Hemma från klassläger!

Gårdagen var toppen! Kom hem för en stund sen och är jätte trött och behöver ta en powernap. Men nu kom mina små skitungar hit, så ska ta och leka med dom (Julia och Liam). Ni får ha det så bra sålänge. Jag ska lova att ta tag i bloggandet, puss!

Det var ett tag sen!


Pancakes

Har precis käkat lite pannkakor som jag själv gjorde. Inte ofta jag ställer mig i köket och gör något sånt. Så jag är väldigt stolt över mig själv! Dom blev väldigt goda faktiskt. Har ni haft en bra dag allihopa?

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Just nu sitter jag och äter en god frukost och kollar runt lite på datorn samtidigt. Vaknade runt 09.00 idag. Jag trodde faktiskt att jag skulle vakna runt 12 idag och sova bort hela dagen. Men så blev det inte. Ganska skönt faktiskt.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Har ingenting planerat direkt, men jag träffa nog lite kompisar och så.
Vad ska ni hitta på denna torsdag då? Hoppas ni var en bra dag iallafall, kram på er.


MINILOV!

Eller man kan väl säga en helg med två dagar extra ledigt! Underbart! Jag är så himla skoltrött just nu så det är så himla skönt att vi lite extra ledigt. Fast om mindre än en månad är det sommarlov, så himla skönt! Sommaren 2012 kommer bli awesome! Men nu måste jag gå, ha en riktigt bra dag allihopa, kram!

image description

Crazy Stupid Love

CRAZY STUPID LOVE. Jag såg denna filmen i lördags. Åh den var så himla bra, underbar! En film som jag hade kunnat se om och om igen. Så tänkte bara tipsa om den. Ni alla borde verkligen se den, löv it!

14 Maj 2012

Hej på er alla goa läsare! Sitter hemma framför tv:n och bara tar det lugnt. Jag är verkligen jätte trött. Slutade runt tio i två och då drog jag och sanne hem till mig i 1 och 1 halv timma och käka och så. Sedan drog vi tillbaka för att jobba med våra balkänningar, som vi fick tid att arbeta med till halv nio idag, alla nior. Vi jobbade där till 6 och nu är jag hemma och är trött och orkar inte göra någonting.

Imorgon är det detta sista Matteprovet i Nationella (C-delen), det kommer gå så himla dåligt. Men man får väl hoppas på det bästa. Är ni andra nior nervösa? Själv är jag inte så nervös, brukar inte bli det. Men jag får oftast känslor om hur dåligt jag tror det kommer att gå... Jaja, ha en fortsatt bra dag, kram.


Min Söndag

Mina finavänner konfirmerade sig (Jennifer, min kusin är en utav dom).
Sedan var vi och fikade efteråt hemma hos Jennifer. Där fick jag träffa mina söta fyra månader gamla sysslingar för första gången (tvillingar). Så himla söta. Mio och Novelia. Det var en rolig dag, hoppas eran dag var lika bra som min. Kram!

Lördag morgon

God morgon allihopa! Jag vaknade runt 9 idag, väldigt tidigt tycker jag. Men det var rätt skönt. Har precis käka lite go frukost i sängen, framför tv:n. Härligt. Ligger just nu i sängen i min onepiece och bara tar det lugnt.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, träffar säkert lite vänner eller så. Men ska ligga och dega i sängen i en liten stund till sen så ska jag upp och duscha och fixa mig och så. Ha en bra dag allihopa!

gammal bild från i oktober

Fredagskväll

Hej på er alla underbara! Ligger hemma i sängen och orkar inte göra någonting alls. Det är typ storm ute och det gör att det är jätte kallt ute med, så det är grymt skönt att bara ligga framför tv och ta det lugnt.

Dagen har spenderats med Jennifer, vi har varit på i kyrkan, jag var med på hennes konfirmation och sen har vi varit på frölunda torg och kollat lite och ute. Höll på att blåsa bort, haha. Men nu ska jag forsätta att dega. Ha en fin kväll, kram.


In Tha School

Godmorgon, sitter i skolan nu och har eget arbete. Åh vad skönt att det är fredag! I helgen är det mesta planerat, tror jag. Ska på kusins konfirmation, träffa vänner mm. Lång dag i skolan idag... Min längsta. Jag slutar 15.30. På en fredag? Usch. Jaja ska vara glad att det är helg iallafall. Men nu ska jag arbeta lite, ha en bra dag.
Jag i slutet av sommaren 2011

JEFFREY CAMPBELL

Åh vad jag vill ha ett par Jeffrey Campbell skor nu! Skulle verkligen sitta jätte bra. Dom är så grymt snygga och finns i så grymt snygga färger och detaljer. Jag verkligen älskar de med nitar. Så himla snygga!

Jeffrey Campbell finns att köpa på många ställen några exempel är Nelly.com, Solestruck.com, Nastygal.com.

10 Maj 2012

Hej! Regnet öser ner ute och jag har precis storstädat i mitt rum, dammat mm. Kändes att det behövdes, så passade på nu när vädret är som sämst. Är iallafall klar med det och sitter just nu framför tv:n och tar det lugnt.

Hade nationella prov idag, muntligt matte. Det gick väl helt okej, hoppas jag. Men är väldigt trött bara eftersom att sluta 15.30 istället för 14.20. Segt, men jaja. Skönt att få ha provet gjort nu. Men ska fortsätta med att göra ingenting och bara vila ut. Imorgon är det fredag, underbart! Ha en bra dag allihop, kram.


INSTAGRAM

Skulle vara kul om alla kunde följa mig på Instagram, där befinner jag mig alltid när jag inte uppdaterar här på bloggen. Så tveka inte, just do it @forsbergjohanna !

Today i don't feel like doing anything

Hej på er mina fina! Sitter inne på mitt rum och spelar lite smått på gitarren och bara tar det lugnt. Är verkligen jätte seg och trött. Inte så att jag vill sova men bara trött. Vi hade nämligen idrottsdag idag i skolan (olika friidrotsgrenar). Det var molnigt, smått kallt och sen så började det ösregna så vi fick avsluta idrottsdagen innan slutgrenen, som var staffeten. Det var ett litet plus på dagen. Men jaja, så jag är iallafal lite seg efter det.

Jag ska börja uppdatera bättre nu. Det har jag sagt varje gång, men nu har jag lovat mig själv det. Ska se om jag lägger upp lite inspiration eller så om en stund. Sålänge får ni ha det så bra, jag ska bara slappa, hejdå.


Boyfriend video- Justin Bieber


Just like a shoe, if someone is meant for you, they will just fit perfectly. No forcing. No struggling. And no pain.


Min helg

I fredags var jag och såg Maskinen på Liseberg tillsammans med Sanne och Stina. Grym dag/kväll!

I lördags (igår) var jag ute med vänner. Vi var i ''kyrkan'' och träffade massa folk och spelade kort och
snackade och så. Det var skit kul iallafall.

Idag var det tynneredsdagen här i tynnered. Det är som en slags festival. Med bla.
Klädstånd, smyckestånd, gosaker och uppträdanden och mycket mer. Den spenderades med lite vänner.

Bad update

Dålig uppdatering denna helgen, men har varit rätt så upptagen. Men nu är jag tillbaka igen, ska ge er en liten sammanfattning om vad som hänt i denna helgen strax. Ha det bra sålänge!

Fläta

Denna väldigt fräcka flätan har jag nu. Min grymma kompis elsa gjorde den på mig förut, hon är grym!

Första solbrännan

Hej på er! Jag har varit ute sen 12 idag och kände att det var dags att komma hem nu. Första solbrännan, aj! Det positiva är ju att färgen kommer efteråt, får man ju iallafall hoppas. Åh vädret är underbart! Men imorgon ska det bli lite sämre.

Hur har eran dag varit då? Bra hoppas jag. Min har varit helt underbar. Har suttit i solen med tjejerna (Sanne, Stina och Elsa) och käkat glass och haft riktigt kul iallafall. Men hoppas ni får en fortsatt ttrevlig dag, kram på er.


Med tjejerna


Steker i solen

Sitter ute på balkongen i solen i bara shorts och linne, käkar godis och dricker juice och bara steker. Sommarkänsla! Vädret är toppen idag igen. Kan det bli bättre? Nej. Ska fortsätta plugga och steka så hörs vi, kram.

(Bilden är från förra året, när jag steker på ballkongen)



1 Maj 2012

Åh vad härligt vädret har varit idag! Över tjugo + grader. Det har varit så himla underbart! Dagen spenderades ute i solen tillsammans med Jennifer och sen kom Sanne med. Vi var ute i bara shorts! och till det hade jag bara ett linne på mig. Det var så himla varm. Jaja, slut tjatat om vädret, är bara glad haha.

Imorgon är det matte nationella, så måste plugga till det lite smått. Finns inte så mycket att plugga, men något kan man nog göra. Ska även äta äppelpaj som pappa har bakat, gott. Men ville bara se om ni haft en lika fin dag som jag och fortsätter med det, ha en fortsatt trevlig dag/kväll, kram på er.

Jag och Sanne förut

Bilder från gårdagen

Lyckad dag!

RSS 2.0