem.

GRATTIS MAMMA OCH PAPPA!

Grattis bästa mamma och pappa på eran födelsedagen! Hoppas ni får en grym dag, älskar er så mycket. Puss på er. Ni är guldvärda!!!
Mamma vi ses på Lördag och pappa vi ses snart ;)

Åker till skolan nu

Nu tar jag bussen till skolan. Börjar 8.00 och slutar 14.20. Efter skolan åker jag iväg och handlar lite med pappa och hans tjej, ska köpa gympabyxor som jag igår. Kommer nog ett inlägg till unders dagen jag är i skolan. Såhär ser jag ut idag, yeyy!

Skolan börjar på RIKTIGT

Hej på er, sitter och bara tar det lugnt just nu, imorgon är det skola som vanligt. Men lite skillnad vi börjar g¨efter schemat, de två första dagarna har vi bara gjort roliga saker men nu börjar lektionerna och läxorna. Vi får säkert läxor denna vecka, det brukar vi få första veckan. Men iallafall, ska prata med Jennifer i skype, om hon svarar. Ha det bra kommer kanske ett inlägg till innan jag lägger mig, hej då.

Älskar låten! så bra...


Oj då

Oj,kom på att jag inte uppdaterade bloggen igår som jag skulle. Men jag var med Sanne igår, vi var på frölunda torg och köpte kanelbulle, det var super gott. Sen var vi ute lite bara och sen var vi hemma hos mig. En rolig dag med mycket skratt var det iallafall haha. Kom hem för en timma sen från skolan, vi har haft femkamp vi var uppdelade i lag nåfra från årskurs 7 och 8 och vi 9. Mitt lag var 9 st typ. VI VANN ALLT! Vi var grymma faktiskt haha. Iallafall, idag kanske jag drar ut och träffar Jennifer och några till och har det kul. Imorgon ska jag åka och handla de gympabyxorna jag la upp på bloggen för inte så länge sen. Men nu börjar inlägget bli för långt och jobbigt att läsa tror jag, hoppas ni får en bra dag!

Gó kväll!

Gó kväll på er! Ska strax krypa ner i sängen och försöka sova, det är ju faktiskt skola nu. Måste orka upp imorgon. Börjar nio imorgon så slänger in ett inlägg imorgon på morgonen, god natt alla.

Jogging tur

Drar ut och joggar en stund/bit nu med lite musik i örat, hörs sen!

Man säger...

Man säger att ett gott skratt förlänger livet, men man säger ju också att tiden går fort när man har roligt

Första skoldagen

God morgon, om någon timma eller två drar jag iväg till första skoldagen, känns helt okej, men ändå jätte tråikgt, vill ha med sommarlov! Men lite spännande är det nu när man börjar nian, äldst på skolan och sånt. Börjar ett idag, då får vi våra schema och annan information och pratar lite, sen tror jag vi slutar sen börjar vi med skolarbete och så imorgon direkt. Hoppas ni får en bra dag, hinner inte skriva mer ska fixa iordning mig lite, hejdå.
Här får ni en bild för att min morgon humor är såååå rolig.

Bilder från gårdagen- Jennifers födelsedag

Födelsedagsbarnet
Och jag
Var och åt på en indisk/thai resturang
Jag på resturangen
Jennifer på resturangen
Cola
Sen mötte vi kompisar och gjorde dom sällskap när de åt pizza
Japp det var dom bilderna det, fast det var ju inte det enda som hände den dagen. Några kompisar skulle ägga Jennifer för att hon fyllde år men det blev också att jag blev äggad usch vad äckligt det var haha. Men det är väl något roligt man inte kommer glömma, ett litet minne. Gick hem och duschade såklart sen träffa vi kompisar igen och var i kyrkan och hade kul.

Dop

Om en stund åker jag iväg på barndop, för min kusin som föddes för inte så jätte länge sen ska döpas idag, Bella. Första gången jag träffar henne med, så lite kul blir det. Hon döps samtidigt med 4a andra så det blir ganska långt. Sen efter själva dopet blir det fika med släkt och andra nära från min pappas sida och även min fasters mans sida. Är bort till ca. 17 idag och då kommer jag nog hem och då lägger jag upp bilder från gårdagen. Ha de bra!
Dagens dopoutfit eller vad man nu ska kalla det

Grattis bästavän på födelsedagen!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN PÅ DIN FÖDELSEDAG! 14 ÅR OCH FJORTIS NU HAHA! DU SKA FÅ VÄRLDENS GRYMMASTE FÖDELSEDAG HJÄRTAT. ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT OCH ALLA! PUSS PÅ DIG.
JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UT I 100 ÅR JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA JA VISST SKA HON LEVA UT I 100 ÅR! HURRA!!!!!
Nu kommer din överraskning som du väntat på, hihi. Bilder kommer kanske, om det blir några men ska försöka.
Förra året på din födelsedags middag/fest.
Du och jag Ragnag du och jag!
Denna låten är till dig på din 14 års dagen ! Hahaha, vet att du blir arg och irriterad på den, men den passar faktiskt lite in på dig, vissa delar av den haha. Men det är så det är, ROLIGT!

Fredag!!!

Godmorgon, eller så kanske man inte kan säg eftersom jag inte sovit, har dygnat med Jennifer hela natten och vi har pratat och webbat med två riktigt goa killar. Kom hem för typ en halvtimma sen och ska fixa mig och så lite och ta det lugnt lite, sen åker jag iväg själv (utan Jennifer) till frölunda torg och ska fixa och ordna lite saker inför Jennifers födelsedag imorgon. Kan inte skriva det här eftersom att jag vet att hon läser min blogg. Men ni kommer självklart få reda på det. Efter torget ska jag hem till Jennifer och sova över sen är det bara att vänta till 00.00. Ha en bra dag haha!

Sova hos Jennifer

Hej på er, kom hem för en stund sen till Jennifer efter att vi har varit ute med massa kompisar och vi har varit i kyrkan och skojjat mycket och haft jätte kul och så har vi varit ute såklart. Vädret var toppen idag! Jätte varmt... Imorgon ska jag iväg och fixa lite saker inför Jennifers födelsedag, hon veet att något kommer ske 00.00 då dagen börjar då hon fyller år, men vad vet hon inte haha. Kommer ett inlägg senare tror jag kanske några bilder om vi tar några, ha en fin kväll.



Bjuder på en bild på mig och Jennifer, vintern 2009.
Älskar dig bästavän!

18 augusti

Godmorgon allihopa, vaknade för en liten stund sen och nu sitter man och äter frukost. Idag blir det att träffa Jennifer igen och imorgon ska jag sova hos henne tills på lördagen då hon fyller år, har lite planer till det haha. Men det är hemligt. Ska bli rätt så bra väder idag, eller hoppas det också nu. Men iallafall, ha en underbar dag!



Bjuder på en bil från att vi var i Danmark, The Reef förra sommaren några dagar innan invigningen.
Ser jätte blek ut ju, men det är ljuset som gör det.
Vill tillbaka dit!



Myys.

Nu blir det film, Another Cinderella Story, älskar den verkligen. Ni måste se den! Eller ni kanske inte tycker som jag hihi... Och självklart är Jennifer med i Skype som vanligt. Igår kväll pratade vi i 6 timmar och 45 minuter typ och idag ska vi slå det haha. Har redan pratat i 5 timmar och 30 minuter, men nu blir det film, hejdå.

Ett måste till skolan börjar

Behöver verkligen och vill verkligen ha ett par sådana, för att jag måste ha något i idrotten nu när skolan b örjar på Måndag, det blir nog dessa eller ett par liknande, dessa är från Brandworld.

Inne dag

Hej igen, det blir en innedag för mig idag istället eftersom att vädret inte är så bra, det regnar och är blött (vad förväntar man sig när det regnar haha). Sitter med min syster och bara tar det lugnt. Vad ska ni göra idag då?
Ha det bäst everyone!



Vi bråkar ofta, men det gör alla syskon nästan ju, men älskar dig ändå gumman
(just nu)



Frukost

God morgon, jag vaknade alldeles nyss. Just nu sitter jag och ska precis äta frukost och kollar lite på tv. Sen därefter ska jag fixa mig och sen blir det utgång med Jennifer och vi kanske träffar fler ute. Får passa på att ha riktigt kul nu det sista dagarna på sommarlovet, skolan börjar ju om 5 dagar typ. Men nu är det dags för frukost, ha en bra dag!

Skype med Jennifer

Hej på er, vad har ni hittat på idag? Själv har jag varit med Jennifer och några fler kompisar, haft riktigt kul faktiskt. 4 dagar kvar tills Jennifer fyller år, bäst kommer det bli, ska sova hos Jennifer på fredag till lördagen. För det är på lördag hon fyller år. Då ska hon få det kul. Länge kommer vi vara vakna. Ska köpa present nu i veckan med. Sitter just nu och pratar med henne i skype som vanligt. Här får ni lite bilder som vi tar haha. Bara för att vi är så snygga!
när hon duschade håret haha

Tävlar- gör du det också

Jag är med och tävlar om ett halsband ifrån Xenobia Design, klicka HÄR och kom till deras hemsida direkt.
Klicka på bilden och kom direkt till tävlingen, var med och tävla du också. Mer info hittar ni där tävlingen är såklart.

16 augusti

Hej på er, vaknade runt 12 halv 1 idag. Så ut och springa blev det ju inte. Mitt alarm ringde ju aldrig, eller var det jag som stängde av det och somnade om, men det kommer jag inte ihåg iallafall, haha. Ska dra ut alldeles strax med Jennifer. Fast först ska jag plocka undan lite här hemma. Solen skiner lite idag, hoppas bara den fortsätter. Hoppas ni får en fin dag.
dagens...

godnatt.

Nu säger jag godnatt, för jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska gå upp tidigt imorgon runt 9-10, för att lite smått vända tillbaka på dygnet skolan börjar ju om dagar, usch. Men lite kul blir det iallafall. Ska kanske ut och springa en liten runda imorgon när jag vaknat, får väl se om jag orkar. Godnatt ♥

Väcker gamla minnen!

Älskar dessa filmerna, väcker så många minnen från när man var liten. Det går inte att inte älska disneyfilmer asså!
Lejonkungen, lilla sjöjungfrun, oliver och gänget, alladin, tarzan och många fler...

Kom precis hem

Hej på er, hur är det? själv är det bra. Kom precis hem, har varit och handlat godis med min lillasyster och Jennifer. Så just nu sitter jag och skypar med Jennifer som vanligt. Nu ska jag sätta på en film och äta godis och prata med Jennifer. Kram.

15 augusti

Hej på er och god morgon, eller så kanske man inte kan säga nu. Men iallafall, har precis fixat i ordning mig och ska bara fixa i ordning det sista sen ska jag ut med Jennifer om ca. en halvtimma och sen blir det kalas. Jo just det ja, skulle berätta att igår så satt familjen och pratade om att vi ska nog resa utomlands nästa sommar till något land som typ kroatien eller Greland (Rhodos) i typ två veckor sen åker vi hem och är hemma i en vecka och sedan åker vi iväg igen till Frankrike , Disney Land. Fast detta är bara ett kanske, länderna är inte besämda en men frankrike blir nog av. Får väl se och hoppas. Men nu ska jag fixa det sista och här får ni dagens look med, inte bästa bilderna men dom få funka. Ha en bra dag!

God natt


Bilder från helgen

Hej på er, är hemma nu och nu kom mer bilderna upp från helgen hos min mamma. Och även min lillasysters 10års dag, hos mamma. Så får göra detta snabbt sitter, Jennifer tycker nog jag är väldigt Osocial just nu haha.

En bild på min hund, Flisan
Ännu en bild på flisan
Min lillasyster när vi gick in och sjung för henne på morgonen
Tog en lång promenad nere vid Floden med Flisan
En bild från promenaden
På kvällen bakade jag och mamma våffeltårta och överraskade nicole min lillasyster sen åt vi
Idag på Nicoles kalas (hon fyllde år igår)
En bild på Flisan
Ännu en bild från idag
När vi bakade tårtan igår
Bild på Angelica (syster) på kalaset idag
Flisan
Angelica påväg hem idag
Nicole badade i poolen idag
Resultatet på Våffeltårtan
Nicole igår, när vi åt våffeltårta
En bild från igår solade i trädgården
Jag, HEMGÅNG!

Svar på Frågestunden

1. Vad skulle du göra om jag kom till er utan att ni visste?
Svar: Jadu Sarah, jag hade blivit väldigt överraskad och väldigt glad.
Detta är min kusin som ställt frågan, vi träffas inte så ofta eftersom att hon bor i Småland.
2. Har du några planer för gymnasiet än, såfall vad?
Svar: Nej, jag ha faktiskt inte det. Vet inte riktgt om jag är den ensa som tycker detta men jag har verkligen funderat och funderat men har faktsikt inte kommit på något som jag vill fortsätta med. Jag har faktiskt ingen aning. Men när jag valt gymnasium och så nu efter nian så berättar jag självklart om det. Tycker att valet som man måste göra i nian är väldigt svårt faktiskt.
3. Vilken är din favoritfärg?
Svar: Jag har inte direkt någon favorit färg jag gillar alla färger.
4. Kan du inte skriva vad du har för betyg i alla ämnen och hur många poäng du har?
Svar: Nu när jag gick ut 8an så hade jag 7 VG och resten G. Men som man säger, det är 1 år kvar som jag har tid att höja poängen på. Man ska inte ge upp. Sköt skolan och alla läxor så klarar man allting jätte bra. Orkar inte räkna ihop poängen, ni som kan det själva kan ju räkna ut det själva med.
5. Hur ska en kille se och och ha för personlighet för att få dig på fall?
Svar: Jag har inte direkt så stora krav på hur en bra kille för mig är. Men han ska iallafall se bra ut och vara snäll och trevlig mot mig. Han ska helt enkelt ha en BRA personlighet och inte vara elak mot mig. Ja, ni förstår nog vad jag menar, hoppas jag.
6. Vem är killen på din header längst ner till höger?
Svar: Nu ser ju inte ni bilden längre eftersom att jag bytt header och gjort om lite i bloggen men för dig som ställde frågan och har sätt bilden så var det jag och sångaren Zandro i Dead By April.
7. Varför är du så konstig?  (från Jennifer naturligtvis)
Svar: Jadu Jennifer, ingen aning faktiskt, men den riktigt frågan är nog... Varför är du så konstig? ;) haha
8. Vad vill du plugga till?
Svar: Som jag skrev på frågan högre upp (detta är i stort sätt samma fråga), jag har ingen aning faktiskt och jag kommer med mer information när jah valt gymansium och så.
9. Saknar du någon?
Svar: Ja det gör jag faktiskt... Det är många jag saknar faktiskt. Men mest av allt så saknar jag min låtsaspappa som dog för snart 2 årsen...
10. Är du kär? isåfall vem?
Svar: Kanske det, det är min lilla hemligehet ;)
11. Ditt favorit plagg just nu i garderoben?
Svar: Har inte kollat upp det riktgt ännu,  tror inte riktgt jag har ett favorit plagg. Rättare sagt många favorit plagg så det var lite svårt att svara på just nu.
utiiker
12. Varför började du att blogga?
Svar: Det har jag sagt tidigare för er som följt bloggen ett tag. Men det var såhär att jag hade några vänner som bloggade så jag inspererades lite av dom att börja blogga. Sen började jag även läsa storbloggaren Kenzas blogg och det gjorde så att jag verkligen inspererades av att börja blogga. Så antar nog att det var Kenzas grymma blogg och själva vackra kenza som fick mig att börja blogga och även mina underbara vänner förstårs.
13. Vart inspereras du ifrån?
Svar: Man kan säga att jag inspereras av allt! Kanske låter konstigt men så är de. Vänner, bloggare, butiker mm. Sen använder jag mina egna ideer til saker med.
14. Vad brukar du göra på fritiden?
Svar: På fritiden. Hmm... Jag gör allt möjligt. Jag brukar hänga ute med kompisar och hitta på en massa roliga saker och så har jag även mysiga hemmakvällar då och då. Jag gör så mycket på min fritid så att det är för mycket att skriva men det var lite smått om vad jag brukar göra.
15. Vilken är din favortit mat?
Svar: Har ingen favorit mat gillar mycket.
16. Vilken är din favorit film?
Svar: Det är samma svar har har ingen, gillar vääääldigt många.
17. Ser du på någon speciell tv-serie? isåfall vilken?
Svar: Jag koller på alla möjliga som glee, DH och många fler.
18. Visa din finaste fest outfit?
Svar: Denna frågan väntar jag lite med försöker lägga up den när jag kommit hem då jag kan lägga in bilder på min egen data, som sagt är inte hemma, är hos min mamma. Bor hos pappa.
19. Vilka bloggar följer du?
Svar: Oj, det är många... Följer absolut det flesta av mina vänner och folk jag känner och även de stora bloggarna som Paows, Tyras, Kenzas och Andreas Wijks.
20. Vilken är din favoritaffär
Svar: Jag gillar måna butiker men de flesta är nog raglady, H&M, gina tricot, bikbok... Japp det är nog dom.
Nästa gpng får vi hoppas på fler frågor och nya frågor förstårs. Puss

Lördag

Hej på er, är hemma hos mamma och vi åller på att fylla polen just nu kommer ta ett ganska så långt tag men den är rätt djup så man kan bada snart ändå tror jag. Idag kanske joel, jennifer, jimmy och sebbe kommer hit med, hoppas det. Det skulle vara jätte kul. Då blir det läskiga historier ute i trädgården inatt hehe. Men hinner inte skriva så mycket ska ut i trädgården igen. Ut i det fina vädret nu vettja man vet ju inte hur länge det håller! puss på er.
Bilder från helgen kommer när jag är hemma igen.
Jag i vintras

Till mamma

Hej, nu åker jag till mamma, min lillasyster fyller 10 imorgon och då blir det kalas. Så nu tar jag bussen upp dit. Får hoppas jag hinner med svaren på frågestunden ikväll, om de har något internet där. Men vi får väl se, ha en fin dag i det fina vädret puss!

Friday, friday!

Godmorgon på er, jag vaknade för ungefär en timma sen och har precis fixat mig lite smått, lätt på mig lite kläder som jag ska ha idag. Ska ta och gör lite frukost sen blir det att träffa Jennifer tror jag. Vi ska nog vara ute och bara ha kul med andra. Men nu blir det frulle.
Ni har väl inte glömt frågestunden, klicka HÄR och kom direkt till frågestunden och ställ några frågor, sista chansen ikväll kommer svaren.
| Svarta legins | Jenas Shorts- lite smått slitna | Grå t-shirt | Svart tröja över lång framtill- kort baktill |

Vamos A La Playa

Älskar denna låten!

You were the perfect one, are you back?

Hej på er, sitter och pratar skype med Jennifer, Marcelle, Zako och  Abbe. Eller pratar det är ganska så tyst. Så nu började folket prata. Idag har jag varit ute med Jennifer och några flera. Efter det träffade jag Julia och så var vi hemma hos mig en stund. Men nu är jag hemma och julia har gått. Imorgon blir det nog utgång igen och träffa folket. Hoppas ni haft en bra dag allihopa?
Bild tagen idag, gud va irriterande mitt munsår är...  men det håller på att försvinna

Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge.

(ni har väl inte glömd frågestunden, skrolla ner så hittar ni den, fråga på... den är snart över så passa på)

Torsdag

God morgon, vaknade vid tio tiden idag och sedan dess har jag inte gjort så mycket. Ska snart ta och äta frukost och sen efter det ska jag vänta på att Jennifer hör av sig. Sen blir det utgång om vädret är bra förstårs, annars blir det utgång och då träffar vi nog några fler. Hoppas ni får en bra dag, det ska jag iallafall.
Min hund

Ska nog lägga mig...

Hej, vad gör ni? själv pratar jag med Jennifer och Abshir i skype, abbe sjunger ju för fint asså hahaha.... har det inspelat nu. Jag kommer dö... Men iallafall, ska nog lägga mig snart och kolla på någon film tror jag. Ska ställa klockan så jag vaknar tidigare imorgon tänker inte sova bort hela dagen som jag brukar. Imorgon ska jag träffa Jennifer och vi träffar säkert andra när vi är ute. Hoppas ni haft en bra dag. God natt allihopa.





Just because i'm bored

Frågestund!

Nu kör jag på en frågestund här på bloggen, ni får fråga vad ni vill jag svarar på det mesta. Om det inte är för privata saker förstårs. Ni får fråga fler en en fråga självklart. SÅ BÖRJA FRÅGA!

Mys hemma

Hej på er kom hem precis. Bestämde mig för att gå in eftersom att det började ösregna. Jag var ute med Jennifer, Jimmy och Joel vi gjorde inte så himla mycket förutom att snacka. Fast i början var jag bara med Jennifer och vi hade lite kul, då var vädret bra med. Just nu sitter jag hemma med tjocktröja och myser framför tv:n jag var kall som is när jag kom hem ju. Här är några få bilder från att jag var med Jennifer i början.

Drar ut med Jennifer

Hej detta får bli ett snabbt inlägg, ska dra ut med Jennifer nu får se vad som händer ute. Kanske träffar några fler, man vet aldrig. Ha det så bra och här får ni dagens outfit samtidigt.
Det är så jobbigt med munsår, måste gå ut med en vit salva på, usch... men det är nog snart borta hoppas jag

10 augusti

Hejsan allihopa! Hur mår ni idag? själv mår jag jätte bra, förutom att vädret just nu inte är det bästa. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men vad vädret säger just nu så blir det förmodligen en innedag med massa film och annat. Nu är det bara 12 dagar kvar, sen börjar skolan igen. Misstänker att vi får läxor första veckan som vi brukar, riktigt jobbigt. Detta lovet har varit grym och har gått otroligt fort. Vill ha mer sommar, vädret i sommar har ju inte varit så jätte bra. Men iallafall, nu ska jag sluta skriva. Hoppas ni får en underbar dag alla.

She got the style!

Måste bara säga att Vanessa hudgens är så otroligt fin och har en otroligt snygg stil!
''

Frågestund?

Hej på er, jag har en fråga till alla er läsare, om ni kunde vara snälla och svara. Funderar på att ha en frågestund på bloggen? Vad tycker ni om det, det var ju rätt så längesen jag hade det, men vill gärna ha svar på de frågan. För det är ju ingen idé med frågestund om man inte får några frågor?

9 augusti 2011

Hej på er, hade en hel grym dag igår! Skit glad, fick Eric autograf denna gången, shit vad glad jag blev. Vi knödde jätte mycket vi stängslet vi autograferna stod bakom två små tjejer som stod längst fröm och alla knuffades jätte mycket så jag försökte hela tiden knuffa bakåt så de små tjejerna inte klämdes. Fick även Tomas Ledins och Thomas Peterssons autografer. Dagen igår va iallafall helt och hållet BÄST! Bilderna kommer inom kort. Väntar på att sanne ska lägga upp dom. Men en liten bild ska ni få som jag hittade nyss på internet. En bild på mig och sanne mitt i publiken på hans konsert som var för inte så längesen på liseberg. Jag är till vänster i ringen och sanne till höger.

Lotta på Liseberg

Godmorgon, snart åker jag iväg ner till Liseberg med underbara tjejerna Elsa och Sanne. Riktigt taggad! Hoppas ni får en riktigt bra och rolig dag, det ska jag ha iallafall!

Sanneee

Har haft en riktigt grym dag med bästa Sanne, mycket skratt iallafall däremot. Har gjort en massa kul! Imorgon blir det lotta på liseberg med sanne och elsa, eftersom att Eric Saade kommer dit och även Tomas Ledins och September. Riktigt kul kommer det bli, kommer nog bilder! Åker dit väldigt tidigt så vi får bra platser. Men detta blir sista inlägget för idag. God natt.
Jag och sanne, sist vi såg Eric på Liseberg!

7 Augusti

Hej på er, hur mår ni? själv mår man fint, förutom att man börjat flå i aniktet. Så måste smörja rätt ofta. Så lite jobbigt är de, precis när man blivit brun och fin så börjar min flå, haha... mm jätte trevligt, eller inte... Är hemma och precis städta undan på mitt rum. Får se vad som händer idag. Ha en bra dag. Solen ligger på nu, särligt, men måste hålla mig borta från den, inte så kul. Men ha det bra!

Grillat!

Hej på er, har precis ätit med familjen. Vi har grillat en massa gosaker. Innan det var jag ute med underbara Julia. Vi gick runt. Vädret var faktiskt rätt så bra idag. Solen låg på och det var ganska varmt. Vi gick runt lite och gick till opal och köpte slush. Efter det åkte vi in mot stan där lämnade vi tillbaka filmer som vi hade hyrt. Men just nu sitter jag bara och tar det lugnt, vet inte riktigt vad som händer resten av dagen. Funderar på att stanna hemma och ta det lugnt bara, vi får väl se.
Jag förut...
och julia förut.

Steker på balkongen!

Sitter på min balkong och steker i solen, sommaren är ju bara för underbar då solen är framme. Härligt härligt!

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar.

Hej på er, vaknade för två timmar sen ungefär och sedan dess har jag fixat mig lite smått och käkat lite god frulle. Vad ska ni underbara göra idag då? Själv vet jag inte riktigt vad jag hittar på, får väl se senare. Tror iallafall att jag ska träffa Julia vid 4a tiden och då åker vi in till stan. Ha en bra dag.
Just nu

Älska mig för den jag är


Woooww!

Han är inte bara bra på att sjunga, han är otroligt snygg också!
Luke!

5 Augusti

God morgon, eller det är det ju inte riktigt men jag vaknade precis. Det blev Vrångö igår istället det var riktigt kul, men har bränt mig i ansiktet av solen så det gör lite ont. Men det lägger sig nog snart hoppas jag. Har fått rätt mycket färg, jag gillar't! Haha... Blev inga bilder igår, förutom en som Jennifers mamma tog på mig och henne påväg hem, men hon har inte lagt ut den, så jag har inte fått tag i den ännu, men lägger upp den så snart jag kan. Idag blir det nog en mysig hemma dag och mycket film. Nu blir det frukost.
Jag när jag kommit hem igår, helt röd i ansiktet, men det sys inte så mycket på bilden, webbkameran är inte världens bästa kamera, måste köpa ny kamera snart asså...

Styrsö

Godmorgon, strax åker jag ut till styrsö med Jennifer och hennes mamma och några av hennes mamma kopisar. Blir riktigt kul, hoppas bara vädret håller sig. Det blir sol, bad och massa annat kul. Kommer hem senare idag med uppdatering och kanske några bilder om vi fixar en kamera.

Bilder från idag, älskar dig emelie..


Toppendag!

Hej, kom hem för ca en halv timma sen från ännu en dag på ganlet med emelie. Haft riktigt kul och det var verkligen en hel dag kom dit ca. 10.30 och kom hem nu. Bränt mig lite i ansiktet, men det är ju lite bra då blir jag brun där efter ett tag. Är det samma väder imorgon drar vi och badar igen. Idag har vi badat väldigt mycket, mer än vad vi har solat iallafall, vi har grillat och haft det riktigt kul! Bilder kommer om en liten stund. Nu blir det mat och sedan film med emelie. puss på er.

3 Augusti

God morgon på er. Vaknade för en stund sen och ska äta frukost och sen blir det att åka och bada, sola och grilla med Emelie, det blir nog förmodligen i sisjön. Men hinner inte skriva mer nu, dags att äta. Puss

Underbar dag vid havet!

Kom hem för ca. en timma sen. Har spenderat dagen nere vid havet med Emelie, ganlet. Vi har badat och solat och haft det jätte kul i det fina vädret. Har tyvärr ingen kamera på varken mobilen eller vanlig så kunde tyvärr inte ta några bilder. Imorgon åker jag och Emelie ner igen, fast det blir förmodligen sisjön och då tar vi med grill mm. Hoppas ni haft en bra dag i det fina vädret, fick lite färg idag faktiskt *happyface* haha. Nu blir det lite mys hemma bara med film.
Bild jag tog sist jag var nere vid näset

Augusti

Ny månad, nya tag. Hej på er, kom på att de är 1a augusti idag, det innebär nu månad. Skolan börjar snart... vill inte ens tänka på det. Men inget jag kan göra åt saken. Börjar 9:an nu sedan blir det universitetet för min del, vart vet jag inte riktigt. Svårt att veta vad man vill utbilda sig till i min ålder. Men det löser sig nog. Ska fixa i ordning mig lite sen går jag ut och träffar tjejerna, det blir Julia, Cassie, Therese, Marre och Julia Eriksson. Julia är jag med ofta. Har saknat det andra tjejerna. Ni får ha det så bra!
Idag kkör jag på slitna jeans shorts, nitbälte, vitt istoppat linne och en lång tröja över

Tack!!

Pappa och hans tjej kom precis hem med lite grejer till mig, TACK! Detta behövdes verkligen. Fick ett par svarta vanliga legins, ett vitt linne och ett grått linne. Allt från cubus.

RSS 2.0